Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit autocar Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate: Antalya Town, Konaklı, Goreme

Descriere

ZIUA 1 Sosire în Antalya
Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire şi vă va însoţi la hotel. Cazare la hotel şi vom servi un cocktail de bun venit. Veţi petrece noaptea în Antalya.

ZIUA 2 Manastirea Mevlana
Excursie la Konya, unde ve i caza i peste noapte. Konya a fost capitala imperiului Selgiuc în evul mediu timpuriu şi este şi în zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religioşi. Aici se a ă mormântul lui Mevlana. Ve i vizita faimoasa mănastire Mevlana, locul în care a luat naştere ordinul religios al dervişilor mevlevi i, cunoscu i şi sub numele de dervişi rotitori. Mănastirea, transforma-ta astazi într-un muzeu al artelor islamice, gazduieşte adevarate comori ale artei şi meşteşugurilor turceşti. Veti înnopta în Konya.

ZIUA 3 Oraşul subteran Cardak
Excursie la Cappadocia iar pe traseu vizita i oraşul subteran Cardak. Aici vă prezentăm unul dintre cele 50 de oraşe care sunt create la propriu de mâna umana. De aici calatorim catre capela Sfântul Simon, care este cunoscut si ca “Valea Calugarilor” sau “Valea Coşurilor de fum”. Peisajul minunat cu vaile originale şi perfecte sunt strabatute de aceste hornuri de piatra cu doua sau chiar trei capace. Acest stil unic din Cappadocia, cu forma de ciupercă sau coşuri de fum sunt o atrac ie pentru toata lumea. Ve i petrece 3 nopti în Cappadocia

ZIUA 4 Carierele de tuf calcaros din Cappadocia
Regiunea Cappadocia egaleaza peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros în interiorul carora sunt încastrate locuin e şi biserici. Creatorul acestui peisaj, este un vulcan care a împraştiat în zona cantitati imense de cenuşă de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. Prin intermediul in uen elor climatice straturile au fost despicate şi prin eroziune s-au format canioane adânci. Primii locuitori ai acestor meleaguri s-au refugiat în secolul 7. Mai târziu au urmat calugarii care au ctitorit aici biserici, capele, mănastiri şi schituri, sculptând roca vulcanică.

ZIUA 5 Göreme
În Göreme ve i vizita superbele fresce ale bisericilor din Parcul Na ional Göreme, ce fac parte din patrimoniul cultural UNESCO. Acest peisaj impresionant este compus din pere i abrup i, piramide sculptate în tuful calcaros şi conuri. De aici ne vom îndrepta catre Valea lui Simion, cunoscuta şi sub denumirea de Valea Calugarilor sau Valea hornurilor zânelor. Ve i uimi i de frumuse ea nemaitâlni-tă a peisajului dominat de forma iunile geologice calcaroase perfect modelate, cu înal imi de până la 10 metri, izolate sau chiar dispuse în grupuri. În cele din urma ve i vizita din exterior vârful celui mai înalt con din tuf calcaros din Uchisar. După-amiază vom vizita un atelier de esut unde ve i cunoaşte începând cu producerea materialelor: bumbac, matase şi lâna, pâna la eserea produsului nit. Ve i înopta în Cappadochia.

6 Obrukhan
Vom parasi Cappadocia i ne vom îndrepta catre faimosul caravanserai Obrukhan din timpul imperiului Selgiuc. În drumul de întoarcere catre Antalya vom continua calatoria prin minuna ii mun i Taurus. În Antalya ve i caza i în ultimele două nop i. Vizitare a caravanseraiului Obrukhan.

ZIUA 7 Antalya – cascada Karpuzkaldran
Vizitarea unuia dintre cele mai frumoase ora e de pe Riviera turcească. Protejat de peisajul montan magni c al mun ilor Taurus aici prospera o vegeta ie bogată. Printre altele, ve i vedea simbolul oraşului, Yivli Minare, minaretul „canelat”. Pe Kalekapisi, „poarta cetă ii”, se a ă turnul cu ceas pe un turn vechi al forti ca iei. În timpul plimbarii în jurul oraşului vi se ofera şansa de a face cumpărături, în special bijuterii şi articole din piele. Sfârşitul excursiei este încununat de vizita noastra la cascada Karpuzkal-dran.

ZIUA 8 Zborul de întoarcere acasă
Mic dejun. Transfer către aeroport pentru zborul de întoarcere

ziua 1 sosire în antalya
ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire şi vă va însoţi la hotel. cazare la hotel şi vom servi un cocktail de bun venit. veţi petrece noaptea în antalya.

2 manastirea mevlana
excursie la konya, unde ve i caza i peste noapte. konya a fost capitala imperiului selgiuc în evul mediu timpuriu şi este şi în zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religioşi. aici se a ă mormântul lui mevlana. ve i vizita faimoasa mănastire mevlana, locul în care a luat naştere ordinul religios al dervişilor mevlevi i, cunoscu i şi sub numele de dervişi rotitori. mănastirea, transforma-ta astazi într-un muzeu al artelor islamice, gazduieşte adevarate comori ale artei şi meşteşugurilor turceşti. veti înnopta în konya.

3 oraşul subteran cardak
excursie la cappadocia iar pe traseu vizita i oraşul subteran cardak. aici vă prezentăm unul dintre cele 50 de oraşe care sunt create la propriu de mâna umana. de aici calatorim catre capela sfântul simon, care este cunoscut si ca “valea calugarilor” sau “valea coşurilor de fum”. peisajul minunat cu vaile originale şi perfecte sunt strabatute de aceste hornuri de piatra cu doua sau chiar trei capace. acest stil unic din cappadocia, cu forma de ciupercă sau coşuri de fum sunt o atrac ie pentru toata lumea. ve i petrece 3 nopti în cappadocia

4 carierele de tuf calcaros din cappadocia
regiunea cappadocia egaleaza peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros în interiorul carora sunt încastrate locuin e şi biserici. creatorul acestui peisaj, este un vulcan care a împraştiat în zona cantitati imense de cenuşă de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. prin intermediul in uen elor climatice straturile au fost despicate şi prin eroziune s-au format canioane adânci. primii locuitori ai acestor meleaguri s-au refugiat în secolul 7. mai târziu au urmat calugarii care au ctitorit aici biserici, capele, mănastiri şi schituri, sculptând roca vulcanică.

5 göreme
În göreme ve i vizita superbele fresce ale bisericilor din parcul na ional göreme, ce fac parte din patrimoniul cultural unesco. acest peisaj impresionant este compus din pere i abrup i, piramide sculptate în tuful calcaros şi conuri. de aici ne vom îndrepta catre valea lui simion, cunoscuta şi sub denumirea de valea calugarilor sau valea hornurilor zânelor. ve i uimi i de frumuse ea nemaitâlni-tă a peisajului dominat de forma iunile geologice calcaroase perfect modelate, cu înal imi de până la 10 metri, izolate sau chiar dispuse în grupuri. În cele din urma ve i vizita din exterior vârful celui mai înalt con din tuf calcaros din uchisar. după-amiază vom vizita un atelier de esut unde ve i cunoaşte începând cu producerea materialelor: bumbac, matase şi lâna, pâna la eserea produsului nit. ve i înopta în cappadochia.

6 obrukhan
vom parasi cappadocia i ne vom îndrepta catre faimosul caravanserai obrukhan din timpul imperiului selgiuc. În drumul de întoarcere catre antalya vom continua calatoria prin minuna ii mun i taurus. În antalya ve i caza i în ultimele două nop i. vizitare a caravanseraiului obrukhan.

7 antalya – cascada karpuzkaldran
vizitarea unuia dintre cele mai frumoase ora e de pe riviera turcească. protejat de peisajul montan magni c al mun ilor taurus aici prospera o vegeta ie bogată. printre altele, ve i vedea simbolul oraşului, yivli minare, minaretul „canelat”. pe kalekapisi, „poarta cetă ii”, se a ă turnul cu ceas pe un turn vechi al forti ca iei. În timpul plimbarii în jurul oraşului vi se ofera şansa de a face cumpărături, în special bijuterii şi articole din piele. sfârşitul excursiei este încununat de vizita noastra la cascada karpuzkal-dran.

8 zborul de întoarcere acasă
mic dejun. transfer către aeroport pentru zborul de întoarcere

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
03 Aprilie 2018 99 €
10 Aprilie 2018 119 €
17 Aprilie 2018 129 €
24 Aprilie 2018 149 €
Data plecare Tarif
01 Mai 2018 169 €

tarife incepand de la 99 €

Servicii incluse

Serviciile si beneficiile dvs:
- ZBOR DUS ÎNTORS CU O COMPANIE AERIANA DE RENUME
- HOTELURI DE TOP DE 4 SI 5 STELE, pe toata durata excursiei.
- MIC DEJUN TIP BUFET, TIMP DE 7 ZILE.
-TAXA DE REZERVARE GRATIS
- BILETE DE INTRARE LA TOATE OBIECTIVELE MEN IONATE ÎN BROŞURĂ
- PARCARE GRATIS ÎN AEROPORTUL OTOPENI
- GHID DE TURISM. GHIDUL NOSTRU AMABIL VORBITOR DE LIMBA ROMÂNĂ, VĂ STĂ LA DISPOZI IE PE DURATA VACANTEI.
- TRANSPORTUL LA CELE MAI IMPORTANTE PUNCTE DE ATRACTIE TURISTICĂ se va face cu un autocar confortabil dotat cu aer conditionat.

INFORMATII IMPORTANTE
Pentru a călătoii este necesar un paşaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii . Cumpărati programele optionale la momentul rezervării, pretul poate să difere la fata locului.

Servicii neincluse

Va recomandam:
Cina 7 seri: 99€/pers.
Asigurare completa de calatorie (renuntare) – 10 €/pers.

Suprataxa pentru camera single: 119 €/pers.

Datele de plecare / Pret excursie (€/pers.)
BUCUREŞTI
03.04.2018 / 99€
10.04.2018/ 119€
17.04.2018/ 129€
24.04.2018/ 149€
01.05.2018/ 169€

Aceste taxe nu sunt incluse:
-Taxa de aeroport si servicii: 95 €/pers.
- Asigurare medicala si bagaje (fara limita de vârsta): 10 €/pers.

Observatii

NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editaraii / postarii acestor oferte.
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice astfel: • in agentie (cash sau prin POS) • prin depunere numerar la banca in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale. • prin transfer bancar, in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale.
Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin POS doar pentru achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara anunt in prealabil.
Informatii si inscrieri:
Agentia de turism NEOTOUR Telefon: 021.250.15.63 Mobil: 0756.716.668 / 0723.424.646 Fax: 021.250.55.50 Email: [email protected] Web: http://www.neo-tour.ro Facebook: Agentia de Turism Neotour


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour