Vizualizezi oferta circuit Spania, vacanta Spania.

Circuit autocar Spania

Circuit Spania
  • Tari: Spania
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI -BUDAPESTA (cca. 815 km)
Plecare din Bucuresti, la 6.00, din parcarea de la Gara de Nord – Calea Grivitei (langa Muzeul CFR) spre Budapesta. Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA LJUBLJANA -PADOVA (cca. 690 km)
Mic dejun. Plecare spre Italia, tranzitand Slovenia spre Ljubljana pentru un tur pietonal: Piata Congresului, cu Universitatea si Filarmonica, si Biserica Franciscana (sec. XVII). Apoi traversam Podul Triplu spre Orasul Medieval cu importante monumente de sec.XV: Primaria
cu un ceas amplasat pe turn, declarat monument UNESCO, Catedrala- important monument de arhitectura gotica si baroca, mentionata pentru prima oara in sec al XIII si incheiem turul cu Podul Dragonului (sec. XIX)- simbolul orasului. Continuam traseul spre Padova pentru cazare.

Ziua 3. PADOVA TORINO -AIX-EN-PROVENCE (cca. 695 km)
Mic dejun. Plecam spre Franta. Pe traseu vizitam intr-un tur pietonal Torino (prima capitala a Regatului Italian): Mole Antonelliana (simbolul orasului), care gazduieste Muzeul Cinematografiei, Palatul Regal
fosta resedinta a regilor de Savoya, Domul San Giovanni- unde se pastreaza Giulgiul Mantuitorului si Palatul Madama. Continuam deplasarea spre zona Aix-en-Province pt. cazare.

Ziua 4. AIX-EN-PROVENCE BARCELONA -COSTA BRAVA (cca. 470 km)
Mic dejun. Plecam spre Spania pentru a explora intr-un tur cu autocarul Barcelona, “orasul bucuriei” unde vom descoperi remarcabila mostenire lasata de Antoni Gaudi (patrimoniu UNESCO): Sagrada Familia catedrala gotica “imbracata” architectural intr-un complex de coloane elicoidale, bolti si pereti laterali ce copleseste mintea si intrece orice imaginatie, Parcul Güell
loc unic, cu forme curioase si combinatii de culori indraznete iesite parca dintr-un basm. Continuam spre: Casa Batllo, Casa Mila, Piata Catalunya, Piata Spania cu Palatul National, Parc Montjuic cu Gradina Botanica ce ofera o frumoasa privliste asupra portului. Timp liber pe bulevardul Las Ramblas (cel mai animat si imbietor loc) si in vechiul cartier Bario-Gotic. Cazare in zona Costa Brava.

Zilele 5- 15. COSTA BRAVA- Soare, plaja, valuri si multa relaxare !
Va asteapta 11 zile de sejur cu demipensiune pe Costa Brava, una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale Spaniei, de la tarmul Mediteranei, loc ideal pentru relaxare, plaja si distractie, si timp suficient pentru a descoperi o parte din istoria si traditiile acestei tari, participand la excursiile optionale organizate de partenerii locali din statiune. Va recomandam excursiile la:
- Montserrat, “Muntele Sfant” al Catalunyei, unde se afla Manastirea Benedictina care pastreaza statuia Maicii Domnului (“La Moreneta”)- cel mai venerat obiect de cult din regiune
- Principatul Andorra, unul dintre cele mai mici state ale lumii, paradis tax free pentru iubitorii de shopping.
- Girona, descris de Lonely Planet drept “cutia cu bijuterii” (avand foarte multe de oferit: muzee, galerii de arta, biserici gotice si o atmosfera medievala captivanta).
- Parcul de distractii PortAventura, unul dintre parcurile tematice cele mai spectaculoase din Europa, unde veti explora cele 5 zone (Mediterrania, Far West, Mexico, China, Polinezia), cu grade diferite de “dificultate”, al caror scop este de a transforma fiecare moment intr-o amintire de neuitat.
- Nu ratati spectacolul de Flamenco, organizat la un “Castel Medieval”, unde veti lua contact cu acest gen musical tipic spaniol, caracterizat printr-o ritmicitate pronuntata si declarat de UNESCO drept “patrimoniu al omenirii”. Petreceti o seara diferita si distractiva, care include un spectacol live in stil medieval, de muzica, dans si calarie

Ziua 16. COSTA BRAVA AVIGNON -CANNES (cca. 510 km)
Mic dejun. Parasim Spania si traversam Franta cu o vizita in Avignon
capitala regiunii Provence, unde vom descoperi fostul Palat Papal (sec. XIII)- cea mai mare si mai importanta cladire gotica medievala din Europa si faimosul Saint Benezet- Ponte d`Avignon, construit in sec. XII. Continuam traseul spre Coasta de Azur pentru cazare in zona Cannes.

Ziua 17 CANNES -MONACO -PADOVA (cca. 550 km)
Mic dejun. Plecam spre Monaco, micul stat cunoscut in intreaga lume drept paradis fiscal, pentru Cazinoul de aici si cursele de Formula 1. Dupa ce admiram Muzeul Oceanografic, Catedrala Sf. Nicolae si Palatul Princiar, vom parcurge traseul Circuitului de “Formula 1” spre faimosul Cazino. Continuam traseul spre Italia strabatand mai intai Riviera Franceza si Riviera Ligurica supranumita “Riviera Florilor”, iar apoi Lombardia pana la Padova pentru cazare.

Ziua 18. PADOVA -BUDAPESTA (cca. 690 km)
Mic dejun. Dimineata timp liber la hotel sau excursie optionala (8 €) la Padova, unde vizitam Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj, care pastreaza moastele sfantului. Plecare spre Budapesta, urmand pe autostrada malul lacului Balaton, cel mai mare lac din Europa centrala. Incheiem excursia cu o croaziera optionala pe Dunare la Budapesta (14 euro fara masa sau 29 euro cu masa), pentru a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Ghelert. Cazare la Budapesta.

Ziua 19. BUDAPESTA -ARAD -SIBIU -BUCURESTI (cca. 815 km)
Mic dejun. Intoarcere la Bucuresti la Gara de Nord in jurul orei 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

ziua 1. bucuresti -budapesta (cca. 815 km)
plecare din bucuresti, la 6.00, din parcarea de la gara de nord – calea grivitei (langa muzeul cfr) spre budapesta. sosire si cazare la budapesta.

2. budapesta ljubljana -padova (cca. 690 km)
mic dejun. plecare spre italia, tranzitand slovenia spre ljubljana pentru un tur pietonal: piata congresului, cu universitatea si filarmonica, si biserica franciscana (sec. xvii). apoi traversam podul triplu spre orasul medieval cu importante monumente de sec.xv: primaria
cu un ceas amplasat pe turn, declarat monument unesco, catedrala- important monument de arhitectura gotica si baroca, mentionata pentru prima oara in sec al xiii si incheiem turul cu podul dragonului (sec. xix)- simbolul orasului. continuam traseul spre padova pentru cazare.

3. padova torino -aix-en-provence (cca. 695 km)
mic dejun. plecam spre franta. pe traseu vizitam intr-un tur pietonal torino (prima capitala a regatului italian): mole antonelliana (simbolul orasului), care gazduieste muzeul cinematografiei, palatul regal
fosta resedinta a regilor de savoya, domul san giovanni- unde se pastreaza giulgiul mantuitorului si palatul madama. continuam deplasarea spre zona aix-en-province pt. cazare.

4. aix-en-provence barcelona -costa brava (cca. 470 km)
mic dejun. plecam spre spania pentru a explora intr-un tur cu autocarul barcelona, “orasul bucuriei” unde vom descoperi remarcabila mostenire lasata de antoni gaudi (patrimoniu unesco): sagrada familia catedrala gotica “imbracata” architectural intr-un complex de coloane elicoidale, bolti si pereti laterali ce copleseste mintea si intrece orice imaginatie, parcul güell
loc unic, cu forme curioase si combinatii de culori indraznete iesite parca dintr-un basm. continuam spre: casa batllo, casa mila, piata catalunya, piata spania cu palatul national, parc montjuic cu gradina botanica ce ofera o frumoasa privliste asupra portului. timp liber pe bulevardul las ramblas (cel mai animat si imbietor loc) si in vechiul cartier bario-gotic. cazare in zona costa brava.

zilele 5- 15. costa brava- soare, plaja, valuri si multa relaxare !
va asteapta 11 zile de sejur cu demipensiune pe costa brava, una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale spaniei, de la tarmul mediteranei, loc ideal pentru relaxare, plaja si distractie, si timp suficient pentru a descoperi o parte din istoria si traditiile acestei tari, participand la excursiile optionale organizate de partenerii locali din statiune. va recomandam excursiile la:
- montserrat, “muntele sfant” al catalunyei, unde se afla manastirea benedictina care pastreaza statuia maicii domnului (“la moreneta”)- cel mai venerat obiect de cult din regiune
- principatul andorra, unul dintre cele mai mici state ale lumii, paradis tax free pentru iubitorii de shopping.
- girona, descris de lonely planet drept “cutia cu bijuterii” (avand foarte multe de oferit: muzee, galerii de arta, biserici gotice si o atmosfera medievala captivanta).
- parcul de distractii portaventura, unul dintre parcurile tematice cele mai spectaculoase din europa, unde veti explora cele 5 zone (mediterrania, far west, mexico, china, polinezia), cu grade diferite de “dificultate”, al caror scop este de a transforma fiecare moment intr-o amintire de neuitat.
- nu ratati spectacolul de flamenco, organizat la un “castel medieval”, unde veti lua contact cu acest gen musical tipic spaniol, caracterizat printr-o ritmicitate pronuntata si declarat de unesco drept “patrimoniu al omenirii”. petreceti o seara diferita si distractiva, care include un spectacol live in stil medieval, de muzica, dans si calarie

16. costa brava avignon -cannes (cca. 510 km)
mic dejun. parasim spania si traversam franta cu o vizita in avignon
capitala regiunii provence, unde vom descoperi fostul palat papal (sec. xiii)- cea mai mare si mai importanta cladire gotica medievala din europa si faimosul saint benezet- ponte d`avignon, construit in sec. xii. continuam traseul spre coasta de azur pentru cazare in zona cannes.

17 cannes -monaco -padova (cca. 550 km)
mic dejun. plecam spre monaco, micul stat cunoscut in intreaga lume drept paradis fiscal, pentru cazinoul de aici si cursele de formula 1. dupa ce admiram muzeul oceanografic, catedrala sf. nicolae si palatul princiar, vom parcurge traseul circuitului de “formula 1” spre faimosul cazino. continuam traseul spre italia strabatand mai intai riviera franceza si riviera ligurica supranumita “riviera florilor”, iar apoi lombardia pana la padova pentru cazare.

18. padova -budapesta (cca. 690 km)
mic dejun. dimineata timp liber la hotel sau excursie optionala (8 €) la padova, unde vizitam basilica sf. anton, renumit centru de pelerinaj, care pastreaza moastele sfantului. plecare spre budapesta, urmand pe autostrada malul lacului balaton, cel mai mare lac din europa centrala. incheiem excursia cu o croaziera optionala pe dunare la budapesta (14 euro fara masa sau 29 euro cu masa), pentru a admira principalele obiective ale capitalei ungariei: parlamentul, podul cu lanturi, bastionul pescarilor, basilica sf. matyas, palatul regal, stanca ghelert. cazare la budapesta.

19. budapesta -arad -sibiu -bucuresti (cca. 815 km)
mic dejun. intoarcere la bucuresti la gara de nord in jurul orei 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 19 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
16 Iunie 2018 829 €
Data plecare Tarif
05 Septembrie 2018 855 €

tarife incepand de la 829 €

Servicii incluse

- Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru trafic international
- 18 cazari cu mic dejun in hotel 3* (ca exceptie 2*), din care cele de pe Costa Brava au INCLUSE 12 cine la restaurantul hotelului.
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu, iar intre zilele 5 – 15 beneficiati de Asistenta Turistica.
- Vizite la Ljubljana, Torino, Barcelona, Avignon, Monaco.

Servicii neincluse

Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 99 lei
- Excursiile si vizitele optionale conform program.
- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
- Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti)

Observatii

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
5. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel