Vizualizezi oferta circuit Croatia, vacanta Croatia.

Circuit autocar Croatia

Circuit Croatia
  • Tari: Croatia
  • Orase tranzitate: Zagreb, Polace, Rijeka

Descriere

ZIUA 1 Vineri (pe 1.09-Joi), ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfanta Sava-Posta centrala) si popas in centru. Cazare in Belgrad.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta – Tara – Podul Belvedere (popas)-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Scurt popas in Podgorica. Cazare in Muntenegru (Cetinje).
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Budva – Tivat – (traversare Fiordul Kotor cu ferry boat-ul) – Bijela. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc. Popas (seara) in Trogir. Cazare in zona Split-Sinj – Knin.
ZIUA 4 (mic dejun). In Split se viziteaza: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana) Mausoleul (exterior) lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin). Popas in Zadar. Se viziteaza (3 ore) Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote).
Popas (seara) in Insula Krk la Omisalj. Cazare in Buzet (zona Rijeka – Pazin) – www.hotelfontanabuzet.com.
Nota-in zilele : 4, 5, 6, 7 si 8 vor fi 5 cazari in acelasi hotel.
ZIUA 5 (mic dejun). Tur Coasta Istria cu vizitarea statiunilor de vis: Porec, Rovinj si Pola-orasul este un adevarat muzeu arheologic: Amfitetrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea. Plaja si baie in mare. Cazare in Buzet.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare cu autocarul in Opatija: shopping, plimbari,baie in mare. Optional (35 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie), deplasare cu autocarul in Insula Krk pentru ”croaziera 4 insule” pe Marea Adriatica (durata – 4 ore, include:cafea, croissant, ghid local, plaja si baie). La intoarcere in Buzet – popasuri in Opatija si Rijeka. Cazare in Buzet.
ZIUA 7 (mic dejun). Excursie la Venetia (include tot, adica : transport autocar, deplasare cu vaporasul Piata Tronchetto – Canal Giudecca – Piata San Marco si retur, taxe autocar de parcare si intrare in Venetia) pentru vizitare: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco + plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Cazare in Buzet.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare cu autocarul in Opatija: shopping, plimbari,baie in mare. Cazare in Buzet.
ZIUA 9 (mic dejun). In Slovenia, vizita POSTOJNA – cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul) si scurt popas in zona centrala din Ljubliana. Deplasare la Zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, zidul cetatii, Piata Josip Jelacic). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Deplasare la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica). Cazare Budapesta.
ZIUA 10 Duminica – mic dejun (1.09 – Sambata). Deplasare pe ruta Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

ziua 1 vineri (pe 1.09-joi), ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, bucuresti-parcarea de la gura de metrou gara de nord (pe calea grivitei intre muzeul cfr si piciorul podului basarab). ora 6.30-deplasare pe traseul pitesti-craiova–turnu severin. traversarea dunarii la portile de fier in serbia. excursie prin defileul dunarii (lacul de acumulare, cazanele mari si mici) pe ruta tekija–mosna–dobra–golubac–pozarevac. tur belgrad (zona parlament-biserica sfanta sava-posta centrala) si popas in centru. cazare in belgrad.

2 (mic dejun). deplasare pe ruta cacak-prijepolje-trecerea frontierei serbia/muntenegru-pljevlja- mijakovici.se intra in durmitor park si se strabate marele canion tara (al 2-lea ca marime dupa grand canion din sua) pe ruta – tara – podul belvedere (popas)-dobrilovina-bistrica-moskovac. scurt popas in podgorica. cazare in muntenegru (cetinje).

3 (mic dejun). deplasare pe ruta budva – tivat – (traversare fiordul kotor cu ferry boat-ul) – bijela. deplasare pe coasta dalmatiei in statiunea (perla adriaticii) dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din europa si unic prin monumentele sale). se viziteaza : cetatea, zidurile orasului vechi, catedrala, biserica sf. vlaho (patronul orasului), palatul rectorilor,turnul cu ceas. timp liber: plimbari, shopping, etc. popas (seara) in trogir. cazare in zona split-sinj – knin.

4 (mic dejun). in split se viziteaza: palatul imparatului diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana) mausoleul (exterior) lui diocletian (transformat in catedrala catolica), poarta de aur si statuia episcopului grigore din nin). popas in zadar. se viziteaza (3 ore) parcul national plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote).
popas (seara) in insula krk la omisalj. cazare in buzet (zona rijeka – pazin) – www.hotelfontanabuzet.com.
nota-in zilele : 4, 5, 6, 7 si 8 vor fi 5 cazari in acelasi hotel.

5 (mic dejun). tur coasta istria cu vizitarea statiunilor de vis: porec, rovinj si pola-orasul este un adevarat muzeu arheologic: amfitetrul roman, porta gemina, porta aurea. plaja si baie in mare. cazare in buzet.

6 (mic dejun). deplasare cu autocarul in opatija: shopping, plimbari,baie in mare. optional (35 € – daca se achita la agentia din romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie), deplasare cu autocarul in insula krk pentru ”croaziera 4 insule” pe marea adriatica (durata – 4 ore, include:cafea, croissant, ghid local, plaja si baie). la intoarcere in buzet – popasuri in opatija si rijeka. cazare in buzet.

7 (mic dejun). excursie la venetia (include tot, adica : transport autocar, deplasare cu vaporasul piata tronchetto – canal giudecca – piata san marco si retur, taxe autocar de parcare si intrare in venetia) pentru vizitare: palatul dogilor, puntea suspinelor, piazza si bazilica san marco + plimbare pietonala pe canale grande pana la podul rialto. cazare in buzet.

8 (mic dejun). deplasare cu autocarul in opatija: shopping, plimbari,baie in mare. cazare in buzet.

9 (mic dejun). in slovenia, vizita postojna – cea mai renumita pestera din europa (5 km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul) si scurt popas in zona centrala din ljubliana. deplasare la zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (catedrala sf. stefan, zidul cetatii, piata josip jelacic). deplasare pe autostrada pe langa lacul balaton. deplasare la budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): dunarea, cetatea, bastionul pescarilor, podul cu lanturi, parlamentul, podul elisabeta. dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica). cazare budapesta.

10 duminica – mic dejun (1.09 – sambata). deplasare pe ruta arad – sibiu – pitesti. sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in bucuresti-parcarea de la gura de metrou gara de nord (pe calea grivitei intre muzeul cfr si piciorul podului basarab).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 10 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
26 Mai 2017 385 €
Data plecare Tarif
02 Iunie 2017 390 €
09 Iunie 2017 395 €
16 Iunie 2017 400 €
30 Iunie 2017 410 €
Data plecare Tarif
14 Iulie 2017 430 €
Data plecare Tarif
11 August 2017 440 €
25 August 2017 430 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2017 420 €
08 Septembrie 2017 410 €
22 Septembrie 2017 400 €

tarife incepand de la 385 €

Servicii incluse

● excursia la VENETIA – in valoare de 65 € ; ● croaziera pe Dunare,bilet Durmitor Park si excursia prin Defileul Dunarii, in total 25 €) ● servicii ghid roman; ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; ● 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** (in Buzet )

Servicii neincluse

- biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee,parcuri,asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Observatii

Pentru rezervari achitate integral beneficiati de urmatoarele reduceri:
01-30.11.2016 – 10%
01-31.12.2016 – 9%
01-31.01.2017 – 8%
01-28.02.2017 – 7%
01-31.03.2017 – 6%
01-30.04.2017 – 5%

- Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
- Supliment single 200є.
- La inscriere se minim 150 є.
- Grup minim 25 turisti.
- Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
- Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
- Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.
- Asigurarea medicala este obligatorie.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours