Vizualizezi oferta circuit Kenya, vacanta Kenya.

Circuit avion Kenya

Circuit Kenya
  • Tari: Kenya
  • Orase tranzitate: Nairobi, Zanzibar

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Nairobi (2 nopti)
Plecare din Bucuresti. Sosire in Nairabi. Situat in centrul tarii, Nairobi este un oras modern si cosmopolit. Majoritatea organizatiilor internationale care desfasoara activitati in estul Africii, si-au amplasat sediile aici, alegere datorata stabilitatii politice a statului si climei mult mai blande. In Nairobi te poti relaxa la intoarcerea dintr-un safari plin de aventuri de neuitat. La o distanta de mai putin de 8 km pe oras se afla Parcul National Nairobi, unde vizitatarii pot admira gazele, zebre, girafe, bivoli, lei, leoporzi, maimute, rinoceri si crocodili, animale obisnuite cu turistii si cu camerele de luat vederi. Transfer la hotel. Cazare Nairobi. Hotel Jacaranda 4 *, 14287 Parklands Rd, Nairobi City, Kenya. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 2: Nairobi
Mic dejun. Tur de oras in Nairabi. Traversarea centrului orasului unde se afla Parlamentul, Muzeul Cailor Ferate si Muzeul National. In final, se poate vizita ferma de serpi din Nairobi. Cazare in Nairabi.Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Nairobi – Parcul National Lacul Nakuru(3 nopti) 167 Km
Imbarcare in masini (cate 6 persoane in fiecare masina) si plecare spre Parcul National Lacul Nakuru. Scurta oprire pentru o superba panorama catre Marele Graben. In Kenya, de- a lungul acestei zone se afla numeroase lacuri vulcanice care atrag pasarile flamingo. Cele mai bune privelisti ale acestei zone sunt oferite de drumul catre Lacul Nakuru, venind din Nairobi. Se continua drumul pana la cabana de langa Lacul Nakuru unde se serveste pranzul. Dupa- amiaza, plimbare prin parc. Seara cina. Cazare in zona Nakuru. Lake Nakuru Lodge 4*, Baruti East, Nakuru, Kenya.Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina.

Ziua 4: Parcul National Lacul Nakuru
O prima zi petrecuta in Parcul National de langa Lacul Nakuru. Acest lac este cel mai important din Kenya din cele situate de-a lungul greabanului. Lacul este celebru nu numai pentru spectacolul dat de colonia de pasari flamingo (1,5 milioane exemplare), ci si pentru celelalte peste 450 de specii de pasari care pot fi admirate in parc. Ornitologii au descris acest parc ca fiind cel mai mare spectacol de pasari din lume. Aici intalnim si hipopotami, rinoceri negri, girafe, mai multe specii de antilope, lei si leaparzi. Plimbari cu masina prin parc, in cursul diminetii si dupa-amiaza. Pranzul si cina sunt servite la cabana. Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina.

Ziua 5: Parcul National Lacul Nakuru
Mic dejun. Dimineata plimbare prin parc. Pranz la cabana. Dupa-amiaza libera pentru odihna in jurul piscinei sau plimbare prin parc. Vizita in acest parc ne ofera o experienta unica care merita traita, cel putin, a data in viata. Pranz si cina la cabana. Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina.

Ziua 6: Parcul National Lacul Nakuru – Parcul National Masai Mara (2 nopti)- 208Km
Plecare din dreptul Lacului Nakuru spre sudul statului Kenya, unde se afla Parcul National Masai Mara. Sosire in parc si cazare la cabana. Dupa servirea pranzului Ia cabana se porneste intr-o plimbare cu masina prin Parcul National Masai Mara. Aceasta rezervatie naturala este considerata cea mai mare de pe continentul African. Parcul se intinde pe o suprafata de 1 600 kmp si se continua in Tanzania, cu Parcul National Serengeti. Platourile parcului ofera turistilor posibilitatea sa admire numeroase turme de girafe, gazele, zebre si antilope Topi. Padurile parcului abunda de maimute si multe specii de pasari, iar in zona mlastinoasa a parcului se gasesc elefanti si bivoli. Rezervatia Mara este supranumita si Regatul Leilor, datorita numarului mare de lei care traiesc in aceasta rezervatie naturala. Alaturi de lei intalnim gheparzi, hiene si sacali. In raurile Mara si Talek se afla crocodili si hipopotami. Aceasta rezervatie este o impresionanta minune naturala, un loc unde razboinicii locali Maasai impart platourile cu leii, un loc al numeroaselar turme de animale si a vesnicului ciclu al vietii, mortii si regenerarii. Cazare la Mara Sopa Lodge, C14, Keekorok, Olooloimutio valley (Masai Mara Reserve) / Oloolaimutia Gate, Maasai Mara National. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 7: Parcul National Masai Mara
Astazi puteti participa la o excursie optionala, un safari intr-un imens balon (pret 385 Euro/ persoana). Dimineata, devreme, veti vedea cum este umflat balonul cu aer cald si inainte de rasaritul soarelui, veti urca in vazduh pentru aventura vietii. Balonul se inalta la mica distanta de pamant si astfel veti survola cele mai greu accesibile parti din rezervatia naturala, avand posibilitatea de a admira viata salbatica din intreaga rezervatie. Lo coborare, va veti bucura de un mic dejun cu sampanie, vin, suc de portocale, apa minerala, cafea, ceai, toate servite intr-un peisaj splendid in inima rezervatiei. La sfarsit, veti primi ca suvenir un certificat care atesta calatoria cu balonul si veti traversa cu masina rezervatia spre cabana. Pranz la cabana. Dupa-amiaza, plimbare cu masina prin rezervatie. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 8: Parcul National Masai Mara Nairobi (2 noapte) 242 Km
Mic dejun. Plecare din rezervatie spre Nairobi. Sosire in capitala Kenyei si, optional, pranz la Restaurantul Carnivore, unul dintre cele mai populare locuri din Nairabi. Votat printre cele mai bune 50 de restaurante din lume, Carnivore este considerat localul unde turistii pot trai o experienta inedita, in sensul ca au prilejul de a servi masa in stil african. Dupa-amiaza libera in oras. Cazare Nairobi. Hotel Jacaranda 4*, 14287 Parklands Rd, Nairobi City, Kenya. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 9: Nairobi
Mic dejun. Timp liber in Nairobi pentru ultimele cumparaturi sau excursie optionala la Muzeul Karen Blixen, locul unde a trait cunoscuta scriitoare care si- a petrecut o mare parte din viata, in Africa. Se traverseaza zona din jurul dealului Ngong, cu oprire la Centrul Girafelor din cadrul Parcului National Nairobi, unde veti avea posibiliatea sa hraniti puii de girafa. Retur dupa-amiaza in Nairabi. Plecare din Nairobi. Se calatareste in cursul noptii. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 10: Nairobi- Bucuresti sau Zanzibar (5 nopti)
Persoanele care nu vor opta pentru sejur prelungit in Zanzibar: transfer la aeroportul din Nairobi pentru zborul catre Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun

Ziua 11: Zanzibar-Stone Town
Astazi vizitam Stone Town – capitala Zanzibarulul, Patrimoniului Mondial UNESCO, centrul cultural al Zanzibarului, construit de negustorii arabi si indieni in secolul 19 din piatra de coral. Stone Town a fost pentru o scurta perioada de timp (1840-1856) capitala imperiului otoman. Orasul de Piatra se mandreste cu o colectie de peste 500 de usi sculptate in lemn (unele de peste 300 de ani), un Fort Arab construit in anul 1700 – astazi deschis publicului, Palatul resedinta Sultanului, din sec 19, si alte obiective construite in perioada araba; Beit-EI- Ajaib sau “Casa Minunilor”, a fost construita de Sultan Seyyid Barghash pentru ceremonii.Arhitectura sa Swahili incorporeaza elemente din stilurile Arabe, Persiene, Indiene, Europene si Africane. Stone Town este un oras cu o mare importanta simbolica in suprimarea sclaviei, deoarece a fost unul dintre principalele porturi de tranzactionare a sclavilor in Africa de Est si, de asemenea, baza de la care adversarii sai, cum ar fi David Livingstone care a desfasurat campania lor. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 12: Zanzibar Pesterile Mangapwani; 44 Km
Excursie optionala Pesterile Mangapwani. Dupa desfiintarea sclavagismului in 1897, comertul cu sclavi a cazut practic in subteran. Mangapwani certifica acest lucru: o pestera naturala folosita pentru incarcerarea sclavilor, tinuti aici pana cand erau transportati in secret pe vasele care ii transportau mai apoi in pietele din Europa si India. Prima este o pestera naturala care avea un bazin cu apa proaspata, iar a doua este facuta de oameni ca o celula rece si intunecoasa unde erau fortati sa intre sclavii. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 13: Zanzibar Spice Tour
Excursie optionala – Turul condimentelor – Zanzibar este “Insula Mirodeniilor”, arhipeleag care isi castiqa existenta din cultivarea si exportul de condimente. Miresmele de vanilie, cuisoare sau nucsoara cuprind intreaga insula. Zanzibarul este faimos pentru exporturile de cuisoare, nuscsoara, piper, vanilie, scortisoara sau ghimbir. O plimbare pe aleile intortocheate, cu casele cu usi din lemn gravate si balcoane ornate, cu mirosul de mirodenii plutind in aer, va vor duce in epoca de prosperitate a sclavagismului si a comertului cu mirodenii. Plantatiile produc astazi peste 50 de soiuri de mirodenii si fructe. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 14: Zanzibar- Dar es Salaam 240 Km
Excursie optionala – Dar es Salaam, primul oras al Tanzaniei. “Leaganul pacii” a fost initial un sat pescaresc, pe care la mijlocul secolului al XIX-lea Sultanul Zanzibarului l-a transformat in port si centru comercial. Astazi este o metropola de 1,5 milioane de locuitori, unde barci traditionale arabe se amesteca printre imense vase trans-oceanice. Ca in majoritotea oraselor africane, Dar es Salaam este plin de contraste, cu strazi aglomerate in zone pitoresti, piete Kariakoo, dar si bulevarde moderne in cartierul guvernamental. Domina arhitectura swahili, care incorporeaza elemente din stilurile arabe, persiene, indiene, europene si africane.Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 15: Zanzibar- Nairobi
Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

Ziua 16: Bucharest
Sosire Bucuresti pe aeroportul Otopeni.

ziua 1: bucuresti – nairobi (2 nopti)
plecare din bucuresti. sosire in nairabi. situat in centrul tarii, nairobi este un oras modern si cosmopolit. majoritatea organizatiilor internationale care desfasoara activitati in estul africii, si-au amplasat sediile aici, alegere datorata stabilitatii politice a statului si climei mult mai blande. in nairobi te poti relaxa la intoarcerea dintr-un safari plin de aventuri de neuitat. la o distanta de mai putin de 8 km pe oras se afla parcul national nairobi, unde vizitatarii pot admira gazele, zebre, girafe, bivoli, lei, leoporzi, maimute, rinoceri si crocodili, animale obisnuite cu turistii si cu camerele de luat vederi. transfer la hotel. cazare nairobi. hotel jacaranda 4 *, 14287 parklands rd, nairobi city, kenya. mese incluse: mic dejun.

2: nairobi
mic dejun. tur de oras in nairabi. traversarea centrului orasului unde se afla parlamentul, muzeul cailor ferate si muzeul national. in final, se poate vizita ferma de serpi din nairobi. cazare in nairabi.mese incluse: mic dejun.

3: nairobi – parcul national lacul nakuru(3 nopti) 167 km
imbarcare in masini (cate 6 persoane in fiecare masina) si plecare spre parcul national lacul nakuru. scurta oprire pentru o superba panorama catre marele graben. in kenya, de- a lungul acestei zone se afla numeroase lacuri vulcanice care atrag pasarile flamingo. cele mai bune privelisti ale acestei zone sunt oferite de drumul catre lacul nakuru, venind din nairobi. se continua drumul pana la cabana de langa lacul nakuru unde se serveste pranzul. dupa- amiaza, plimbare prin parc. seara cina. cazare in zona nakuru. lake nakuru lodge 4*, baruti east, nakuru, kenya.mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

4: parcul national lacul nakuru
o prima zi petrecuta in parcul national de langa lacul nakuru. acest lac este cel mai important din kenya din cele situate de-a lungul greabanului. lacul este celebru nu numai pentru spectacolul dat de colonia de pasari flamingo (1,5 milioane exemplare), ci si pentru celelalte peste 450 de specii de pasari care pot fi admirate in parc. ornitologii au descris acest parc ca fiind cel mai mare spectacol de pasari din lume. aici intalnim si hipopotami, rinoceri negri, girafe, mai multe specii de antilope, lei si leaparzi. plimbari cu masina prin parc, in cursul diminetii si dupa-amiaza. pranzul si cina sunt servite la cabana. mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

5: parcul national lacul nakuru
mic dejun. dimineata plimbare prin parc. pranz la cabana. dupa-amiaza libera pentru odihna in jurul piscinei sau plimbare prin parc. vizita in acest parc ne ofera o experienta unica care merita traita, cel putin, a data in viata. pranz si cina la cabana. mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

6: parcul national lacul nakuru – parcul national masai mara (2 nopti)- 208km
plecare din dreptul lacului nakuru spre sudul statului kenya, unde se afla parcul national masai mara. sosire in parc si cazare la cabana. dupa servirea pranzului ia cabana se porneste intr-o plimbare cu masina prin parcul national masai mara. aceasta rezervatie naturala este considerata cea mai mare de pe continentul african. parcul se intinde pe o suprafata de 1 600 kmp si se continua in tanzania, cu parcul national serengeti. platourile parcului ofera turistilor posibilitatea sa admire numeroase turme de girafe, gazele, zebre si antilope topi. padurile parcului abunda de maimute si multe specii de pasari, iar in zona mlastinoasa a parcului se gasesc elefanti si bivoli. rezervatia mara este supranumita si regatul leilor, datorita numarului mare de lei care traiesc in aceasta rezervatie naturala. alaturi de lei intalnim gheparzi, hiene si sacali. in raurile mara si talek se afla crocodili si hipopotami. aceasta rezervatie este o impresionanta minune naturala, un loc unde razboinicii locali maasai impart platourile cu leii, un loc al numeroaselar turme de animale si a vesnicului ciclu al vietii, mortii si regenerarii. cazare la mara sopa lodge, c14, keekorok, olooloimutio valley (masai mara reserve) / oloolaimutia gate, maasai mara national. mese incluse: mic dejun si cina.

7: parcul national masai mara
astazi puteti participa la o excursie optionala, un safari intr-un imens balon (pret 385 euro/ persoana). dimineata, devreme, veti vedea cum este umflat balonul cu aer cald si inainte de rasaritul soarelui, veti urca in vazduh pentru aventura vietii. balonul se inalta la mica distanta de pamant si astfel veti survola cele mai greu accesibile parti din rezervatia naturala, avand posibilitatea de a admira viata salbatica din intreaga rezervatie. lo coborare, va veti bucura de un mic dejun cu sampanie, vin, suc de portocale, apa minerala, cafea, ceai, toate servite intr-un peisaj splendid in inima rezervatiei. la sfarsit, veti primi ca suvenir un certificat care atesta calatoria cu balonul si veti traversa cu masina rezervatia spre cabana. pranz la cabana. dupa-amiaza, plimbare cu masina prin rezervatie. mese incluse: mic dejun si cina.

8: parcul national masai mara nairobi (2 noapte) 242 km
mic dejun. plecare din rezervatie spre nairobi. sosire in capitala kenyei si, optional, pranz la restaurantul carnivore, unul dintre cele mai populare locuri din nairabi. votat printre cele mai bune 50 de restaurante din lume, carnivore este considerat localul unde turistii pot trai o experienta inedita, in sensul ca au prilejul de a servi masa in stil african. dupa-amiaza libera in oras. cazare nairobi. hotel jacaranda 4*, 14287 parklands rd, nairobi city, kenya. mese incluse: mic dejun si cina.

9: nairobi
mic dejun. timp liber in nairobi pentru ultimele cumparaturi sau excursie optionala la muzeul karen blixen, locul unde a trait cunoscuta scriitoare care si- a petrecut o mare parte din viata, in africa. se traverseaza zona din jurul dealului ngong, cu oprire la centrul girafelor din cadrul parcului national nairobi, unde veti avea posibiliatea sa hraniti puii de girafa. retur dupa-amiaza in nairabi. plecare din nairobi. se calatareste in cursul noptii. mese incluse: mic dejun.

10: nairobi- bucuresti sau zanzibar (5 nopti)
persoanele care nu vor opta pentru sejur prelungit in zanzibar: transfer la aeroportul din nairobi pentru zborul catre bucuresti. mese incluse: mic dejun

11: zanzibar-stone town
astazi vizitam stone town – capitala zanzibarulul, patrimoniului mondial unesco, centrul cultural al zanzibarului, construit de negustorii arabi si indieni in secolul 19 din piatra de coral. stone town a fost pentru o scurta perioada de timp (1840-1856) capitala imperiului otoman. orasul de piatra se mandreste cu o colectie de peste 500 de usi sculptate in lemn (unele de peste 300 de ani), un fort arab construit in anul 1700 – astazi deschis publicului, palatul resedinta sultanului, din sec 19, si alte obiective construite in perioada araba; beit-ei- ajaib sau “casa minunilor”, a fost construita de sultan seyyid barghash pentru ceremonii.arhitectura sa swahili incorporeaza elemente din stilurile arabe, persiene, indiene, europene si africane. stone town este un oras cu o mare importanta simbolica in suprimarea sclaviei, deoarece a fost unul dintre principalele porturi de tranzactionare a sclavilor in africa de est si, de asemenea, baza de la care adversarii sai, cum ar fi david livingstone care a desfasurat campania lor. mese incluse: mic dejun si cina.

12: zanzibar pesterile mangapwani; 44 km
excursie optionala pesterile mangapwani. dupa desfiintarea sclavagismului in 1897, comertul cu sclavi a cazut practic in subteran. mangapwani certifica acest lucru: o pestera naturala folosita pentru incarcerarea sclavilor, tinuti aici pana cand erau transportati in secret pe vasele care ii transportau mai apoi in pietele din europa si india. prima este o pestera naturala care avea un bazin cu apa proaspata, iar a doua este facuta de oameni ca o celula rece si intunecoasa unde erau fortati sa intre sclavii. mese incluse: mic dejun si cina.

13: zanzibar spice tour
excursie optionala – turul condimentelor – zanzibar este “insula mirodeniilor”, arhipeleag care isi castiqa existenta din cultivarea si exportul de condimente. miresmele de vanilie, cuisoare sau nucsoara cuprind intreaga insula. zanzibarul este faimos pentru exporturile de cuisoare, nuscsoara, piper, vanilie, scortisoara sau ghimbir. o plimbare pe aleile intortocheate, cu casele cu usi din lemn gravate si balcoane ornate, cu mirosul de mirodenii plutind in aer, va vor duce in epoca de prosperitate a sclavagismului si a comertului cu mirodenii. plantatiile produc astazi peste 50 de soiuri de mirodenii si fructe. mese incluse: mic dejun si cina.

14: zanzibar- dar es salaam 240 km
excursie optionala – dar es salaam, primul oras al tanzaniei. “leaganul pacii” a fost initial un sat pescaresc, pe care la mijlocul secolului al xix-lea sultanul zanzibarului l-a transformat in port si centru comercial. astazi este o metropola de 1,5 milioane de locuitori, unde barci traditionale arabe se amesteca printre imense vase trans-oceanice. ca in majoritotea oraselor africane, dar es salaam este plin de contraste, cu strazi aglomerate in zone pitoresti, piete kariakoo, dar si bulevarde moderne in cartierul guvernamental. domina arhitectura swahili, care incorporeaza elemente din stilurile arabe, persiene, indiene, europene si africane.mese incluse: mic dejun si cina.

15: zanzibar- nairobi
transfer la aeroport pentru zborul de retur.

16: bucharest
sosire bucuresti pe aeroportul otopeni.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 16 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
10 Februarie 2017 1,889 €
Data plecare Tarif
09 Martie 2017 1,889 €
Data plecare Tarif
10 Octombrie 2017 1,889 €
Data plecare Tarif
11 Noiembrie 2017 1,889 €

tarife incepand de la 1,889 €

Servicii incluse

Bilete de avion Bucuresti – Nairobi si retur
9 nopti de cazare in hoteluri de 3*/4* si in cabane de safari 4*
Mesele conform itinerariu
Transport cu autocarul/ microbuz, clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei
Transport in safari cu masini de maxim 8 persoane
Ghid local pentru Safari
Ghid roman

Servicii neincluse

Taxele de aeroport (368 euro / persoana)
Taxele de intrare in rezervatiile nationale (435 euro/pers)
Supliment 5 nopti in Zanzibar, hotel 4 stele
Asigurare medicala si asigurarea storno
Orice alt serviciu neinclus in program
Taxa viza Kenya, aproximativ 50 euro
Taxa intrare sau iesire

Observatii

Orar de zbor informativ:

Bucuresti – Amsterdam: 06:10 – 08:00
Amsterdam – Nairobi:10:20 – 20:25
Nairobi – Amsterdam: 22:40 – 05:10
Amsterdam – Bucuresti: 09:20 – 13:05


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours