Vizualizezi oferta circuit Bulgaria, vacanta Bulgaria.

Circuit autocar Bulgaria

Circuit Bulgaria
  • Tari: Bulgaria
  • Orase tranzitate: Nisipurile de Aur, Varna, Balcic, Albena, Sunny Beach, Sofia, Veliko Tarnovo

Descriere

ZIUA 1–Joi(de Paste-Vineri), ora 06.15–prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30 – plecare. Deplasare din Bucuresti pe autostrada. Se traverseaza Dunarea cu bacul Calarasi – Ostrov. In Romania, la Adamclisi,se viziteaza Monumentul Tropauem Traiani. Se traverseaza frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Bulgaria, popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii medievale). Vizita Castelul Reginei Maria de la Balchik, apoi statiunile Albena si Nisipurile de Aur.
Cazare in Varna.
ZIUA 2 (mic dejun). Se viziteaza Varna. Deplasare in statiunile Nessebar si Sunny Beach – optional, plaja si baie in Marea Neagra. Deplasare la Burgas – tur pe malul marii si in zona centrala. Cazare in Burgas.
ZIUA 3 (mic dejun). Popas (2 ore) in Plovdiv(vizita Amfiteatru Roman si plimbare pietonala in zona cu multe restaurante)-al doilea oras al Bulgariei. La 120 km de Sofia-vizita Manastirea Rila. Cazare in Sofia.
ZIUA 4-Duminica (de Paste-Luni),mic dejun. In Sofia, vizite: Catedrala Alexandr Nevski, Bazilica Sf. Sofia, Monumentul Razboiului de independenta (grup statuar cu 4 statui ecvestre din care una il reprezinta pe Regele Carol I al Romaniei).Vizita(90 min.) Veliko Tarnovo. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Ruse-Giurgiu, apoi sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

ziua 1–joi(de paste-vineri), ora 06.15–prezentarea la imbarcare, parcare gara de nord (calea grivitei-muzeul cfr-gura metrou b gara de nord 2). ora 6.30 – plecare. deplasare din bucuresti pe autostrada. se traverseaza dunarea cu bacul calarasi – ostrov. in romania, la adamclisi,se viziteaza monumentul tropauem traiani. se traverseaza frontiera pe la negru voda sau vama veche. in bulgaria, popas pe malul marii la cap kaliakra (ruinele cetatii medievale). vizita castelul reginei maria de la balchik, apoi statiunile albena si nisipurile de aur.
cazare in varna.

2 (mic dejun). se viziteaza varna. deplasare in statiunile nessebar si sunny beach – optional, plaja si baie in marea neagra. deplasare la burgas – tur pe malul marii si in zona centrala. cazare in burgas.

3 (mic dejun). popas (2 ore) in plovdiv(vizita amfiteatru roman si plimbare pietonala in zona cu multe restaurante)-al doilea oras al bulgariei. la 120 km de sofia-vizita manastirea rila. cazare in sofia.

4-duminica (de paste-luni),mic dejun. in sofia, vizite: catedrala alexandr nevski, bazilica sf. sofia, monumentul razboiului de independenta (grup statuar cu 4 statui ecvestre din care una il reprezinta pe regele carol i al romaniei).vizita(90 min.) veliko tarnovo. se traverseaza dunarea pe podul rutier ruse-giurgiu, apoi sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in bucuresti-parcare gara de nord (calea grivitei-muzeul cfr-gura metrou b gara de nord 2).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 4 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
14 Aprilie 2017 135 €
Data plecare Tarif
24 August 2017 135 €

tarife incepand de la 135 €

Servicii incluse

● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari;
● 3 servicii ghid roman.
● 3 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3*** si 2**( camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);

Servicii neincluse

- biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea

Observatii

Pentru rezervari achitate integral beneficiati de urmatoarele reduceri:
01-30.11.2016 – 10%
01-31.12.2016 – 9%
01-31.01.2017 – 8%
01-28.02.2017 – 7%
01-31.03.2017 – 6%
01-30.04.2017 – 5%

- La inscriere se achita minim 50 €.
- Supliment single 60 €.
- Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €
- Grup minim 25 turisti
- Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
- Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
- Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.
- Asigurarea medicala e obligatorie.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours