Vizualizezi oferta circuit Italia, vacanta Italia.

Circuit avion Italia

Circuit Italia
  • Tari: Italia
  • Orase tranzitate: Roma

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI -ROMA
Prezentare dimineata la ora 04.00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Roma. Transfer din aeroport la Hotelul de la Roma. Veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. Timp liber in Roma pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din Romania. Dupa pranz va veti putea prelua camera in hotel. Pentru turistii din alte orase din Romania din care exista zboruri spre Roma, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. Cazare la Roma.

Ziua 2. ROMA Cetatea eterna
Mic dejun. Ne dedicam intreaga zi vizitarii Romei
“Cetatea Eterna”, unde pietonal vom parcurge centrul istoric cu: Santa Maria Magiore, Basilica San Pietro in Vincoli, Coloseum- cel mai mare amfitearu roman din lume, Forumurile Romane, Columna lui Traian- care aminteste de victoriile lui Traian in Dacia, Piata Venetia cu monumentul de marmura alba dedicat lui Vitorio Emanuele al II-lea, Capitoliul si Panteonul- impresionantul edificiu pastrat intact de aproape 2000 de ani. Dupa o pauza necesara servirii individuale a mesei de pranz, continuam explorarea orasului cu Piata Navona- faimoasa prin cele 3 fantani ale sale, Fontana di Trevi- cea mai mare si mai impresionanta fantana din oras si Piata Spaniei- foarte populara printre turisti, pentru Treptele Spaniole catre Trinita dei Monti. Cazare in acelasi hotel de la Roma.

Ziua 3. ROMA VATICAN -TIVOLI
Mic dejun. Timp liber in Roma. Sugeram vizita individuala la Muzeele Vaticanului
continand una din cele mai importante colectii de arta ale omenirii, inclusiv Capela Sixtina si Stanze di Rafaello. Castelul Sant`Angelo, Palazzo dei Conservatori cu cele mai bogate colectii din Roma, incluzand sculpturi, mozaicuri, fresce si picture, sau excursie optionala (10 €) la Vila d`Este din Tivoli, cu cele mai frumoase gradini renascentiste din lume, unde apa devine element de arta creand un decor splendid cu cascade, fantani si piscine. Cazare in acelasi hotel de la Roma.

Ziua 4. NAPOLI Insula CAPRI -POMPEI -ROMA
Mic dejun. Zi libera pentru vizita individuala sau shopping in Roma. Optional (22 €), excursie spre Napoli
“orasul contrastelor”, unde vom parcurge un tur in centrul istoric: Castel Nuovo- fosta resedinta regala, Teatrul San Carlo, Piata Plebiscitului, delimitata de Biserica St. Francisc de Paola- “Panteonul din Napoli” si Palatul Regal- fosta resedinta cu apartamentele regale si salile consiliului perfect conservate si decorate cu mobilier si opere de arta de mare valoare. Ne imbarcam apoi contra-cost pentru Insula Capri (56 € / pers. Vaporetto dus- intors + funicular din port in Piata Umberto I + ghid). De aici vom parcurge intr-o placuta plimbare traseul spre Certosa di San Giacomo si spre Giardini di Augusto. Pt. turistii care au mai vizitat Capri, recomandam vizita individuala la Villa San Michele din Ana Capri, sau telescaunul spre Monte Solaro, unde veti fi rasplatiti de o priveliste de vis catre stancile Faraglioni. Pentru turistii care nu opteaza pentru croaziera in Ins. Capri deplasare (fara a fi insotiti de ghid) la Pompei, unde pietonal vor strabate individual o parte a orasului antic exceptional conservat, a carui istorie a fost curmata brusc (in anul 79 d.Hr.) de eruptiile Vezuviului. Seara, intoarcere pentru cazare la Roma.

Ziua 5. ROMA -BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in Roma. Dupa pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania.

ziua 1. bucuresti -roma
prezentare dimineata la ora 04.00 in aeroportul henri coanda din bucuresti pentru imbarcare la zborul spre roma. transfer din aeroport la hotelul de la roma. veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. timp liber in roma pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din romania. dupa pranz va veti putea prelua camera in hotel. pentru turistii din alte orase din romania din care exista zboruri spre roma, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. cazare la roma.

2. roma cetatea eterna
mic dejun. ne dedicam intreaga zi vizitarii romei
“cetatea eterna”, unde pietonal vom parcurge centrul istoric cu: santa maria magiore, basilica san pietro in vincoli, coloseum- cel mai mare amfitearu roman din lume, forumurile romane, columna lui traian- care aminteste de victoriile lui traian in dacia, piata venetia cu monumentul de marmura alba dedicat lui vitorio emanuele al ii-lea, capitoliul si panteonul- impresionantul edificiu pastrat intact de aproape 2000 de ani. dupa o pauza necesara servirii individuale a mesei de pranz, continuam explorarea orasului cu piata navona- faimoasa prin cele 3 fantani ale sale, fontana di trevi- cea mai mare si mai impresionanta fantana din oras si piata spaniei- foarte populara printre turisti, pentru treptele spaniole catre trinita dei monti. cazare in acelasi hotel de la roma.

3. roma vatican -tivoli
mic dejun. timp liber in roma. sugeram vizita individuala la muzeele vaticanului
continand una din cele mai importante colectii de arta ale omenirii, inclusiv capela sixtina si stanze di rafaello. castelul sant`angelo, palazzo dei conservatori cu cele mai bogate colectii din roma, incluzand sculpturi, mozaicuri, fresce si picture, sau excursie optionala (10 €) la vila d`este din tivoli, cu cele mai frumoase gradini renascentiste din lume, unde apa devine element de arta creand un decor splendid cu cascade, fantani si piscine. cazare in acelasi hotel de la roma.

4. napoli insula capri -pompei -roma
mic dejun. zi libera pentru vizita individuala sau shopping in roma. optional (22 €), excursie spre napoli
“orasul contrastelor”, unde vom parcurge un tur in centrul istoric: castel nuovo- fosta resedinta regala, teatrul san carlo, piata plebiscitului, delimitata de biserica st. francisc de paola- “panteonul din napoli” si palatul regal- fosta resedinta cu apartamentele regale si salile consiliului perfect conservate si decorate cu mobilier si opere de arta de mare valoare. ne imbarcam apoi contra-cost pentru insula capri (56 € / pers. vaporetto dus- intors + funicular din port in piata umberto i + ghid). de aici vom parcurge intr-o placuta plimbare traseul spre certosa di san giacomo si spre giardini di augusto. pt. turistii care au mai vizitat capri, recomandam vizita individuala la villa san michele din ana capri, sau telescaunul spre monte solaro, unde veti fi rasplatiti de o priveliste de vis catre stancile faraglioni. pentru turistii care nu opteaza pentru croaziera in ins. capri deplasare (fara a fi insotiti de ghid) la pompei, unde pietonal vor strabate individual o parte a orasului antic exceptional conservat, a carui istorie a fost curmata brusc (in anul 79 d.hr.) de eruptiile vezuviului. seara, intoarcere pentru cazare la roma.

5. roma -bucuresti
mic dejun. dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in roma. dupa pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre romania.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
24 Mai 2018 189 €
Data plecare Tarif
24 Iunie 2018 189 €
Data plecare Tarif
21 August 2018 189 €
Data plecare Tarif
03 Septembrie 2018 189 €
22 Septembrie 2018 189 €

tarife incepand de la 189 €

Servicii incluse

- Zbor Bucuresti- Roma si retur, BAGAJ de CALA inclus
- 4 cazari cu mic dejun in hotel 4* la Roma.
- Ghid insotitor din seara primei zile pana dimineata ultimei zile din program, in rest asistenta turistica

Servicii neincluse

- Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 55 lei
- Excursiile si vizitele optionale conform program
- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali

  • Taxe Aeroport + transfer Aeroport-hotel-Aeroport 195 €

Observatii

Grup minim 35 pers., turistii sositi cu avionul, impreuna cu cei plecati din tara cu autocarul.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Excursiile optionale se organizeaza cu un grup minim de 25 pers.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel