Vizualizezi oferta circuit Portugalia, vacanta Portugalia.

Circuit avion Portugalia

Circuit Portugalia
  • Tari: Portugalia
  • Orase tranzitate: Funchal

Descriere

De ce Madeira:

Madeira este un arhipelag tropical aflat in Oceanul Atlantic si o regiune autonoma a Portugaliei. Arhipelagul este format din doua insule populate – Madeira si Porto Santo – si doua grupuri de insule nepopulate, numite Desertas si Selvagens. Aflata la peste 966 km sud-vest de Lisabona, Madeira reprezinta doar varful unui munte din Oceanul Atlantic, care isi inlta stancile semete din apele albastre, fiind unul dintre cele mai adanci locuri din Atlantic. Cunoscuta si ca Insula Gradinilor, Madeira are una dintre cele mai placute clime din lume, solul vulcanic bogat a dat nastere la unele dintre cele mai luxuriant gradini botanice. Insula este plina de gradini cu flori si vegetatie luxurianta.

Ce este de facut in Madeira:

Ajunsi in Madeira, ghidul vorbitor de limba romana va va ajuta sa va adaptati la cultura locala si veti continua sa va plimbati prin orasul Funchal, pe strazile pitoresti, sau sa porniti in diverse tururi ale insulei, care va vor duce prin toate acele orase ce merita a fi descoperite incetul cu incetul.

Un PARADIS al naturii:

Biodiversitatea naturala este recunoscuta la nivel mondial, imagini care iti taie rasuflarea:

Cabo Girão

La 25 de kilometri distanţă de Funchal se află Cabo Girao, o stancă abruptă, ce se înalţă la 580 de metri deasupra oceanului. Masivul de piatră este una din cele mai înalte faleze, oferind un panoramă copleşitoare a golfului Funchal. Orasul Funchal: loc de relaxare pentru corp si minte Cele doua mari gradini ale orasului, Jardim Botanico şi Quinta do Palheiro Ferreiro te vor conduce usor, usor in lumea simturilor. La cina, nu ezitati să încercati espada com banana, un preparat extrem de popular în rândul localnicilor.

Experienta UNICA
Coborati din Monte catre Madeira! Monte este asezat pe un deal abrupt şi se foloseşte o sanie pentru a coborî dealul. Această sanie este manevrată de doi carausi , coborarea se întinde pe 2 kilometri, iar cosul poate atinge viteze de 50 km/h de 50 km/h.

de ce madeira:

madeira este un arhipelag tropical aflat in oceanul atlantic si o regiune autonoma a portugaliei. arhipelagul este format din doua insule populate – madeira si porto santo – si doua grupuri de insule nepopulate, numite desertas si selvagens. aflata la peste 966 km sud-vest de lisabona, madeira reprezinta doar varful unui munte din oceanul atlantic, care isi inlta stancile semete din apele albastre, fiind unul dintre cele mai adanci locuri din atlantic. cunoscuta si ca insula gradinilor, madeira are una dintre cele mai placute clime din lume, solul vulcanic bogat a dat nastere la unele dintre cele mai luxuriant gradini botanice. insula este plina de gradini cu flori si vegetatie luxurianta.

ce este de facut in madeira:

ajunsi in madeira, ghidul vorbitor de limba romana va va ajuta sa va adaptati la cultura locala si veti continua sa va plimbati prin orasul funchal, pe strazile pitoresti, sau sa porniti in diverse tururi ale insulei, care va vor duce prin toate acele orase ce merita a fi descoperite incetul cu incetul.

un paradis al naturii:

biodiversitatea naturala este recunoscuta la nivel mondial, imagini care iti taie rasuflarea:

cabo girão

la 25 de kilometri distanţă de funchal se află cabo girao, o stancă abruptă, ce se înalţă la 580 de metri deasupra oceanului. masivul de piatră este una din cele mai înalte faleze, oferind un panoramă copleşitoare a golfului funchal. orasul funchal: loc de relaxare pentru corp si minte cele doua mari gradini ale orasului, jardim botanico şi quinta do palheiro ferreiro te vor conduce usor, usor in lumea simturilor. la cina, nu ezitati să încercati espada com banana, un preparat extrem de popular în rândul localnicilor.

experienta unica
coborati din monte catre madeira! monte este asezat pe un deal abrupt şi se foloseşte o sanie pentru a coborî dealul. această sanie este manevrată de doi carausi , coborarea se întinde pe 2 kilometri, iar cosul poate atinge viteze de 50 km/h de 50 km/h.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Decembrie 2017 589 €

tarife incepand de la 589 €

Servicii incluse

Zbor Bucuresti–Madeira–Bucuresti
Transfer privat aeroport-hotel-aeroport
5 nopti cazare cu mic dejun hotel 4*/5* in Madeira.

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 269 euro /persoana;
Cina festiva de Anul Nou

Asigurare medicala – recomandata

Asigurare storno

Supliment Hotel 5*(la cerere)

Excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice

Observatii

J’Info Tours recomanda:

Spectacol de muzica traditionala fado in Funchal

Drumetie la cascade si “levadas” (apeductele din Madeira, create pentru transportul apei pe tot teritoriul insulei)

Excursie Porto Moniz (zona de pe coasta de nord, renumita pentru piscinele naturale create in roca vulcanica)

Excursie Pico dos Barcelos (punct panoramic aflat la 355 m altitudine, cu numeroase restaurante si tarabe ale artizanilor locali)


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours