Vizualizezi oferta circuit Polonia, circuit Germania, circuit Finlanda, circuit Letonia, vacanta Polonia, vacanta Germania, vacanta Finlanda, vacanta Letonia.

Circuit autocar Polonia, Germania, Finlanda, Letonia

Circuit Polonia
  • Tari: Polonia, Germania, Finlanda, Letonia
  • Orase tranzitate: Helsinki, Berlin, Potsdam, Dresda, Riga, Varsovia, Cracovia, Praga

Descriere

ZIUA 1 – Luni, ora 06.2016, prezentarea la imbarcare, Bucureşti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Griviţei între Muzeul CFR şi piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta sau Podul cu Lanturi).
Cazare in zona Budapesta-Vac.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare(385 km) la Cracovia – tur (3 ore) cu ghid local, apoi popas in centru. Ora 21 – deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Cracovia.
ZIUA 3 (mic dejun) Deplasare pentru vizitare : Lagӑrul Auschwitz, Manastirea Madona Neagra si Casa natala Chopin. In Varsovia se viziteazӑ Palatul Congreselor (exterior). Popas în centru. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare în Varsovia.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare in Letonia cu popas (o ora) in Kaunas (Lituania). Cazare in Riga (Letonia).

ZIUA 5 (mic dejun). Tur (2 ore) Riga cu ghid local. Plecare spre Estonia. Tur (2 ore) Talin cu ghid local.
Cazare in Talin (Estonia).
ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber in Talin sau, optional (50 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 60 € – daca se achita in excursie), excursie la Helsinki-include : transfer cu autocar de la hotel la ferryboat, ora 10.30-deplasare (2 ore) cu ferryboat-ul de la Talin la Helsinki, tur Helsinki (3 ore) cu autocar si ghid local, timp liber in Helsinki, transfer cu autocarul la ferryboat, ora 19.30-deplasarea cu ferryboat-ul de la Helsinki la Talin si transfer cu autocarul la hotel. Cazare in Talin.
ZIUA 7 (mic dejun).Deplasare pentru vizita Palatul Rundale (Letonia). Cazare in Vilnius(Lituania).
ZIUA 8 (mic dejun). Tur (2 ore) Vilnius cu ghid local.Deplasare la Gdansk. Cazare in Gdansk.
ZIUA 9 (mic dejun). Vizita portul vechi din Gdansk. Ora 11 – deplasare la Berlin (tur, 3 ore, cu ghid local).
Cazare in Berlin.
ZIUA 10 (mic dejun). Vizita : Palatul Charlottenburg (stil baroc), Muzeul Pergamon (colectie de antichitati, sectiile de arta islamica si Orientul Mijlociu) si Piata Gendarmenmarkt (cea mai frumoasa din oras).Croaziera pe raul Spree. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Berlin.
ZIUA 11 (mic dejun). Excursie la POTSDAM – vizita Palatul SANSSOUCI. In DRESDA – vizita Castelul Zwinger si centrul orasului. Excursie la Karlovi Vary. Cazare in Praga.
ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare cu autocarul in orasul vechi la Castel (Hrad) unde se viziteaza Catedrala Sf. Vit, apoi tur pietonal: Mala Strana (vechi cartier situat in afara cetatii), Podul Carol (peste raul Vltava), Piata Primariei Vechi – Ceasul cu Sfinti. Ora 12.30 plecare spre Bratislava (popas 90 minute) – vizita Biserica Incoronarii Maria Tereza si faleza Dunarii. Cazare in zona Gyor-Budapesta.
ZIUA 13-Sambata (mic dejun). Deplasare pe ruta Szeged – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucureşti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Griviţei între Muzeul CFR şi piciorul Podului Basarab).

ziua 1 – luni, ora 06.2016, prezentarea la imbarcare, bucureşti-parcarea de la gura de metrou gara de nord (pe calea griviţei între muzeul cfr şi piciorul podului basarab). ora 6.30-deplasare pe traseul pitesti- sibiu – arad. tur budapesta prin zona centrala, traversand dunarea pe unul din poduri (elisabeta, margareta sau podul cu lanturi).
cazare in zona budapesta-vac.

2 (mic dejun). deplasare(385 km) la cracovia – tur (3 ore) cu ghid local, apoi popas in centru. ora 21 – deplasare cu autocarul la hotel. cazare in cracovia.

3 (mic dejun) deplasare pentru vizitare : lagӑrul auschwitz, manastirea madona neagra si casa natala chopin. in varsovia se viziteazӑ palatul congreselor (exterior). popas în centru. ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. cazare în varsovia.

4 (mic dejun). deplasare in letonia cu popas (o ora) in kaunas (lituania). cazare in riga (letonia).

5 (mic dejun). tur (2 ore) riga cu ghid local. plecare spre estonia. tur (2 ore) talin cu ghid local.
cazare in talin (estonia).

6 (mic dejun). timp liber in talin sau, optional (50 €- daca se achita la agentia din romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 60 € – daca se achita in excursie), excursie la helsinki-include : transfer cu autocar de la hotel la ferryboat, ora 10.30-deplasare (2 ore) cu ferryboat-ul de la talin la helsinki, tur helsinki (3 ore) cu autocar si ghid local, timp liber in helsinki, transfer cu autocarul la ferryboat, ora 19.30-deplasarea cu ferryboat-ul de la helsinki la talin si transfer cu autocarul la hotel. cazare in talin.

7 (mic dejun).deplasare pentru vizita palatul rundale (letonia). cazare in vilnius(lituania).

8 (mic dejun). tur (2 ore) vilnius cu ghid local.deplasare la gdansk. cazare in gdansk.

9 (mic dejun). vizita portul vechi din gdansk. ora 11 – deplasare la berlin (tur, 3 ore, cu ghid local).
cazare in berlin.

10 (mic dejun). vizita : palatul charlottenburg (stil baroc), muzeul pergamon (colectie de antichitati, sectiile de arta islamica si orientul mijlociu) si piata gendarmenmarkt (cea mai frumoasa din oras).croaziera pe raul spree. timp liber. ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. cazare in berlin.

11 (mic dejun). excursie la potsdam – vizita palatul sanssouci. in dresda – vizita castelul zwinger si centrul orasului. excursie la karlovi vary. cazare in praga.

12 (mic dejun). deplasare cu autocarul in orasul vechi la castel (hrad) unde se viziteaza catedrala sf. vit, apoi tur pietonal: mala strana (vechi cartier situat in afara cetatii), podul carol (peste raul vltava), piata primariei vechi – ceasul cu sfinti. ora 12.30 plecare spre bratislava (popas 90 minute) – vizita biserica incoronarii maria tereza si faleza dunarii. cazare in zona gyor-budapesta.

13-sambata (mic dejun). deplasare pe ruta szeged – arad – sibiu – pitesti. sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in bucureşti-parcarea de la gura de metrou gara de nord (pe calea griviţei între muzeul cfr şi piciorul podului basarab).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 13 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
17 Iulie 2017 440 € (+ 60 €)
Data plecare Tarif
14 August 2017 440 € (+ 60 €)

tarife incepand de la 440 €

Servicii incluse

- servicii ghid roman si ghizi locali in: Cracovia, Vilnius, Riga, Talin si Berlin;
- transport (fara ziua 6) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale
- 12 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Servicii neincluse

- biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea.

Observatii

- Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02)
- La inscriere se achita minim 200 €.
- Supliment single 220 €.
- Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.
- Grup minim 25 turisti.
- Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
- Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
- Inscrierile se fac incepand cu 03.05.’15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri
- Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.
- Asigurarea medicala este obligatorie.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours