Vizualizezi oferta circuit Spania, vacanta Spania.

Circuit avion Spania

Circuit Spania
  • Tari: Spania
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI- VALENCIA
Prezentare dimineata la ora 04.00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Valencia. Transfer din aeroport la hotelul de la Peniscola. Pentru turistii din alte orase din Romania din care exista zboruri spre Valencia, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. Cazare si cina la hotelul din Peniscola.

Zilele 2- 7. PENISCOLA- Soare, plaja, valuri si multa relaxare pe malul Mediteranei
Mic dejun. Peniscola este una din cele mai frumoase statiuni din Spania pe tarmul Mediteranei, ideala pentru relaxare, plaja si distractie si ca sa descoperim o parte din istoria acestei tari si sa ne familiarizam cu spiritul spaniol exprimat mai ales prin dansul si muzica flamenco. Cazare cu mic dejun si cina la hotelul din Peniscola.

Va sugeram urmatoarele excursii optionale organizate de partenerii locali din statiune:

Valencia: Valencia- al 3-lea mare oras al Spaniei, cu arhitectura avangardista, gradini luxuriante si multime de repere istorice: Turnurile Serranos (sec. XIV) o masiva fortificatie care odinioara servea ca poarta de intrare, Palau de la Generalitat (cu birourile Guvernului local), construit in sec. al XV-lea in stil gotic, Plaza de la Virgen (Piata Fecioarei), aflata in centrul orasului si dominata de doua biserici: Biserica de Nuestra Seniora de los Desamparados (sec. XVII), patroana spirituala a orasului si Catedrala, construita in sec. al XIII-lea in stil gotic, locul unde se spune ca se pastreaza Sf. Graal. Continuam cu Plaza de la Reina (km zero al orasului), spre Palatul Marchizului Dos Aguas, construit in sec al XV-lea si care gazduieste Muzeul National de Ceramica si Arte. Ne deplasam cu autocarul in Orasul Stiintelor si Artelor, un proiect futurist din anii `90 al arhitectului Santiago Calatrava extrem de apreciat de catre turisti.

Morella: Morella- este un exemplu extraordinar de oras gotic in care cele mai importante atractii sunt castelul, construit pe varful unei stanci abrupte (ce ofera o priveliste uimitoare asupra orasului) si zidurile medievale excelent conservate, lungi de peste 2 km, cu numeroase turnuri si porti, precum si Biserica Santa Maria Morella (sec. XIII) ce imbina atat de armonios stilul gotic cu cel renascentist si cu detalii baroce, incat este considerata una dintre cele mai frumoase biserici din regiunea Valencia. Alte locuri de interes: Apeductul medieval Santa Lucia (sec. XIV), iar in apropierea orasului, picturile rupestre din pesterile din Morella la Vella si sanctuarul Fecioarei de Vallivana un renumit centru de pelerinaj pentru intreaga regiune.

PortAventura: Parcurile de distractii sunt totdeauna o optiune excelenta (indiferent de varsta) pentru a petrece o zi intr-un mod cat mai antrenant, plin de emotie si bucurie. Nu ratati cel mai vizitat loc de agrement din Spania si al 6-lea parc tematic din Europa, unde veti explora cele 5 zone (Mediterrania, Far West, Mexico, China, Polinezia), cu grade diferite de “dificultate”, al caror scop este de a transforma fiecare moment intr-o amintire de neuitat. Cei mici pot petrece timpul in locul de joaca al piratilor, Jack Sparrow.

Tarragona: Tarragona, cu peste 2000 de ani de istorie, ofera vizitatorului unul din cele mai bine conservate amfiteatre romane, avand o capacitate de 15000 de locuri, ziduri medievale realizate pornind de la fortificatiile romane existente aici inca din sec. al III-lea I.Hr., apeductul antic din care s-a pastrat o sectiune de 250 m, cu 36 de arcade pe doua nivele cu o inaltime de 27 de metri, Catedrala de sec. XII cu o imbinare de stil romanic si gotic, construita pe locul unui templu roman, si strazile pitoresti cu magazine care completeaza lista de atractii cu produsele de patiserie, dulciurile tradiționale si suveniruri de tot felul.

Vinaros: Vinaros, este un oras vesel si parca mereu in sarbatoare, care pastreaza marturii ale istoriei din perioada medievala, cand s-a aflat sub conducerea Cavalerilor Templieri (intre sec. XIII-XIV) si din perioada de maxima prosperitate (intre sec. al XVI-XIX) cand s-a dezvoltat prin comertul cu vin si prin santierele navale. Orasul are o frumoasa promenada, un port pitoresc si un centru medieval, ce reflecta in arhitectura sa un amestec gotic si baroc. Printre atractii mai amintim: Piata San Augustin cu fosta Biserica San Augustin, construita in sec. XVII in stil baroc si rococo, ce functioneaza in prezent ca auditoriu municipal si Biserica Arhiepiscopala a Maicii Domnului (sec. XVI)- un excelent exemplu de arhitectură gotic-renascentistă.

Tortosa: In Tortosa se pot vizita doua dintre monumentele istorice, ce reflecta cel mai bine trecerea timpului: Catedrala Santa Maria de Tortosa si Castelul Suda sau Sant Joan. Catedrala ce se afla pe locul unde in perioada romana era forumul roman, in perioada vizigota o catedrala, iar mai tarziu o moschee si reflecta in prezent arhitectura de sec. XIV. Castelul a fost construit in sec. al X-lea pe locul vechii acropole romane, iar zidurile, fantana si necropola in aer liber (unica necropola in aer liber din Catalunya) se pastreaza din perioada islamica. Dupa Reconquista, Castelul a fost transformat in inchisoare, iar mai tarziu, in timpul domniei lui Jaume I in resedinta regala. Din sec al XV-lea a suferit diferse transformari pentru a se adapta noilor cerinte de aparare.

Ziua 8. PENISCOLA- VALENCIA- BUCURESTI
Dimineata devreme (ora 6.30), transfer cu microbuzul (sau midi autocarul) catre aeroportul din Valencia, pentru zborul spre Romania.

ziua 1. bucuresti- valencia
prezentare dimineata la ora 04.00 in aeroportul henri coanda din bucuresti pentru imbarcare la zborul spre valencia. transfer din aeroport la hotelul de la peniscola. pentru turistii din alte orase din romania din care exista zboruri spre valencia, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. cazare si cina la hotelul din peniscola.

zilele 2- 7. peniscola- soare, plaja, valuri si multa relaxare pe malul mediteranei
mic dejun. peniscola este una din cele mai frumoase statiuni din spania pe tarmul mediteranei, ideala pentru relaxare, plaja si distractie si ca sa descoperim o parte din istoria acestei tari si sa ne familiarizam cu spiritul spaniol exprimat mai ales prin dansul si muzica flamenco. cazare cu mic dejun si cina la hotelul din peniscola.

va sugeram urmatoarele excursii optionale organizate de partenerii locali din statiune:

valencia: valencia- al 3-lea mare oras al spaniei, cu arhitectura avangardista, gradini luxuriante si multime de repere istorice: turnurile serranos (sec. xiv) o masiva fortificatie care odinioara servea ca poarta de intrare, palau de la generalitat (cu birourile guvernului local), construit in sec. al xv-lea in stil gotic, plaza de la virgen (piata fecioarei), aflata in centrul orasului si dominata de doua biserici: biserica de nuestra seniora de los desamparados (sec. xvii), patroana spirituala a orasului si catedrala, construita in sec. al xiii-lea in stil gotic, locul unde se spune ca se pastreaza sf. graal. continuam cu plaza de la reina (km zero al orasului), spre palatul marchizului dos aguas, construit in sec al xv-lea si care gazduieste muzeul national de ceramica si arte. ne deplasam cu autocarul in orasul stiintelor si artelor, un proiect futurist din anii `90 al arhitectului santiago calatrava extrem de apreciat de catre turisti.

morella: morella- este un exemplu extraordinar de oras gotic in care cele mai importante atractii sunt castelul, construit pe varful unei stanci abrupte (ce ofera o priveliste uimitoare asupra orasului) si zidurile medievale excelent conservate, lungi de peste 2 km, cu numeroase turnuri si porti, precum si biserica santa maria morella (sec. xiii) ce imbina atat de armonios stilul gotic cu cel renascentist si cu detalii baroce, incat este considerata una dintre cele mai frumoase biserici din regiunea valencia. alte locuri de interes: apeductul medieval santa lucia (sec. xiv), iar in apropierea orasului, picturile rupestre din pesterile din morella la vella si sanctuarul fecioarei de vallivana un renumit centru de pelerinaj pentru intreaga regiune.

portaventura: parcurile de distractii sunt totdeauna o optiune excelenta (indiferent de varsta) pentru a petrece o zi intr-un mod cat mai antrenant, plin de emotie si bucurie. nu ratati cel mai vizitat loc de agrement din spania si al 6-lea parc tematic din europa, unde veti explora cele 5 zone (mediterrania, far west, mexico, china, polinezia), cu grade diferite de “dificultate”, al caror scop este de a transforma fiecare moment intr-o amintire de neuitat. cei mici pot petrece timpul in locul de joaca al piratilor, jack sparrow.

tarragona: tarragona, cu peste 2000 de ani de istorie, ofera vizitatorului unul din cele mai bine conservate amfiteatre romane, avand o capacitate de 15000 de locuri, ziduri medievale realizate pornind de la fortificatiile romane existente aici inca din sec. al iii-lea i.hr., apeductul antic din care s-a pastrat o sectiune de 250 m, cu 36 de arcade pe doua nivele cu o inaltime de 27 de metri, catedrala de sec. xii cu o imbinare de stil romanic si gotic, construita pe locul unui templu roman, si strazile pitoresti cu magazine care completeaza lista de atractii cu produsele de patiserie, dulciurile tradiționale si suveniruri de tot felul.

vinaros: vinaros, este un oras vesel si parca mereu in sarbatoare, care pastreaza marturii ale istoriei din perioada medievala, cand s-a aflat sub conducerea cavalerilor templieri (intre sec. xiii-xiv) si din perioada de maxima prosperitate (intre sec. al xvi-xix) cand s-a dezvoltat prin comertul cu vin si prin santierele navale. orasul are o frumoasa promenada, un port pitoresc si un centru medieval, ce reflecta in arhitectura sa un amestec gotic si baroc. printre atractii mai amintim: piata san augustin cu fosta biserica san augustin, construita in sec. xvii in stil baroc si rococo, ce functioneaza in prezent ca auditoriu municipal si biserica arhiepiscopala a maicii domnului (sec. xvi)- un excelent exemplu de arhitectură gotic-renascentistă.

tortosa: in tortosa se pot vizita doua dintre monumentele istorice, ce reflecta cel mai bine trecerea timpului: catedrala santa maria de tortosa si castelul suda sau sant joan. catedrala ce se afla pe locul unde in perioada romana era forumul roman, in perioada vizigota o catedrala, iar mai tarziu o moschee si reflecta in prezent arhitectura de sec. xiv. castelul a fost construit in sec. al x-lea pe locul vechii acropole romane, iar zidurile, fantana si necropola in aer liber (unica necropola in aer liber din catalunya) se pastreaza din perioada islamica. dupa reconquista, castelul a fost transformat in inchisoare, iar mai tarziu, in timpul domniei lui jaume i in resedinta regala. din sec al xv-lea a suferit diferse transformari pentru a se adapta noilor cerinte de aparare.

8. peniscola- valencia- bucuresti
dimineata devreme (ora 6.30), transfer cu microbuzul (sau midi autocarul) catre aeroportul din valencia, pentru zborul spre romania.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
14 Iunie 2018 405 €
Data plecare Tarif
02 Septembrie 2018 445 €

tarife incepand de la 405 €

Servicii incluse

- Zbor Bucuresti- Valencia (Castellon) si retur, BAGAJ de CALA inclus
- 6 / 7 cazari cu mic dejun si 6 / 7 cine INCLUSE, in hotel 3* la Peniscola.
- Asistenta turistica pe perioada sejurului

Servicii neincluse

Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 55 lei
- Excursii optionale, intrari la obiective, servicii de ghizi locali
- Taxa de statiune (se va achita cash de catre turisti)
**Taxe de Aeroport + transfer Aeroport-hotel-Aeroport 199 €

Observatii

Grup minim 20 pers.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 20 pers. (15-19 persoane) se va achita un supliment de 36 euro/persoana;
REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel