Vizualizezi oferta circuit Argentina, circuit Chile, vacanta Argentina, vacanta Chile.

Circuit avion Argentina, Chile

Circuit Argentina
  • Tari: Argentina, Chile
  • Orase tranzitate: Ushuaia, El Calafate, Buenos Aires, Santiago

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Buenos Aires
Intalnire cu conducatorul de grup J`Info Tours la Aeroportul Henri Coanda pentru zborul catre Buenos Aires. Zbor de noapte.

Ziua 2: Buenos Aires (1 noapte)
Capitala tangoului si a Evitei Peron, Buenos Aires are un stil de viata fascinant si o diversitate culturala in care oricine isi poate gasi locul. Incepem vizita cu San Telmo – cel mai vechi cartier al orasului, cu muzee, cafenele, biserici si magazine de antichitati, Teatrul Colon, Tango La Ideal, cladire veche cu numeroase sali de dans, Plaza de Mayo unde, in fiecare zi de joi, mamele celor disparuti marsaluiesc si tin discursuri, Casa Rosada (resedinta presedintelui Argentinei). Apoi Cafe Tortoni, Plaza San Martin cu Turnul Englez, de unde puteti avea o priveliste de neuitat, o plimbare pe Calea Florida si La Boca – un cartier colorat si foarte animat, Palacio San Martin, Plaza Carlos Pelegrini, Parcul Palermo si Gradinile Botanice, Malba – muzeul de arta latino-americana. Continuam turul panoramic cu: Cabildo, Catedrala Metropolitana, Recoleta – cartier in care se afla cimitirul ce adaposteste mormantul Evei Peron, Plaza Lavalle. Seara, optional Tango Show. Cazare in zona Buenos Aires, hotel Europlaza Hotel & Suites 3*, Montevideo 327, C1019ABG Congreso, Buenos Aires. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Buenos Aires – El Calafate (2 nopti)
Transfer la aeroport pentru zborul catre EI Calafate. Cazare Hotel Quijote 3*, Gdor. Gregores 1191, El Calafate, Santa Cruz. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: El Calafate
Astazi vom vizita Parcul National Los Glaciares. Vom naviga cu catamaranul printre ghetarii erodati si vom admira Ghetarul Upsala, cel mai mare ghetar continental din emisfera sudica, dupa care calatoria continua spre Golful Onelli, unde se afla Ghetarii Onelli si Spegazzini. In functie de conditiile meteo, accesul spre ghetarul Upsala poate fi blocat de iceberg-urile desprinse din ghetari – in acest caz croaziera va include calatoria spre “Canal de los Témpanos”, de unde veti putea admira partea nordica a Ghetarului Perito Moreno. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: El Calafate – Ushuaia (3 nopti)
Transfer la aeroport pentru zborul intern El Calafate – Ushuaia, supranumita “capatul lumii” (“fin del mundo”). Inconjurat de munti abrupti si cu varfurile acoperite de zapada care strajuiesc Canalul Beagle de la inaltimea celor 1500 de metri, marginit de o vasta intindere de natura neexplorata, este greu de imaginat un peisaj mai spectaculos pentru cel mai sudic oras al planetei. Cazare la hotel Los Naranjos 3*, Av. San Martín 1446, Ushuaia, Tierra del Fuego. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: Ushuaia sau OPTIONAL CROAZIERA AUSTRALIS 3 NOPTI (zilele 6-9)
Vom fi transferati la debarcader, unde ne vom imbarca intr-o croaziera de-a lungul Canalului Beagle catre farul “Les Eclaireurs”, iar pe traseu vom putea observa de pe mare partea de sud a orasului Ushuaia, Muntele Olivia, Estancia Fique, Muntele Escarpado si Raul Encajonado. Vom ajunge apoi pe Insula Lobos unde vom putea observa numerosii lei de mare, dar si alte specii de vietati marine, pinguini, apoi pe Insula Pasarilor, pentru a vedea coloniile de cormorani, pescarusi si albatrosi. Cazare in Ushuaia. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 7: Ushuaia – Excursie cu trenul la “capatul lumii”
Astazi vom face o excursie cu trenul cu locomotiva cu aburi si vagoane traditionale, pentru a descoperi evenimentele legate de cea mai sudica inchisoare din lume. “Estacion del Fin del Mundo” (Statia de la capatul lumii) este gara de plecare in calatoria de 7 km care ne va purta printr-un peisaj salbatic, traversand Canadon del Toro, valea raului Pipo si trecand pe langa cascada Macarena. Prizonierii faceau acest drum pentru a cara diferite materiale de constructie de la poalele Muntelui Susana. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 8: Ushuaia – Tolhuin – Rio Grande (240 Km) (1 noapte)
Plecare catre Rio Grande, cu oprire in Tolhuin, localitate aflata pe malul lacului Fagnano. Numele localitatii inseamna “ca o inima” in limba locala Selk’nam. Patiseria Panaderia La Union este celebra pentru peretii plini cu fotografii semnate de multe celebritati, majoritatea argentiniene, care au trecut pe aici de-a lungul timpului in drum catre Ushuaia. Sosire in Rio Grande, al doilea oras ca marime din Tara de Foc dupa Ushuaia si capitala pescuitului din aceasta regiune – acest lucru este anuntat de sculptura reprezentand un pastrav, orasul fiind denumit si “capitala mondiala a pastravului”. Cazare la Apart Hotel Mareas, Av. Manuel Belgrano 1360, Río Grande, Tierra del Fuego. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 9: Rio Grande – Puerto Natales (550 Km) (2 nopti)
Se trece frontiera in Chile si transfer la Puerto Natales, traversand zona Tarii de Foc ce apartine de Chile. Sosire in Puerto Natales. Cazare la Hotel Charles Darwin 3*, Manuel Bulnes N 90, Puerto Natales. Mese incluse: mic dejun.

Optional CROAZIERA AUSTRALIS

Ziua 6: Ushuaia – Croaziera Australis (3 nopti)
Transfer de la hotel la debarcader pentru imbarcarea in croaziera Australis. Croaziera va incepe in jurul orei 17:30. Dupa un cocktail de bun venit vom incepe croaziera de-a lungul Stramtorii Magellan si Canalului Beagle pentru a explora una dintre cele mai pitoresti regiuni ale tarii – sudul Patagoniei si Arhipelagul Tierra del Fuego (Tara de Foc). Cazare pe vas. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 7: Capul Horn – Golful Wulaia
Vom naviga de-a lungul Canalului Murray si a Golfului Wulaia, regiunea de origine a celei mai mari comunitati etnice Yamana si locul debarcarii lui Charles Darwin in anul 1833 in expeditia sa de la bordul navei HMS Beagle. Aici vom face o plimbare prin zona forestiera, in care vom vedea numeroase specii de plante endemice si nu in ultimul rand peisaje pitoresti. De asemenea vom naviga spre Golful Nassau pentru a ajunge la Capul Horn, unde, daca vremea va permite, vom debarca. Prioritatea capitanului vasului de croaziera este siguranta si vremea este imprevizibila, de aceea nu se poate garanta debarcarea la Capul Horn. Legendarul Cape Horn a fost descoperit in anul 1616 si se prezinta ca un promontoriu stancos de 425 m. Pentru multi ani la randul, acesta a fost o importanta ruta de navigatie intre Pacific si Atlantic. Parcul Natural Capul Horn a fost declarat Rezervatie a Biosferei in anul 2005. Veti lua pranzul si cina la restaurantul navei de croaziera. Mese incluse: mic dejun, pranz, cina.

Ziua 8: Ghetarii Piloto & Nena – Parcul National De Agostini & Ghetarul Aguila
Astazi vom naviga de-a lungul Canalului Cockburn si vom ancora in Chico Sound. Utilizand barci de tip Zodiac vom explora Fiordul Alakaluf si vom admira imaginile spectaculoase ale Ghetarilor Piloto si Nena. Vom afla mai multe informatii despre modul de formare al ghetarilor si despre topografia si morfologia canalelor patagoniene. Tot astazi vom ajunge la Parcul National Alberto De Agostini, situat in inima lantului montan Darwin – cel mai bun punct de observare a procesului de scufundare in mare a ghetarilor. Expeditia va continua cu Ghetarul Aguila, iar la final vom reveni cu barcile zodiac la Vasul Australis. Mese incluse: mic dejun, pranz, cina.

Ziua 9: Insula Magdalena (Insula Pinguinilor) – Punta Arenas – Puerto Natales (250 Km) (2 nopti)
Vom continua sa navigam spre Insula Magdalena, situata in mijlocul Stramtorii Magellan, unde vom putea observa coloniile de pinguni si de lei de mare. Croaziera va lua sfarsit astazi, cand vom ajunge la debarcaderul din Punta Arenas. Transfer din Punta Arenas la Hotel Charles Darwin 3*, Manuel Bulnes N 90 Puerto Natales. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 10: Puerto Natales
In cursul diminetii vom pleca intr-o drumetie fascinanta in Parcul National Torres del Paine. Vom urca pe Valea Ascencio, printr-o frumoasa padure de arbori lenga si vom ajunge aproape de piscurile impunatoare, ce ofera un peisaj unic, de o salbaticie pura. Cel mai inalt varf montan al Torres del Paine este Cerro Paine Grande, avand altitudinea de aproximativ 2750 m. In Torres del Paine uneori se intalnesc 4 anotimpuri intr-o singura zi, vremea fiind extrem de imprevizibila, de aceea cea mai buna solutie este ca activitatile sa fie alese dimineata. Peisajele sunt cu adevarat spectaculoase, iar daca timpul va permite va recomandam un tur calare (cel spre muntii Torres del Paine este spectaculos). In timpul turului, veti admira toate atractiile naturale ale acestui parc national printre care Lacurile Nordenskjold si Pehoe, spectaculoasa cascada Salto Grandel si Lacul Grey, unde va recomandam sa optati pentru o croaziera la ghetarul cu acelasi nume, o experienta inedita si extrema deopotriva. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 11: Puerto Natales – Santiago de Chile (2 nopti)
Transfer de la hotelul din Puerto Natales la aeroportul din Punta Arenas. Zbor intern Punta Arenas – Santiago de Chile. Transfer de la aeroport la hotel si cazare la hotel Espana, Calle Morande 510, Santiago. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 12: Tur de oras Santiago si excursie Valparaiso – Vina del Mar
Dimineata vom face un tur de oras ce include: Palatul Prezidential, Piata Armelor cu Catedrala si vechea cladire a Postei, Muzeul National de Istorie, Casa Colonial, fosta resedinta a guvernatorulu, in perioada coloniala. In continuare veti trece pe langa dealul Cerro San Cristobal, aflat in Parcul Metropolitano, ajungand intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, Providencia, unde veti gasi o multime de magazine si restaurante. Plecare spre pitorescul oras Valparaiso, bogat in arhitectura deosebita, inspirata de artisti si poeti, declarat Patrimoniu Mondial UNESCO. Vom admira cladirile viu colorate, Piata Sotomayor si Cladirea Parlamentului. Ne indreptam apoi spre Vina del Mar, cea mai importanta statiune de litoral din Chile si una dintre principalele statiuni din America de Sud. Tur panoramic al “minunii” de la Oceanul Pacific, care este cunoscuta sub denumirea de “Capitala Turismului Chilian“ si se afla la o distanta de numai 9 km nord-est de Valparaiso. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 13: Santiago de Chile – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere in tara. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – buenos aires
intalnire cu conducatorul de grup j`info tours la aeroportul henri coanda pentru zborul catre buenos aires. zbor de noapte.

2: buenos aires (1 noapte)
capitala tangoului si a evitei peron, buenos aires are un stil de viata fascinant si o diversitate culturala in care oricine isi poate gasi locul. incepem vizita cu san telmo – cel mai vechi cartier al orasului, cu muzee, cafenele, biserici si magazine de antichitati, teatrul colon, tango la ideal, cladire veche cu numeroase sali de dans, plaza de mayo unde, in fiecare zi de joi, mamele celor disparuti marsaluiesc si tin discursuri, casa rosada (resedinta presedintelui argentinei). apoi cafe tortoni, plaza san martin cu turnul englez, de unde puteti avea o priveliste de neuitat, o plimbare pe calea florida si la boca – un cartier colorat si foarte animat, palacio san martin, plaza carlos pelegrini, parcul palermo si gradinile botanice, malba – muzeul de arta latino-americana. continuam turul panoramic cu: cabildo, catedrala metropolitana, recoleta – cartier in care se afla cimitirul ce adaposteste mormantul evei peron, plaza lavalle. seara, optional tango show. cazare in zona buenos aires, hotel europlaza hotel & suites 3*, montevideo 327, c1019abg congreso, buenos aires. mese incluse: mic dejun.

3: buenos aires – el calafate (2 nopti)
transfer la aeroport pentru zborul catre ei calafate. cazare hotel quijote 3*, gdor. gregores 1191, el calafate, santa cruz. mese incluse: mic dejun.

4: el calafate
astazi vom vizita parcul national los glaciares. vom naviga cu catamaranul printre ghetarii erodati si vom admira ghetarul upsala, cel mai mare ghetar continental din emisfera sudica, dupa care calatoria continua spre golful onelli, unde se afla ghetarii onelli si spegazzini. in functie de conditiile meteo, accesul spre ghetarul upsala poate fi blocat de iceberg-urile desprinse din ghetari – in acest caz croaziera va include calatoria spre “canal de los témpanos”, de unde veti putea admira partea nordica a ghetarului perito moreno. mese incluse: mic dejun.

5: el calafate – ushuaia (3 nopti)
transfer la aeroport pentru zborul intern el calafate – ushuaia, supranumita “capatul lumii” (“fin del mundo”). inconjurat de munti abrupti si cu varfurile acoperite de zapada care strajuiesc canalul beagle de la inaltimea celor 1500 de metri, marginit de o vasta intindere de natura neexplorata, este greu de imaginat un peisaj mai spectaculos pentru cel mai sudic oras al planetei. cazare la hotel los naranjos 3*, av. san martín 1446, ushuaia, tierra del fuego. mese incluse: mic dejun.

6: ushuaia sau optional croaziera australis 3 nopti (zilele 6-9)
vom fi transferati la debarcader, unde ne vom imbarca intr-o croaziera de-a lungul canalului beagle catre farul “les eclaireurs”, iar pe traseu vom putea observa de pe mare partea de sud a orasului ushuaia, muntele olivia, estancia fique, muntele escarpado si raul encajonado. vom ajunge apoi pe insula lobos unde vom putea observa numerosii lei de mare, dar si alte specii de vietati marine, pinguini, apoi pe insula pasarilor, pentru a vedea coloniile de cormorani, pescarusi si albatrosi. cazare in ushuaia. mese incluse: mic dejun.

7: ushuaia – excursie cu trenul la “capatul lumii”
astazi vom face o excursie cu trenul cu locomotiva cu aburi si vagoane traditionale, pentru a descoperi evenimentele legate de cea mai sudica inchisoare din lume. “estacion del fin del mundo” (statia de la capatul lumii) este gara de plecare in calatoria de 7 km care ne va purta printr-un peisaj salbatic, traversand canadon del toro, valea raului pipo si trecand pe langa cascada macarena. prizonierii faceau acest drum pentru a cara diferite materiale de constructie de la poalele muntelui susana. mese incluse: mic dejun.

8: ushuaia – tolhuin – rio grande (240 km) (1 noapte)
plecare catre rio grande, cu oprire in tolhuin, localitate aflata pe malul lacului fagnano. numele localitatii inseamna “ca o inima” in limba locala selk’nam. patiseria panaderia la union este celebra pentru peretii plini cu fotografii semnate de multe celebritati, majoritatea argentiniene, care au trecut pe aici de-a lungul timpului in drum catre ushuaia. sosire in rio grande, al doilea oras ca marime din tara de foc dupa ushuaia si capitala pescuitului din aceasta regiune – acest lucru este anuntat de sculptura reprezentand un pastrav, orasul fiind denumit si “capitala mondiala a pastravului”. cazare la apart hotel mareas, av. manuel belgrano 1360, río grande, tierra del fuego. mese incluse: mic dejun.

9: rio grande – puerto natales (550 km) (2 nopti)
se trece frontiera in chile si transfer la puerto natales, traversand zona tarii de foc ce apartine de chile. sosire in puerto natales. cazare la hotel charles darwin 3*, manuel bulnes n 90, puerto natales. mese incluse: mic dejun.

optional croaziera australis

6: ushuaia – croaziera australis (3 nopti)
transfer de la hotel la debarcader pentru imbarcarea in croaziera australis. croaziera va incepe in jurul orei 17:30. dupa un cocktail de bun venit vom incepe croaziera de-a lungul stramtorii magellan si canalului beagle pentru a explora una dintre cele mai pitoresti regiuni ale tarii – sudul patagoniei si arhipelagul tierra del fuego (tara de foc). cazare pe vas. mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

7: capul horn – golful wulaia
vom naviga de-a lungul canalului murray si a golfului wulaia, regiunea de origine a celei mai mari comunitati etnice yamana si locul debarcarii lui charles darwin in anul 1833 in expeditia sa de la bordul navei hms beagle. aici vom face o plimbare prin zona forestiera, in care vom vedea numeroase specii de plante endemice si nu in ultimul rand peisaje pitoresti. de asemenea vom naviga spre golful nassau pentru a ajunge la capul horn, unde, daca vremea va permite, vom debarca. prioritatea capitanului vasului de croaziera este siguranta si vremea este imprevizibila, de aceea nu se poate garanta debarcarea la capul horn. legendarul cape horn a fost descoperit in anul 1616 si se prezinta ca un promontoriu stancos de 425 m. pentru multi ani la randul, acesta a fost o importanta ruta de navigatie intre pacific si atlantic. parcul natural capul horn a fost declarat rezervatie a biosferei in anul 2005. veti lua pranzul si cina la restaurantul navei de croaziera. mese incluse: mic dejun, pranz, cina.

8: ghetarii piloto & nena – parcul national de agostini & ghetarul aguila
astazi vom naviga de-a lungul canalului cockburn si vom ancora in chico sound. utilizand barci de tip zodiac vom explora fiordul alakaluf si vom admira imaginile spectaculoase ale ghetarilor piloto si nena. vom afla mai multe informatii despre modul de formare al ghetarilor si despre topografia si morfologia canalelor patagoniene. tot astazi vom ajunge la parcul national alberto de agostini, situat in inima lantului montan darwin – cel mai bun punct de observare a procesului de scufundare in mare a ghetarilor. expeditia va continua cu ghetarul aguila, iar la final vom reveni cu barcile zodiac la vasul australis. mese incluse: mic dejun, pranz, cina.

9: insula magdalena (insula pinguinilor) – punta arenas – puerto natales (250 km) (2 nopti)
vom continua sa navigam spre insula magdalena, situata in mijlocul stramtorii magellan, unde vom putea observa coloniile de pinguni si de lei de mare. croaziera va lua sfarsit astazi, cand vom ajunge la debarcaderul din punta arenas. transfer din punta arenas la hotel charles darwin 3*, manuel bulnes n 90 puerto natales. mese incluse: mic dejun.

10: puerto natales
in cursul diminetii vom pleca intr-o drumetie fascinanta in parcul national torres del paine. vom urca pe valea ascencio, printr-o frumoasa padure de arbori lenga si vom ajunge aproape de piscurile impunatoare, ce ofera un peisaj unic, de o salbaticie pura. cel mai inalt varf montan al torres del paine este cerro paine grande, avand altitudinea de aproximativ 2750 m. in torres del paine uneori se intalnesc 4 anotimpuri intr-o singura zi, vremea fiind extrem de imprevizibila, de aceea cea mai buna solutie este ca activitatile sa fie alese dimineata. peisajele sunt cu adevarat spectaculoase, iar daca timpul va permite va recomandam un tur calare (cel spre muntii torres del paine este spectaculos). in timpul turului, veti admira toate atractiile naturale ale acestui parc national printre care lacurile nordenskjold si pehoe, spectaculoasa cascada salto grandel si lacul grey, unde va recomandam sa optati pentru o croaziera la ghetarul cu acelasi nume, o experienta inedita si extrema deopotriva. mese incluse: mic dejun.

11: puerto natales – santiago de chile (2 nopti)
transfer de la hotelul din puerto natales la aeroportul din punta arenas. zbor intern punta arenas – santiago de chile. transfer de la aeroport la hotel si cazare la hotel espana, calle morande 510, santiago. mese incluse: mic dejun.

12: tur de oras santiago si excursie valparaiso – vina del mar
dimineata vom face un tur de oras ce include: palatul prezidential, piata armelor cu catedrala si vechea cladire a postei, muzeul national de istorie, casa colonial, fosta resedinta a guvernatorulu, in perioada coloniala. in continuare veti trece pe langa dealul cerro san cristobal, aflat in parcul metropolitano, ajungand intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, providencia, unde veti gasi o multime de magazine si restaurante. plecare spre pitorescul oras valparaiso, bogat in arhitectura deosebita, inspirata de artisti si poeti, declarat patrimoniu mondial unesco. vom admira cladirile viu colorate, piata sotomayor si cladirea parlamentului. ne indreptam apoi spre vina del mar, cea mai importanta statiune de litoral din chile si una dintre principalele statiuni din america de sud. tur panoramic al “minunii” de la oceanul pacific, care este cunoscuta sub denumirea de “capitala turismului chilian“ si se afla la o distanta de numai 9 km nord-est de valparaiso. mese incluse: mic dejun.

13: santiago de chile – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere in tara. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 13 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
30 Martie 2018 3,060 €
Data plecare Tarif
30 Septembrie 2018 3,060 €
Data plecare Tarif
30 Octombrie 2018 3,060 €
Data plecare Tarif
28 Decembrie 2018 3,060 €

tarife incepand de la 3,060 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Buenos Aires/Santiago de Chile – Bucuresti
Zboruri interne Buenos Aires – El Calafate, El Calafate – Ushuaia si Punta Arenas – Santiago de Chile
11 nopti de cazare cu mic dejun
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 390 euro/persoana
Excursiile optionale propuse
Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse
Asigurarea medicala
Asigurarea storno
Supliment plecare Revelion 279 euro/persoana

Observatii

EXCURSII OPTIONALE
Tango Show – 99 euro/persoana, include: spectacol si cina
Croaziera Australis, 3 nopti – 1950 euro/persoana, include: itinerariul mentionat si pensiune completa

  • Pentru croaziera Australis, disponibilitatea cabinelor variaza. Tipul de cabina si tariful se vor confirma la inscriere.

ORAR DE ZBOR INFORMATIV

PLECARI SOSIRI
Bucuresti – Paris
15:10 17:20
Paris – Buenos Aires
23:30 08:10
Buenos Aires – El Calafate
10:40 14:00
El Calafate – Ushuaia
14:05 15:20
Punta Arenas – Santiago
09:45 14:20
Santiago – Paris
16:30 11:15
Paris – Bucuresti
19:10 23:00

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours