Vizualizezi oferta circuit Spania, circuit Maroc, vacanta Spania, vacanta Maroc.

Circuit avion Spania, Maroc

Circuit Spania
  • Tari: Spania, Maroc
  • Orase tranzitate: Malaga, Gibraltar, Casablanca, Meknès

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Malaga – Torremolinos (4 nopti)
Intalnire cu reprezentantul J’Info Tours pe aeroport pentru zborul catre Malaga. Sosire Malaga.Transfer catre Torremolinos, statiune aflata la 12 km de Malaga. Cazare zona Torremolinos, Hotel Kristal, Calle Cauce s/n, 29620 Torremolinos. Spain. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 2: Torremolinos – Gibraltar 135 Km
Timp liber pentru a va relaxa pe plajele: La Carihuela, Bajondillo, Los Alamos si Playamarcat sau pentru a vizita: Biserica parohiala Nuestra Senora del Carmen, la Casa de los Navaja, la Torre de Pimentel/Molinos si Cortijo del Tajo sau optional excursie la Gibraltar, singurul teritoriu dependent de Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord situat in partea continentala a Europei, asezat in partea de sud a Spaniei, marginind Stramtoarea Gibraltar, care leaga Mediterana cu Oceanul Atlantic. Admiram maimutele macaci, un simbol al acestui loc ce fac parte din Rezervatia Naturala Upper Rock si Pestera Sf. Michael, o grota impresionanta folosita de locuitorii din Neolitic ai Gibraltarului. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Torremolinos – Malaga 15 Km
Timp liber la dispozitie pentru a vizita orasul Malaga, capitala provinciei cu acelasi nume, care datorita fermecatorului port si a surprinzatoarelor atractii, merita a fi vizitate. Catedrala din Malaga-cea mai impunatoare constructie din Andaluzia, Castelul Alcazaba, Muzeul Picasso si Biserica “Nuestra Senora de la Victoria”, Portul. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: Torremolinos – Alhambra 145 Km
Optional, vizita la Palatul Alhambra si Gradinile Generalife- aproximativ 4 ore se admira: ansamblul arhitectural Alhambra, vechea cetate maura (in traducere “Fortareata Rosie”), cu Palatul maur Nasrid, Palatul baroc al lui Carol Quintul si superbele Gradini Generalife. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: Torremolinos – Tanger – Rabat 470 Km (1 noapte)
Plecare spre Rabat- situat la gura de varsare a raului Bou Regreg in apele Atlanticului, Rabatul este unul din cele mai importante orase inca de pe vremea romanilor. Tur panoramic Rabat, capitala administrativa a Marocului, cu Turnul lui Hassan si splendidul Mausoleu al lui Mohamed V, Orasul Gradinilor Imperiale, Medina cu poarta Oudayas Kasbah, zidurile si meterezele Mechouar, care inconjoara Palatul Regal. Cazare Rabat. Mese incluse: mic dejun si cina. Ibis Moussafir Rabat 3***, Agdal, Rabat 10000, Marocco.

Ziua 6: Rabat – Casablanca 80 Km (1 noapte)
Plecare spre Casablanca- orasul modern Casablanca este mai indepartat de romantismul oriental decat orice alt loc din Maroc. Casablanca impresioneaza prin modernitate, bulevarde largi, animate si cladiri bine intretinute, inalte, de culoare alba. Tur panoramic de oras Casablanca: Cartierul Anfa, Piata Natiunilor Unite, Cornisa Ain Diab, Moscheea lui Hassan al II-lea (intrare optionala, daca este posibila vizita). Seara puteti sa alegeti o plimbare pe faleza de pe tarmul oceanului. Cazare Casablanca: Hotel Anfaport, Bd. Les Almohades, Casablanca, Morocco. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 7: Casablanca – Marrakesh 240 Km ( 2 nopti)
Continuam drumul catre Marrakesh- vizita in partea central-vestica a Marocului, fiind renumit pentru produsele din piele. Daca doriti o vacanta insorita, Marrakesh este locul ideal, pentru ca temperatura nu scade, aproape niciodata, sub 28 de grade Celsius, iar ploaia este un fenomen rar. Vizita Marrakesh, vizitarea libera, pietonala a orasului imperial: Moscheia Koutoubia, Palatul EI Bahia, plimbare in Medina. Dupa amiaza, timp liber in celebra Piata Djemaa EI Fna pentru cumparaturi in souk-uri. Cazare Marrakech. Hotel Ryad Mogador 3***, Angle Blvd 11 Janvler Blvd Prince Moulay Abdellah I Bab Doukkala, Marrakech. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 8: Marrakesh – Ouarzazate 200 Km
Optional Ouarzazate, numit si ‘Poarta catre desertul Sahara’. Pentru a ajunge aici vom traversa Pasul Tizi n’Tichka ( 2260 m ), admirand nenumarate asezari cu case de pamant care adapostesc familii numeroase, raspandite prin vaile muntilor. Ajungem la Ouarzazate, situat pe un platou desertic la 1600 m altitudine, dincolo de care se intinde, la nesfarsit, Desertul Sahara. Orasul este ridicat de berberi, care au construit proeminentele ‘kasbahs’, asezari fortificate ( un fel de medine ) terasate, care ofera o priveliste absolut splendida. In imediata vecinate se afla orasul fortificat ( ‘ksar’ ) Ait Benhaddou, inclus in patrimoniul mondial UNESCO, una din cele mai importante asezari fortificate de-a lungul vechiului drum de caravane dintre Sahara si Marrakesh, pe care erau transportati sclavi, aur, fildes si sare. Intoarcere, dupa-amiaza tarziu, in Marrakesh. Cazare Marrakesh. Mese incluse: mic dejun si cina

Ziua 9: Marrakesh – Meknes – Fez 530 Km (1 noapte)
Plecare spre Fez – perla lumii arabe. Ajuns in Fez veti putea afirma ca ati vizitat cel mai vechi oras islamic din lume. Este impartit in trei: orasul nou, construit in 1912, orasul medieval, construit in secolul al XIII-lea si orasul vechi, cu prima atestare documentara in anul 809. In diferite perioade ale istoriei sale, Fez a servit drept capitala religioasa a Marocului. Oprire pentru vizita in Meknes. Plimbare prin Medina ( Patrimoniu al Umanitatii ), atelierele si casele mestesugarilor: vopsitorii de lana, piei, tesatori de covoare, zarim prin porti cea mai veche moschee din Africa, vestita in intreaga lume – Karaouyne. Cazare in Fez. Ametis Nouzha Hotels Fez I 7 Rue Hassan Dkhissi I Place Atlas, Fes 30000, Morocco. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 10: Fez – Tanger 300 Km (1 noapte)
Plecare spre Tanger. In drum vizita panoramica a ruinelor de la Volubilis. Vis a vis pe inaltimea unei coline vedem satul sfant Moulay Idriss. Cazare Tanger, Ibis Moussafir Tanger Route Nationale 1, KM 12 I Zone Franche – Gueznaya, Tangier 90000, Morocco. Mic dejun si cina.

Ziua 11: Tanger – Malaga 199 Km
Traversare cu feribotul spre Europa. Plecare spre Malaga si imbarcare pentru zborul Malaga – Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun.

ziua 1: bucuresti – malaga – torremolinos (4 nopti)
intalnire cu reprezentantul j’info tours pe aeroport pentru zborul catre malaga. sosire malaga.transfer catre torremolinos, statiune aflata la 12 km de malaga. cazare zona torremolinos, hotel kristal, calle cauce s/n, 29620 torremolinos. spain. mese incluse: mic dejun.

2: torremolinos – gibraltar 135 km
timp liber pentru a va relaxa pe plajele: la carihuela, bajondillo, los alamos si playamarcat sau pentru a vizita: biserica parohiala nuestra senora del carmen, la casa de los navaja, la torre de pimentel/molinos si cortijo del tajo sau optional excursie la gibraltar, singurul teritoriu dependent de regatul unit al marii britanii si al irlandei de nord situat in partea continentala a europei, asezat in partea de sud a spaniei, marginind stramtoarea gibraltar, care leaga mediterana cu oceanul atlantic. admiram maimutele macaci, un simbol al acestui loc ce fac parte din rezervatia naturala upper rock si pestera sf. michael, o grota impresionanta folosita de locuitorii din neolitic ai gibraltarului. mese incluse: mic dejun.

3: torremolinos – malaga 15 km
timp liber la dispozitie pentru a vizita orasul malaga, capitala provinciei cu acelasi nume, care datorita fermecatorului port si a surprinzatoarelor atractii, merita a fi vizitate. catedrala din malaga-cea mai impunatoare constructie din andaluzia, castelul alcazaba, muzeul picasso si biserica “nuestra senora de la victoria”, portul. mese incluse: mic dejun.

4: torremolinos – alhambra 145 km
optional, vizita la palatul alhambra si gradinile generalife- aproximativ 4 ore se admira: ansamblul arhitectural alhambra, vechea cetate maura (in traducere “fortareata rosie”), cu palatul maur nasrid, palatul baroc al lui carol quintul si superbele gradini generalife. mese incluse: mic dejun.

5: torremolinos – tanger – rabat 470 km (1 noapte)
plecare spre rabat- situat la gura de varsare a raului bou regreg in apele atlanticului, rabatul este unul din cele mai importante orase inca de pe vremea romanilor. tur panoramic rabat, capitala administrativa a marocului, cu turnul lui hassan si splendidul mausoleu al lui mohamed v, orasul gradinilor imperiale, medina cu poarta oudayas kasbah, zidurile si meterezele mechouar, care inconjoara palatul regal. cazare rabat. mese incluse: mic dejun si cina. ibis moussafir rabat 3***, agdal, rabat 10000, marocco.

6: rabat – casablanca 80 km (1 noapte)
plecare spre casablanca- orasul modern casablanca este mai indepartat de romantismul oriental decat orice alt loc din maroc. casablanca impresioneaza prin modernitate, bulevarde largi, animate si cladiri bine intretinute, inalte, de culoare alba. tur panoramic de oras casablanca: cartierul anfa, piata natiunilor unite, cornisa ain diab, moscheea lui hassan al ii-lea (intrare optionala, daca este posibila vizita). seara puteti sa alegeti o plimbare pe faleza de pe tarmul oceanului. cazare casablanca: hotel anfaport, bd. les almohades, casablanca, morocco. mese incluse: mic dejun si cina.

7: casablanca – marrakesh 240 km ( 2 nopti)
continuam drumul catre marrakesh- vizita in partea central-vestica a marocului, fiind renumit pentru produsele din piele. daca doriti o vacanta insorita, marrakesh este locul ideal, pentru ca temperatura nu scade, aproape niciodata, sub 28 de grade celsius, iar ploaia este un fenomen rar. vizita marrakesh, vizitarea libera, pietonala a orasului imperial: moscheia koutoubia, palatul ei bahia, plimbare in medina. dupa amiaza, timp liber in celebra piata djemaa ei fna pentru cumparaturi in souk-uri. cazare marrakech. hotel ryad mogador 3***, angle blvd 11 janvler blvd prince moulay abdellah i bab doukkala, marrakech. mese incluse: mic dejun si cina.

8: marrakesh – ouarzazate 200 km
optional ouarzazate, numit si ‘poarta catre desertul sahara’. pentru a ajunge aici vom traversa pasul tizi n’tichka ( 2260 m ), admirand nenumarate asezari cu case de pamant care adapostesc familii numeroase, raspandite prin vaile muntilor. ajungem la ouarzazate, situat pe un platou desertic la 1600 m altitudine, dincolo de care se intinde, la nesfarsit, desertul sahara. orasul este ridicat de berberi, care au construit proeminentele ‘kasbahs’, asezari fortificate ( un fel de medine ) terasate, care ofera o priveliste absolut splendida. in imediata vecinate se afla orasul fortificat ( ‘ksar’ ) ait benhaddou, inclus in patrimoniul mondial unesco, una din cele mai importante asezari fortificate de-a lungul vechiului drum de caravane dintre sahara si marrakesh, pe care erau transportati sclavi, aur, fildes si sare. intoarcere, dupa-amiaza tarziu, in marrakesh. cazare marrakesh. mese incluse: mic dejun si cina

9: marrakesh – meknes – fez 530 km (1 noapte)
plecare spre fez – perla lumii arabe. ajuns in fez veti putea afirma ca ati vizitat cel mai vechi oras islamic din lume. este impartit in trei: orasul nou, construit in 1912, orasul medieval, construit in secolul al xiii-lea si orasul vechi, cu prima atestare documentara in anul 809. in diferite perioade ale istoriei sale, fez a servit drept capitala religioasa a marocului. oprire pentru vizita in meknes. plimbare prin medina ( patrimoniu al umanitatii ), atelierele si casele mestesugarilor: vopsitorii de lana, piei, tesatori de covoare, zarim prin porti cea mai veche moschee din africa, vestita in intreaga lume – karaouyne. cazare in fez. ametis nouzha hotels fez i 7 rue hassan dkhissi i place atlas, fes 30000, morocco. mese incluse: mic dejun si cina.

10: fez – tanger 300 km (1 noapte)
plecare spre tanger. in drum vizita panoramica a ruinelor de la volubilis. vis a vis pe inaltimea unei coline vedem satul sfant moulay idriss. cazare tanger, ibis moussafir tanger route nationale 1, km 12 i zone franche – gueznaya, tangier 90000, morocco. mic dejun si cina.

11: tanger – malaga 199 km
traversare cu feribotul spre europa. plecare spre malaga si imbarcare pentru zborul malaga – bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 11 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Aprilie 2017 699 €
Data plecare Tarif
12 Iulie 2017 699 €
Data plecare Tarif
26 August 2017 699 €

tarife incepand de la 699 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti
Ferry boat : Algeciras – Tanger – Algeciras
10 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*/4* in Maroc, 2*/3* in Spania
6 cine
Tururi si vizite conform program
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 199 Euro
Asigurarea medicalo si storno
Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice
Servicii de ghid local

Observatii

Bucuresti – Malaga: 06.50 – 10.10
Malaga – Bucuresti: 19.55 – 00.45


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours