Vizualizezi oferta circuit Serbia, vacanta Serbia.

Circuit autocar Serbia

Circuit Serbia
  • Tari: Serbia
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI PORTILE DE FIER -BELGRAD (cca. 595 km)
Plecare din Bucuresti, la ora 6.00, din parcarea de la Gara de Nord de pe Calea Grivitei (langa Muzeul CFR) spre Drobeta
Turnu Severin. Trecand peste barajul de la Portile de Fier, urmam malul sarbesc al Defileului Dunarii si strabatem Cazanele Mari si Cazanele Mici, cu peisaje grandioase. Scurta oprire pentru fotografii la Cetatea Golubac. Seara ajungem in Belgrad, Capitala Serbiei, unde incepem vizita cu fortareata Kalemegdan, pitoresc amplasata pe malul Dunarii. Multimea de magazine si terase de pe strada Knez Mihailov ne vor oferi o “portie” de relaxare, apoi in drum spre cazare, parcurgem un tur panoramic cu autocarul spre Catedrala ortodoxa si Parlament.

Ziua 2. BELGRAD ZAGREB -RABAFUZES (cca. 590 km)
Servim micul dejun, apoi strabatem Serbia pentru a ajunge in Croatia, la Zagreb
capitala tarii, unde admiram din autocar: Piata Tomislav, cu statuia primului rege Croat (sec. X), Muzeul Mimara, avand cele mai remarcabile colectii de arta din intreaga tara, Universitatea si Teatrul National- cea mai eleganta cladire din oras, prin stilul sau neo-baroc de sfarsit de sec. XIX. Urmeaza turul pietonal: pornim din vechiul cartier Kaptol de la Catedrala construita in stil gotic la inceputul sec. XIII, spre Piata Ban Jelacic (patriot croat pasoptist), apoi contra cost cu funicularul din sec. XIX, urcam in Orasul de Sus (Gradec). In Piata Sf. Marcu intalnim pitoreasca bisericuta omonima si sediul Parlamentului Croat. Timp liber in Zagreb, pe stradutele inguste pline de terase, cafenele si magazine de artizanat. Traseul continua spre Ungaria, pentru cazare in zona Rabafuzes.

Ziua 3. GRAZ MARIAZEL -MELK -WACHAU -DURNSTEIN -VIENA (cca. 385 km)
Mic dejun. Intram in Austria si vizitam Graz, al 2-lea oras ca marime al tarii: Catedrala cu o arhitectura gotica tarzie de sec. XV, Mausoleul Imparatului Ferdinand al II-lea, Hauptplatz
piata din centrul medieval al orasului (declarant patrimoniu UNESCO), unde admiram Casa Luegg si Primaria. Cateva sute de metri ocol, ne vor aduce pe malul raului Mur, de unde avem o frumoasa priveliste imbinad trecutul – Castelul care strajuieste orasul de pe colina apropiata, cu al sau faimos Turn cu ceas din sec. XVI, iar pe malul opus, cladirea ultramoderna, futurista a muzeului de Arta. Trecand pe langa manastirea Franciscana ajungem din nou in Hauptplatz, iar in apropiere admiram Casa Gemaltes, cu o superba fatada pictata si Grazer Landhaus, sediul conducerii regionale, prima constructie renascentista din oras (sec. XVI). Pornim spre Abatia Melk, cu o scurta oprire in Mariazell, o pitoreasca statiune pentru sporturile de iarna. Manastirea Benedictina Melk, a fost construita in sec. XI pe o inaltime stancoasa de pe malul Dunarii, si a constituit un important nucleu de cultura. Constructia actuala, un baroc opulent de inceput de sec. XVIII, adaposteste si o faimoasa Biblioteca, cu o colectie impresionanta de manuscrise rare. In apropiere admiram peisajul defileului Dunarii din regiunea Wachau (patrimoniu UNESCO), si ruinele Castelului Durnstein unde regele Angliei Richard- Inima de Leu a fost tinut captiv dupa cruciada III. Seara ajungem pt. cazare la Viena. Optional, cina traditionala in pitorescul cartier Grinzing (26 euro).

Ziua 4. VIENA -BRATISLAVA (cca. 65 km)
Mic dejun. Dedicam intreaga zi explorarii capitalei Austriei. Incepem cu vizita Pal. Schonbrunn si a gradinilor acestuia, apoi intr-un tur panoramic cu autocarul admiram Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Primaria, Parlamentul, Teatrul. Urmeaza tur pietonal in centrul istoric spre Monum. Ciumei, Catedrala Sf. Stefan, Opera. Timp liber pt. a gusta farmecul medieval al centrului istoric. Multitudinea de magazine de pe Mariahilfer Strasse, va convinge iubitorii de shopping ca a meritat scurta deplasare pana aici. Seara cazare la Bratislava, capitala Slovaciei.

Ziua 5. BRATISLAVA -ESZTERGOM -VISEGRAD -SZENTENDRE -BUDAPESTA (cca. 250 km)
Mic dejun. Tur pietonal în Bratislava: Teatrul National, Primaria, Palatul Primatului, Biserica Franciscana, Poarta Sf. Mihai, Universitatea si Catedrala. Traversam frontiera in Ungaria si urmam Valea Dunării, pentru a vizita trei orasele pitoresti: Esztergom, faimos pentru Catedrala încoronării regilor Ungariei, Visegrad cu Castelul lui Matyas Corvin strajuind intreaga regiune şi Szentendre, cu multitudinea sa de artizani si comercianti de produse traditionale. Incheiem excursia cu o croaziera optionala pe Dunare la Budapesta (14 euro fara masa sau 29 euro cu masa), pentru a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Ghelert. Cazare la Budapesta.

Ziua 6. BUDAPESTA -ARAD -SIBIU -BUCURESTI (cca. 815 km)
Mic dejun. Intoarcere in Romania, cu sosire in Bucuresti la Gara de Nord in jurul orei 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

ziua 1. bucuresti portile de fier -belgrad (cca. 595 km)
plecare din bucuresti, la ora 6.00, din parcarea de la gara de nord de pe calea grivitei (langa muzeul cfr) spre drobeta
turnu severin. trecand peste barajul de la portile de fier, urmam malul sarbesc al defileului dunarii si strabatem cazanele mari si cazanele mici, cu peisaje grandioase. scurta oprire pentru fotografii la cetatea golubac. seara ajungem in belgrad, capitala serbiei, unde incepem vizita cu fortareata kalemegdan, pitoresc amplasata pe malul dunarii. multimea de magazine si terase de pe strada knez mihailov ne vor oferi o “portie” de relaxare, apoi in drum spre cazare, parcurgem un tur panoramic cu autocarul spre catedrala ortodoxa si parlament.

2. belgrad zagreb -rabafuzes (cca. 590 km)
servim micul dejun, apoi strabatem serbia pentru a ajunge in croatia, la zagreb
capitala tarii, unde admiram din autocar: piata tomislav, cu statuia primului rege croat (sec. x), muzeul mimara, avand cele mai remarcabile colectii de arta din intreaga tara, universitatea si teatrul national- cea mai eleganta cladire din oras, prin stilul sau neo-baroc de sfarsit de sec. xix. urmeaza turul pietonal: pornim din vechiul cartier kaptol de la catedrala construita in stil gotic la inceputul sec. xiii, spre piata ban jelacic (patriot croat pasoptist), apoi contra cost cu funicularul din sec. xix, urcam in orasul de sus (gradec). in piata sf. marcu intalnim pitoreasca bisericuta omonima si sediul parlamentului croat. timp liber in zagreb, pe stradutele inguste pline de terase, cafenele si magazine de artizanat. traseul continua spre ungaria, pentru cazare in zona rabafuzes.

3. graz mariazel -melk -wachau -durnstein -viena (cca. 385 km)
mic dejun. intram in austria si vizitam graz, al 2-lea oras ca marime al tarii: catedrala cu o arhitectura gotica tarzie de sec. xv, mausoleul imparatului ferdinand al ii-lea, hauptplatz
piata din centrul medieval al orasului (declarant patrimoniu unesco), unde admiram casa luegg si primaria. cateva sute de metri ocol, ne vor aduce pe malul raului mur, de unde avem o frumoasa priveliste imbinad trecutul – castelul care strajuieste orasul de pe colina apropiata, cu al sau faimos turn cu ceas din sec. xvi, iar pe malul opus, cladirea ultramoderna, futurista a muzeului de arta. trecand pe langa manastirea franciscana ajungem din nou in hauptplatz, iar in apropiere admiram casa gemaltes, cu o superba fatada pictata si grazer landhaus, sediul conducerii regionale, prima constructie renascentista din oras (sec. xvi). pornim spre abatia melk, cu o scurta oprire in mariazell, o pitoreasca statiune pentru sporturile de iarna. manastirea benedictina melk, a fost construita in sec. xi pe o inaltime stancoasa de pe malul dunarii, si a constituit un important nucleu de cultura. constructia actuala, un baroc opulent de inceput de sec. xviii, adaposteste si o faimoasa biblioteca, cu o colectie impresionanta de manuscrise rare. in apropiere admiram peisajul defileului dunarii din regiunea wachau (patrimoniu unesco), si ruinele castelului durnstein unde regele angliei richard- inima de leu a fost tinut captiv dupa cruciada iii. seara ajungem pt. cazare la viena. optional, cina traditionala in pitorescul cartier grinzing (26 euro).

4. viena -bratislava (cca. 65 km)
mic dejun. dedicam intreaga zi explorarii capitalei austriei. incepem cu vizita pal. schonbrunn si a gradinilor acestuia, apoi intr-un tur panoramic cu autocarul admiram prater, sediul onu, turnul dunarii, ringstrasse, piata maria tereza, palatul hofburg, primaria, parlamentul, teatrul. urmeaza tur pietonal in centrul istoric spre monum. ciumei, catedrala sf. stefan, opera. timp liber pt. a gusta farmecul medieval al centrului istoric. multitudinea de magazine de pe mariahilfer strasse, va convinge iubitorii de shopping ca a meritat scurta deplasare pana aici. seara cazare la bratislava, capitala slovaciei.

5. bratislava -esztergom -visegrad -szentendre -budapesta (cca. 250 km)
mic dejun. tur pietonal în bratislava: teatrul national, primaria, palatul primatului, biserica franciscana, poarta sf. mihai, universitatea si catedrala. traversam frontiera in ungaria si urmam valea dunării, pentru a vizita trei orasele pitoresti: esztergom, faimos pentru catedrala încoronării regilor ungariei, visegrad cu castelul lui matyas corvin strajuind intreaga regiune şi szentendre, cu multitudinea sa de artizani si comercianti de produse traditionale. incheiem excursia cu o croaziera optionala pe dunare la budapesta (14 euro fara masa sau 29 euro cu masa), pentru a admira principalele obiective ale capitalei ungariei: parlamentul, podul cu lanturi, bastionul pescarilor, basilica sf. matyas, palatul regal, stanca ghelert. cazare la budapesta.

6. budapesta -arad -sibiu -bucuresti (cca. 815 km)
mic dejun. intoarcere in romania, cu sosire in bucuresti la gara de nord in jurul orei 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
19 August 2018 275 €
Data plecare Tarif
02 Septembrie 2018 259 €

tarife incepand de la 259 €

Servicii incluse

- Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru trafic international
- 5 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*). – Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
- Vizitele la Cazanele Dunarii, Belgrad, Zagreb, Graz Mariazell, Melk, Wachau, Durnstein, Viena, Bratislava, Esztergom, Visegrad, Szentendre, Budapesta

Servicii neincluse

- Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 55 lei
- Excursiile si vizitele optionale conform program.
- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
- Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti)

Observatii

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Grup minim 35 pers.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 15 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
5. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel