Vizualizezi oferta circuit Italia, circuit Croatia, circuit Grecia, vacanta Italia, vacanta Croatia, vacanta Grecia.

Circuit autocar Italia, Croatia, Grecia

Circuit Italia
  • Tari: Italia, Croatia, Grecia
  • Orase tranzitate: Siracusa, Taormina, Etna, Agrigento, Palermo, Dubrovnik, Split, Zagreb, Corfu Town

Descriere

ZIUA 1 – sambata, ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti-Sibiu–Arad. Cazare in zona Szeged – Baia (Ungaria).
ZIUA 2 (mic dejun). Scurt tur cu autocarul in zona centrala din Zagreb (Catedrala Sf. Stefan, statuia intemeietorului Croatiei, Cetatea, Opera) cu oprire in centru. Se viziteaza (2 ore): Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru numeroasele filme de aventuri – Winnetou). Cazare in zona Knin – Sinj.
ZIUA 3 (mic dejun) In Split se viziteaza din exterior: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana), mausoleul lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur, Statuia episcopului Grigore din Nin. Deplasare la Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale) unde se viziteaza: Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor, Turnul cu Ceas. Traversarea Marii Adriatice cu ferry-boatul de la Dubrovnik in Italia la Bari. Cazare pe vapor.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pe ruta Taranto–Cosenza. Traversarea stramtorii Messina cu vaporul. Deplasare la TAORMINA (Amfiteatrul grec in exterior, plimbare pe Corso Umberto). Cazare in zona Catania.
ZIUA 5 (mic dejun) – miercuri, optional, croaziera in Insula Malta (135 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € – daca se achita in excursie). Include taxe portuare, transport autocar (hotel– vapor- hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local. Cazare in zona Ragusa.
ZIUA 6 (mic dejun) Urcare cu autocarul la Vulcanul ETNA pana la statia de telecabina (optional – urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere).Deplasare la SIRACUSA unde se viziteaza orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Deplasare cu autocarul la Vulcanul ETNA pana la statia de telecabina. Optional, urcare cu telecabina si vizita cele 4 cratere. La SIRACUSA-vizita orasul lui Arhimede(vechiul oras grec).
Cazare in zona Ragusa.
ZIUA 7 Deplasare la AGRIGENTO – vizita Valea Templelor. Deplasare la Montreale (langa Palermo) unde se viziteaza Catedrala. Tur PALERMO pe ruta : Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell’Amiraglio. Timp liber in Palermo. Traversare cu ferry-boatul–Stramtoarea Mesina. Cazare in zona Reggio di Calabria.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la Bari (Brindisi) si traversarea Marii Adriatice cu vaporul spre Corfu ( Grecia ). Cazare pe vapor.
ZIUA 9 In Insula Corfu-vizita Palatul Achilion si timp liber in capitala Kerkyra. La pranz-plecare din Corfu. Deplasare cu autocarul prin Kastrakis,printre manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).Popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Cazare in Kalambaka.
ZIUA 10 – luni (mic dejun). Traversarea Bulgariei-Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-gura metrou-Muzeul CFR).

ziua 1 – sambata, ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, bucuresti-piata agroalimentara gara de nord (calea grivitei-gura metrou-muzeul cfr). ora 6.30-plecare pe traseul pitesti-sibiu–arad. cazare in zona szeged – baia (ungaria).

2 (mic dejun). scurt tur cu autocarul in zona centrala din zagreb (catedrala sf. stefan, statuia intemeietorului croatiei, cetatea, opera) cu oprire in centru. se viziteaza (2 ore): parcul national plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru numeroasele filme de aventuri – winnetou). cazare in zona knin – sinj.

3 (mic dejun) in split se viziteaza din exterior: palatul imparatului diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana), mausoleul lui diocletian (transformat in catedrala catolica), poarta de aur, statuia episcopului grigore din nin. deplasare la dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din europa si unic prin monumentele sale) unde se viziteaza: cetatea, zidurile orasului vechi, catedrala, biserica sf. vlaho (patronul orasului), palatul rectorilor, turnul cu ceas. traversarea marii adriatice cu ferry-boatul de la dubrovnik in italia la bari. cazare pe vapor.

4 (mic dejun). deplasare pe ruta taranto–cosenza. traversarea stramtorii messina cu vaporul. deplasare la taormina (amfiteatrul grec in exterior, plimbare pe corso umberto). cazare in zona catania.

5 (mic dejun) – miercuri, optional, croaziera in insula malta (135 € – daca se achita la agentia din romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € – daca se achita in excursie). include taxe portuare, transport autocar (hotel– vapor- hotel), pranz, tur malta cu autocar si ghid local. cazare in zona ragusa.

6 (mic dejun) urcare cu autocarul la vulcanul etna pana la statia de telecabina (optional – urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere).deplasare la siracusa unde se viziteaza orasul lui arhimede (vechiul oras grec). deplasare cu autocarul la vulcanul etna pana la statia de telecabina. optional, urcare cu telecabina si vizita cele 4 cratere. la siracusa-vizita orasul lui arhimede(vechiul oras grec).
cazare in zona ragusa.

7 deplasare la agrigento – vizita valea templelor. deplasare la montreale (langa palermo) unde se viziteaza catedrala. tur palermo pe ruta : catedrala, palatul normanzilor, san giovanni degli eremiti, quattro canti, piazza bellini, santa maria dell’amiraglio. timp liber in palermo. traversare cu ferry-boatul–stramtoarea mesina. cazare in zona reggio di calabria.

8 (mic dejun). deplasare la bari (brindisi) si traversarea marii adriatice cu vaporul spre corfu ( grecia ). cazare pe vapor.

9 in insula corfu-vizita palatul achilion si timp liber in capitala kerkyra. la pranz-plecare din corfu. deplasare cu autocarul prin kastrakis,printre manastirile suspendate de la kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).popas la zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. cazare in kalambaka.

10 – luni (mic dejun). traversarea bulgariei-ruse-giurgiu. sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in bucuresti-piata agroalimentara gara de nord (calea grivitei-gura metrou-muzeul cfr).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 10 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Iulie 2017 435 € (+ 95 €)
Data plecare Tarif
19 August 2017 435 € (+ 95 €)

tarife incepand de la 435 €

Servicii incluse

● servicii ghid roman ;
● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
● 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
● 2 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi.

Servicii neincluse

- biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt.acestea

Observatii

Pentru rezervari achitate integral beneficiati de urmatoarele reduceri:
01-30.11.2016 – 10%
01-31.12.2016 – 9%
01-31.01.2017 – 8%
01-28.02.2017 – 7%
01-31.03.2017 – 6%
01-30.04.2017 – 5%

- Supliment single (inclusiv pe vapor) 280 є
- Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 є / pers.
- Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
- Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.
- Asigurarea medicala este obligatorie.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours