Vizualizezi oferta circuit Grecia, circuit Bulgaria, vacanta Grecia, vacanta Bulgaria.

Circuit autocar Grecia, Bulgaria

Circuit Grecia
  • Tari: Grecia, Bulgaria
  • Orase tranzitate: Atena, Salonic, Delfi, Nafplion, Corfu Town, Sofia, Veliko Tarnovo

Descriere

ZIUA 1 – vineri(de Paste-Miercuri), ora 06.2016, prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min. in Veliko Trnovo,-vizita Manastirea Rila)- Kulata (Grecia). Cazare in Grecia (Sidirokastro).
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Ouranopolis croaziera la Muntele ATHOS. Plecare la Salonic. Se viziteaza Biserica Sf. Dumitru (moastele). Tur de oras : Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd Egnatia, Bd. Expozitiei,Turnul Alb (popas), Piata Aristotel, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare. Cazare in zona Platamonas.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Monumentul LEONIDA de la Termopile – “Lupta dintre greci si persi” La DELFI se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Deplasare la Cap Sunion (posibilitate de plaja si baie in mare) unde se viziteaza Templul lui Poseidon. Cazare in Atena.
ZIUA 4 (mic dejun). Optional (85€-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 100€ – daca se achita in excursie), croaziera pe Marea Egee cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena. Cazare in Atena.
ZIUA 5 (mic dejun). Tur Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, etc. DUPA AMIAZATIMP LIBER IN ATENA. Sugesti: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee. Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € – daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul – ACROPOLE in lumini de noapte si cina in PLAKA – la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Atena.
ZIUA 6 (mic dejun). Oprire la Canalul Corint – lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza EPIDAUROS – teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene), apoi vizita Sparta. Cazare in zona Olimpia-Pirgos.
ZIUA 7 (mic dejun). Se viziteaza Sanctuarul Olimpic din Olimpia. In Patras-vizita Biserica Sf. Andrei (moastele). Traversarea Marii Ionice din Peloponez spre Grecia continentala. Cazare in zona Igoumenitsa-Corfu.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita Palatul Achilion si timp liber in Kerkyra. La pranz plecare din Corfu. Cazare in Kalambaka.
ZIUA 9 (mic dejun). In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza Manastirea suspendata Marele Meteor apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Vizita biserica Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Popas in Statiunea Paralia Katerini. Cazare in Grecia (Sidirokastro).
ZIUA 10- duminica (de Paste-Vineri), mic dejun. Plecare din Grecia prin Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

ziua 1 – vineri(de paste-miercuri), ora 06.2016, prezentarea la imbarcare, bucuresti-piata agroalimentara, gara de nord (calea grivitei- gura metrou-muzeul cfr). ora 6.30-deplasare din bucuresti pe traseul giurgiu-traversarea bulgariei (popas 30 min. in veliko trnovo,-vizita manastirea rila)- kulata (grecia). cazare in grecia (sidirokastro).

2 (mic dejun). deplasare la ouranopolis croaziera la muntele athos. plecare la salonic. se viziteaza biserica sf. dumitru (moastele). tur de oras : arcul lui galerius, rotonda, bd egnatia, bd. expozitiei,turnul alb (popas), piata aristotel, statuile ecvestre regele constantin si alexandru cel mare. cazare in zona platamonas.

3 (mic dejun). deplasare la monumentul leonida de la termopile – “lupta dintre greci si persi” la delfi se viziteaza cel mai important oracol al lumii antice (buricul pamantului in ideea grecilor). deplasare la cap sunion (posibilitate de plaja si baie in mare) unde se viziteaza templul lui poseidon. cazare in atena.

4 (mic dejun). optional (85€-daca se achita la agentia din romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 100€ – daca se achita in excursie), croaziera pe marea egee cu oprire in insulele egina, poros, hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). altfel timp liber in atena. cazare in atena.

5 (mic dejun). tur atena cu autocarul: complexul acropole, stadionul olimpic, palatul parlamentului, piata sintagma, academia, universitatea, biblioteca, piata omonia, etc. dupa amiaza – timp liber in atena. sugesti: parcul central, urcare cu telefericul pe muntele likavetus, muzeul national de arheologie, cumparaturi, plaja si baie in marea egee. optional (35 €- daca se achita la agentia din romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € – daca se achita in grecia), deplasare cu autocarul – acropole in lumini de noapte si cina in plaka – la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. cazare in atena.

6 (mic dejun). oprire la canalul corint – lung de 6 km, leaga marea egee de marea ionica. se viziteaza epidauros – teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. popas la nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). in micene (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza cetatea antica micene si mormantul lui agamemnon (regele cetatii micene), apoi vizita sparta. cazare in zona olimpia-pirgos.

7 (mic dejun). se viziteaza sanctuarul olimpic din olimpia. in patras-vizita biserica sf. andrei (moastele). traversarea marii ionice din peloponez spre grecia continentala. cazare in zona igoumenitsa-corfu.

8 (mic dejun). vizita palatul achilion si timp liber in kerkyra. la pranz plecare din corfu. cazare in kalambaka.

9 (mic dejun). in kalambaka (deplasare prin kastraki) se viziteaza manastirea suspendata marele meteor apoi popas la zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. vizita biserica sf. paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. popas in statiunea paralia katerini. cazare in grecia (sidirokastro).

10- duminica (de paste-vineri), mic dejun. plecare din grecia prin bulgaria. in centrul sofiei – vizita catedrala alexander nevsky. sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, bucuresti-piata agroalimentara, gara de nord (calea grivitei- gura metrou-muzeul cfr).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 10 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
12 Aprilie 2017 340 € (+ 50 €)
Data plecare Tarif
26 Mai 2017 340 € (+ 50 €)
Data plecare Tarif
16 Iunie 2017 340 € (+ 50 €)
Data plecare Tarif
04 August 2017 340 € (+ 50 €)
18 August 2017 340 € (+ 50 €)
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2017 340 € (+ 50 €)
15 Septembrie 2017 340 € (+ 50 €)
29 Septembrie 2017 340 € (+ 50 €)

tarife incepand de la 340 €

Servicii incluse

● servicii ghid roman;
● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
● 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Servicii neincluse

● biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Observatii

Pentru rezervari achitate integral beneficiati de urmatoarele reduceri:
01-30.11.2016 – 10%
01-31.12.2016 – 9%
01-31.01.2017 – 8%
01-28.02.2017 – 7%
01-31.03.2017 – 6%
01-30.04.2017 – 5%

- Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
- Supliment single 180 €.
- La inscriere se achita minim 150 €.
- Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.
- Grup minim 25 turisti.
- Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
- Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
- Asigurarea medicala e obligatorie.
- Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours