Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI -CURTEA DE ARGES -VIDRARU -BALEA LAC -CARTA -SIBIU (cca.295 km)
Plecare din Bucuresti la 06.00, din parcarea de la Gara de Nord (Calea Grivitei, langa Muzeul CFR) pe traseul Curtea de Arges -Vidraru -Balea Lac -Sibiu. Prima vizita o alocam Man. Curtea de Arges (sec. XVI), ctitorie a lui Neagoe Basarab, ce se impune prin arhitectura sa deosebita, adapostind in interior mormintele familiei regale a Romaniei. Urmam Transfagarasanul, una din cele mai spectaculase sosele din lume, cu o altitudine maxima de 2045 m si cel mai lung tunel rutier din Romania (887 m). Ne deplasam apoi la Barajul Vidraru (construit in 1965), intr-o zona de o frumusete uimitoare. Dupa o pauza pentru fotografii ne indreptam spre Balea Lac (46.508 m²/ 11.35 m adancime) unul din cele mai mari si mai frumoase lacuri glaciare din tara. Continuam spre Carta, unde vizitam Abatia Cisterciana (monument istoric), infiintata in sec. al XIII-lea si avand un rol major in introducerea stilului gotic la noi in tara. Desfiintata de Marei Corvin in sec. al XV-lea, vechea abatie mai pastreaza o capela ce apartine comunitatii evanghelice sasesti. Seara cazare la o pitoreasca pensiune din zona Sibiel.

Ziua 2. SIBIU -SEBES -RM VALCEA -PITESTI -BUCURESTI (cca. 425 km)
Mic dejun. In Sibiu parcurgem turul pietonal: Piata Mare cu Turnul Sfatului, simbolul orasului, Palatul Brukenthal (sec. XVIII) care gazduieste Muzeul Brukenthal cu o valoroasa colectie de pictura, Catedrala Evanghelica (sec. XIV), una dintre cele mai vechi si mai impresionante constructii gotice din Transilvania, Catedrala Sf. Treime, Casa Haller, care pastreaza multe elemente din cladirea originala renascentista din sec. XV-XVI (ca: blazonul, arcadele de la intrare si decoraiunile), Casa Lutsch, despre care se crede ca a fost construita in sec. al XV-lea de regele Sigismund (cu sopul de a-I gazdui pe regi, voievozi si inalti demintari) si care poarta numele unuia dintre proprietarii sai din sec. XVI-XVII, Primaria in atil art-nouveau, Podul Minciunilor (sec XIX). De la Sibiul mergem pe directia spre Sebes, cu scopul de a strabate Transalpina, cel mai inalt drum rutier de la noi din tara (2.145 m.alt.) ce traverseaza Muntii Parang. Drumul este supranumit “Drumul Regelui” pentru ca regele Carol II, re-construind vechiul drum roman, l-a inaugurat in 1938 (si l-a parcurs impreuna cu familia sa). Dup ace coboram in Oltenia, vizitam Manastirea Horezu (ctirorie a lui C-tin Brancoveanu) una dintre bijuteriile arhitectonice ale artei brancovenesti. Continuam traseul spre Bucuresti (Gara de Nord) in jurul orei 23.00, in functie de trafic si conditiile meteo.

ziua 1. bucuresti -curtea de arges -vidraru -balea lac -carta -sibiu (cca.295 km)
plecare din bucuresti la 06.00, din parcarea de la gara de nord (calea grivitei, langa muzeul cfr) pe traseul curtea de arges -vidraru -balea lac -sibiu. prima vizita o alocam man. curtea de arges (sec. xvi), ctitorie a lui neagoe basarab, ce se impune prin arhitectura sa deosebita, adapostind in interior mormintele familiei regale a romaniei. urmam transfagarasanul, una din cele mai spectaculase sosele din lume, cu o altitudine maxima de 2045 m si cel mai lung tunel rutier din romania (887 m). ne deplasam apoi la barajul vidraru (construit in 1965), intr-o zona de o frumusete uimitoare. dupa o pauza pentru fotografii ne indreptam spre balea lac (46.508 m²/ 11.35 m adancime) unul din cele mai mari si mai frumoase lacuri glaciare din tara. continuam spre carta, unde vizitam abatia cisterciana (monument istoric), infiintata in sec. al xiii-lea si avand un rol major in introducerea stilului gotic la noi in tara. desfiintata de marei corvin in sec. al xv-lea, vechea abatie mai pastreaza o capela ce apartine comunitatii evanghelice sasesti. seara cazare la o pitoreasca pensiune din zona sibiel.

2. sibiu -sebes -rm valcea -pitesti -bucuresti (cca. 425 km)
mic dejun. in sibiu parcurgem turul pietonal: piata mare cu turnul sfatului, simbolul orasului, palatul brukenthal (sec. xviii) care gazduieste muzeul brukenthal cu o valoroasa colectie de pictura, catedrala evanghelica (sec. xiv), una dintre cele mai vechi si mai impresionante constructii gotice din transilvania, catedrala sf. treime, casa haller, care pastreaza multe elemente din cladirea originala renascentista din sec. xv-xvi (ca: blazonul, arcadele de la intrare si decoraiunile), casa lutsch, despre care se crede ca a fost construita in sec. al xv-lea de regele sigismund (cu sopul de a-i gazdui pe regi, voievozi si inalti demintari) si care poarta numele unuia dintre proprietarii sai din sec. xvi-xvii, primaria in atil art-nouveau, podul minciunilor (sec xix). de la sibiul mergem pe directia spre sebes, cu scopul de a strabate transalpina, cel mai inalt drum rutier de la noi din tara (2.145 m.alt.) ce traverseaza muntii parang. drumul este supranumit “drumul regelui” pentru ca regele carol ii, re-construind vechiul drum roman, l-a inaugurat in 1938 (si l-a parcurs impreuna cu familia sa). dup ace coboram in oltenia, vizitam manastirea horezu (ctirorie a lui c-tin brancoveanu) una dintre bijuteriile arhitectonice ale artei brancovenesti. continuam traseul spre bucuresti (gara de nord) in jurul orei 23.00, in functie de trafic si conditiile meteo.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 2 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
16 Iunie 2018 315 RON
Data plecare Tarif
21 Iulie 2018 315 RON
Data plecare Tarif
11 August 2018 315 RON
Data plecare Tarif
08 Septembrie 2018 315 RON

tarife incepand de la 315 RON

Servicii incluse

- Transport cu autocar cu climatizare, clasif. pentru transp. turistic
- 1 cazare cu mic dejun la pensiune 3* sau 2* in zona Sibiel
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
- Vizite la: Curtea de Arges, Vidraru, Balea Lac, Abatia Cisterciana Carta, Sibiu, Manastirea Polovragi, Manatirea Horezu

Servicii neincluse

- Supliment pentru locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
- Intrarile la obiectivele turistice
- Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti)

Observatii

Grup minim 25 pers.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 25 pers. (19-24 persoane) se va achita un supliment de 39 lei /persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
5. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel