Vizualizezi oferta circuit Thailanda, vacanta Thailanda.

Circuit avion Thailanda

Circuit Thailanda
  • Tari: Thailanda
  • Orase tranzitate: Pattaya Central, Bangkok

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Bangkok

Intalnire cu reprezentantul J’Info Tours pentru plecare din Bucuresti spre Bangkok. Se calatoreste in cursul noptii.

Ziua 2: Bangkok – Pattaya & Micul Siam (4 nopti) (170 km)

Sosire la Bangkok , intalnire cu reprezentantul local pe aeroport, transfer in Pattaya

Plecare din Bangkok spre Pattaya, situata de-a lungul unui golf pitoresc, pe coasta estica a Golfului Thailandei, la circa 170 km sud-est de Bangkok. Dintr-un simplu sat pescaresc in anii ’60, Pattaya a devenit una dintre destinatiile turistice favorite din sud-estul Asiei. Orasul Pattaya este situat pe coasta estica a tarii, in regiunea provinciei Chon Buri. Pattaya ocupa o suprafata de 208,1 kmp, iar zona de coasta se intinde pe o lungime de 15 km. Pattaya are cam tot ce si-ar putea dori un turist: activitati de plaja, hoteluri luxoase, atmosfera placuta, parcuri de distractii, muzee si intensa viata de noapte. Aici gasim cel mai profesional serviciu de scufundari din intreaga Thailanda. Tot aici putem vedea scara cu dragoni spre Wat Phra Yai, a carui mandrie este uriasul Budha, satul elefantilor din Pornprappanimitr Road, unde plimbarea pe spinarea pachidermelor prin jungla este ceva deosebit. Vizita inclusa la Micul Siam – un muzeu in care sunt prezentate in miniatura cele mai importante obiective turistice din Asia si din restul lumii. Cazare la Hotel A-One the Royal Cruise Hotel Bang Lamung District, Chon Buri, Thailand. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Pattaya – Noong Nooch – Alcazar Show (16 km)

Timp liber pentru plaja sau excursie optionala in satul Noong Nooch, unde se poate admira una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud – estul Asiei si asista la spectacole traditionale si dresura de elefanti. Seara optional – Alcazare Show – pe scena, actorii profesionisti dau nastere unor personaje mirifice prin cantece si povesti de dragoste si

aventura, sustinute de un show fantastic de sunet si lumina. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4 : Pattaya – Insula de Corali

Excursie optionala la Insula de Corali cu dejun pescaresc. Cazare Pattaya. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Pattaya Satul Elefantilor

Excursie de jumatate de zi la Satul Elefantilor. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Pattaya – Bangkok – Tur de Oras marele Palat si Templele (3 nopti )

Mic dejun . Urmeaza transferul in Bangkok . Cazare Hotel Twin Towers, Rong Muang, Pathum Wan, Bangkok 10330, Thailand

Turul orasului Bangkok va incepe cu vizita la Marele Palat, Templul lui Buddha de Smarald, Templul Zorilor. Din uriasul complex care serveste azi ceremoniilor oficiale, cel mai vizitat este Templul lui Budha de Smarald. Continuam cu la fel de celebrul si frumosul Templu al Zorilor, situat pe malul riului (raului) Chao Praya, care este o pagoda in stil khmer, inalta de 79 m si acoperita cu placi de portelan multicolor; Templul Wat Po, cel mai vechi templu din Bangkok; Templul lui Budha lungit, care a fost una dintre primele scoli laice din Bangkok. Situat in apropierea Marelui Palat, templul gazduieste o statuie gigantica a lui Budha, care masoara 49 m si o renumita scoala de masaj traditional. Se pot observa din autocar si Vechiul Parlament, cladire construita in anul 1907 ca sala a tronului si care a devenit cladire a Parlamentului pana in 1974, cand acesta s-a mutat intr-o cladire noua. Palatul Regal a fost construit pentru incoronarea lui Rama I. Monumentul Democratiei a fost construit in 1939 pentru a comemora lovitura de stat care a abolit regalitatea. Universitatea este cea mai veche si cea mai mare din Thailanda. Urmeaza vizita la cea mai mare fabrica de pietre pretioase din lume. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Bangkog “Piata Plutitoare”

Astazi putem merge intr-o excursie optionala la Piata Plutitoare Damnern Saduak, care este localizata la aproximativ 110 km departare de Bangkok. Aici va veti imbarca pe un speed-boat, care va va duce la piata plutitoare. Aceasta piata este alcatuita din canoe in stil tailandez, (thailandez) pline de fructe, legume, dulciuri si carne, ce plutesc de-a lungul canalelor. In apropiere se afla si o gradina de trandafiri, unde veti lua si pranzul intr-un restaurant de pe malul raului. Dupa pranz veti avea parte de un spectacol Thai Village, care include activitati culturale, dansuri tailandeze, show cu un elefant si multe alte lucruri interesante. Mese incluse: Mic dejun si pranz.

Ziua 8: Bangkog

Timp liber pentru a vizita orasul. Bangkok, capitala Thailandei, este un oras plin de viata , aglomerat si foarte exotic.

Ziua 9 : Bangkog –Bucuresti

Program liber pana la transferul la aeroportul international din Bangkok pentru zbor spre Bucuresti. Se calatoreste pe timpul noptii. Mese incluse: Mic dejun.

ziua 1: bucuresti – bangkok

intalnire cu reprezentantul j’info tours pentru plecare din bucuresti spre bangkok. se calatoreste in cursul noptii.

2: bangkok – pattaya & micul siam (4 nopti) (170 km)

sosire la bangkok , intalnire cu reprezentantul local pe aeroport, transfer in pattaya

plecare din bangkok spre pattaya, situata de-a lungul unui golf pitoresc, pe coasta estica a golfului thailandei, la circa 170 km sud-est de bangkok. dintr-un simplu sat pescaresc in anii ’60, pattaya a devenit una dintre destinatiile turistice favorite din sud-estul asiei. orasul pattaya este situat pe coasta estica a tarii, in regiunea provinciei chon buri. pattaya ocupa o suprafata de 208,1 kmp, iar zona de coasta se intinde pe o lungime de 15 km. pattaya are cam tot ce si-ar putea dori un turist: activitati de plaja, hoteluri luxoase, atmosfera placuta, parcuri de distractii, muzee si intensa viata de noapte. aici gasim cel mai profesional serviciu de scufundari din intreaga thailanda. tot aici putem vedea scara cu dragoni spre wat phra yai, a carui mandrie este uriasul budha, satul elefantilor din pornprappanimitr road, unde plimbarea pe spinarea pachidermelor prin jungla este ceva deosebit. vizita inclusa la micul siam – un muzeu in care sunt prezentate in miniatura cele mai importante obiective turistice din asia si din restul lumii. cazare la hotel a-one the royal cruise hotel bang lamung district, chon buri, thailand. mese incluse: mic dejun.

3: pattaya – noong nooch – alcazar show (16 km)

timp liber pentru plaja sau excursie optionala in satul noong nooch, unde se poate admira una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud – estul asiei si asista la spectacole traditionale si dresura de elefanti. seara optional – alcazare show – pe scena, actorii profesionisti dau nastere unor personaje mirifice prin cantece si povesti de dragoste si

aventura, sustinute de un show fantastic de sunet si lumina. mese incluse: mic dejun.

4 : pattaya – insula de corali

excursie optionala la insula de corali cu dejun pescaresc. cazare pattaya. mese incluse: mic dejun.

5: pattaya satul elefantilor

excursie de jumatate de zi la satul elefantilor. mese incluse: mic dejun.

6: pattaya – bangkok – tur de oras marele palat si templele (3 nopti )

mic dejun . urmeaza transferul in bangkok . cazare hotel twin towers, rong muang, pathum wan, bangkok 10330, thailand

turul orasului bangkok va incepe cu vizita la marele palat, templul lui buddha de smarald, templul zorilor. din uriasul complex care serveste azi ceremoniilor oficiale, cel mai vizitat este templul lui budha de smarald. continuam cu la fel de celebrul si frumosul templu al zorilor, situat pe malul riului (raului) chao praya, care este o pagoda in stil khmer, inalta de 79 m si acoperita cu placi de portelan multicolor; templul wat po, cel mai vechi templu din bangkok; templul lui budha lungit, care a fost una dintre primele scoli laice din bangkok. situat in apropierea marelui palat, templul gazduieste o statuie gigantica a lui budha, care masoara 49 m si o renumita scoala de masaj traditional. se pot observa din autocar si vechiul parlament, cladire construita in anul 1907 ca sala a tronului si care a devenit cladire a parlamentului pana in 1974, cand acesta s-a mutat intr-o cladire noua. palatul regal a fost construit pentru incoronarea lui rama i. monumentul democratiei a fost construit in 1939 pentru a comemora lovitura de stat care a abolit regalitatea. universitatea este cea mai veche si cea mai mare din thailanda. urmeaza vizita la cea mai mare fabrica de pietre pretioase din lume. mese incluse: mic dejun.

7: bangkog “piata plutitoare”

astazi putem merge intr-o excursie optionala la piata plutitoare damnern saduak, care este localizata la aproximativ 110 km departare de bangkok. aici va veti imbarca pe un speed-boat, care va va duce la piata plutitoare. aceasta piata este alcatuita din canoe in stil tailandez, (thailandez) pline de fructe, legume, dulciuri si carne, ce plutesc de-a lungul canalelor. in apropiere se afla si o gradina de trandafiri, unde veti lua si pranzul intr-un restaurant de pe malul raului. dupa pranz veti avea parte de un spectacol thai village, care include activitati culturale, dansuri tailandeze, show cu un elefant si multe alte lucruri interesante. mese incluse: mic dejun si pranz.

8: bangkog

timp liber pentru a vizita orasul. bangkok, capitala thailandei, este un oras plin de viata , aglomerat si foarte exotic.

9 : bangkog –bucuresti

program liber pana la transferul la aeroportul international din bangkok pentru zbor spre bucuresti. se calatoreste pe timpul noptii. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 9 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Decembrie 2017 999 €

tarife incepand de la 999 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Bangkok – Bucuresti

4 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 4 * in Pattaya

3 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* in Bangkok

Mesele specificate in program

Transport cu autocarul/ microbuz clasa Turist

Turul orasului Bangkok Marele Palat si Templele

Excursie la Micul Siam

Ghid local la formarea grupului minim

Asistenta turistica in limba romana la formarea grupului minim

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 499 euro/persoana

Intrarile la obiectivele mentionate in program

Asigurarea medicala

Taxa de viza pentru Thailanda si asistenta

Excursiile optianale propuse

Asigurare storno

Alte intrari la obiectivele turistice nementionate ca fiind incluse

Observatii

Insula de Corali – 45 €/adult – include transport, dejun pescaresc si asistenta turistica

Noong Nooch – 38 €/adult – include transport si asistenta turistica

Piata Plutitoare – 43 €/adult – include transport si asistenta turistica

Satul Elefantilor- 45 €/adult – include transport si asistenta turistica


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours