Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit avion Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate: Antalya Town, Pamukkale

Descriere

» Traseu: Antalya-Licia-Pamukkale

ZIUA 1 Sosire în Antalya
Zbor spre Antalya. Ve i întâmpina i la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă vă conduce apoi la hotel, unde ve i avea parte de o primire călduroasă şi de băuturi răcoritoare. Ve i înnopta în Antalya.

ZIUA 2 Myra – Biserica Sf Nicolae
Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin şi asupra vârfurilor stâncoase ale mun ilor Taurus. În scurt timp, ve i ajunge în Myra, unde ve i vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atrac ii ale Turciei. Morminte-le şi sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra ve i vizita, de asemenea, şi biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Ve i înnopta în zona Mugla.

ZIUA 3 Licia (Lykia)
Pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se a ă plaja Iztuzu numita şi Plaja estoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, dupa care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pâna în Kusadasi, unde ve i petrece urmatoarele doua nopti.

ZIUA 4 Efes (Ephesus)
Astăzi ve i vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetă ii este excep ională. Antichitatea aşteaptă să e explorată de dumneavoastră Agora (pia a publică), templul Domi ian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri şi care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia şi biblioteca lui Celsus.

ZIUA 5 Pamukkale
Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zapada vizibile în departare din travertin au
luat naştere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea acestui izvor a unui efect curativ încă din antichitate. Dupa sosire, ve i avea posibilitatea de a face o baie termală în hotelul dumneavoastră. Veti înnopta în Pamukkale

ZIUA 6 Hierapolis
Ruinele magnificului oraş Hieropolis, care a în orit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se a ă impunătorul şi somptosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe ve i căători de-a lungul peisajului pitoresc şi minunat al Mun ilor Taurus înapoi în Antalya. Pe drum ve i vizita un atelier de esut covoare, unde ve i cunoaşte întregul proces de produc ie a covoarelor (de la produc ia materiei prime; matase, bumbac şi lâna până la produsul înnodat nit). Ve i înopta 2 nop i în zona Antalya.

ZIUA 7 Antalya – cascada Karpuzkaldiran
Astazi ve i vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase oraşe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magni c al mun ilor Taurus, prosperă aici o vegeta ie bogată. Printre altele, ve i vedea simbolul oraşului, Yivli Minare, minaretul “canelat”. Pe Kalekapisi, “poarta ceta ii”, se a ă turnul cu ceas pe un turn vechi al forti ca iei. În timpul plimbării în jurul oraşului vi se ofera şansa de a face cumpărături, în special bijuterii şi articole din piele. Sfârşitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

ZIUA 8 Zborul de întoarcere acasă
În functie de ora de plecare, autobuzul vă va duce la aeroport şi veti porni în drumul spre casă.

» traseu: antalya-licia-pamukkale

1 sosire în antalya
zbor spre antalya. ve i întâmpina i la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă vă conduce apoi la hotel, unde ve i avea parte de o primire călduroasă şi de băuturi răcoritoare. ve i înnopta în antalya.

2 myra – biserica sf nicolae
această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin şi asupra vârfurilor stâncoase ale mun ilor taurus. În scurt timp, ve i ajunge în myra, unde ve i vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atrac ii ale turciei. morminte-le şi sarcofagele datează din secolul iv î.hr. În myra ve i vizita, de asemenea, şi biserica sfântul nicolae, unde a fost îngropat sfântul nicolae. ve i înnopta în zona mugla.

3 licia (lykia)
pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din dalyan. la capătul lagunei, se a ă plaja iztuzu numita şi plaja estoaselor, accesibilă numai pe mare. aici ne vom opri, vom înota, dupa care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pâna în kusadasi, unde ve i petrece urmatoarele doua nopti.

4 efes (ephesus)
astăzi ve i vizita efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. starea de conservare a cetă ii este excep ională. antichitatea aşteaptă să e explorată de dumneavoastră agora (pia a publică), templul domi ian, nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri şi care se numară printre cele mai mari teatre ale asiei mici), aleea din marmura arkadia şi biblioteca lui celsus.

5 pamukkale
excursie prin minunata vale cu meandre spre pamukkale. terasele albe ca zapada vizibile în departare din travertin au
luat naştere din depozitele apei termale care curge spre aval. acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea acestui izvor a unui efect curativ încă din antichitate. dupa sosire, ve i avea posibilitatea de a face o baie termală în hotelul dumneavoastră. veti înnopta în pamukkale

6 hierapolis
ruinele magnificului oraş hieropolis, care a în orit în perioada imperiului roman, se întind deasupra teraselor de travertin. aici sunt temeliile templului lui apollo din secolul ii d.hr. În apropiere se a ă impunătorul şi somptosul teatru roman cu cele 50 de trepte de travertin. mai departe ve i căători de-a lungul peisajului pitoresc şi minunat al mun ilor taurus înapoi în antalya. pe drum ve i vizita un atelier de esut covoare, unde ve i cunoaşte întregul proces de produc ie a covoarelor (de la produc ia materiei prime; matase, bumbac şi lâna până la produsul înnodat nit). ve i înopta 2 nop i în zona antalya.

7 antalya – cascada karpuzkaldiran
astazi ve i vizita antalya, unul dintre cele mai frumoase oraşe de pe riviera turcească. protejat de peisajul montan magni c al mun ilor taurus, prosperă aici o vegeta ie bogată. printre altele, ve i vedea simbolul oraşului, yivli minare, minaretul “canelat”. pe kalekapisi, “poarta ceta ii”, se a ă turnul cu ceas pe un turn vechi al forti ca iei. În timpul plimbării în jurul oraşului vi se ofera şansa de a face cumpărături, în special bijuterii şi articole din piele. sfârşitul este încununat de vizita noastră la cascada karpuzkaldiran.

8 zborul de întoarcere acasă
În functie de ora de plecare, autobuzul vă va duce la aeroport şi veti porni în drumul spre casă.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
09 Februarie 2018 49 €
16 Februarie 2018 49 €
23 Februarie 2018 59 €
Data plecare Tarif
02 Martie 2018 69 €

tarife incepand de la 49 €

Servicii incluse

Serviciile şi beneficiile dvs:
- ZBOR DUS ÎNTORS CU O COMPANIE AERIANĂ DE RENUME
- HOTELURI DE TOP DE 4 ŞI 5 STELE, pe toata durata excursiei.
- MIC DEJUN TIP BUFET, TIMP DE 7 ZILE.
- TAXA DE REZERVARE GRATIS
- PARCARE GRATIS ÎN AEROPORTUL OTOPENI
- GHID DE TURISM. GHIDUL NOSTRU AMABIL VORBITOR DE LIMBA ROMÂNĂ, VĂ STĂ LA DISPOZI TIE PE DURATA VACANTEI.
- TRANSPORTUL LA CELE MAI IMPORTANTE PUNCTE DE ATRACTIE TURISTICĂ se va face cu un autocar confortabil dotat cu aer conditionat.

Servicii neincluse

Aceste taxe nu sunt incluse:
- Taxa de aeroport si servicii: 95 €/pers.
- Asigurare medicala si bagaje (fara limita de varsta): 10 €/pers.

Vă recomandam:
- Pachet special cu cină 7 seri, excursie cu barca în Dalyan, bilete de intrare cu ghid la excursiile mentionate în broşură: 129 €/pers.
- Asigurare completa de călătorie (renun are) – 10 €/pers.

Suprataxă pentru camera single: 119 €/pers.

Observatii

INFORMATII IMPORTANTE

Pentru a călători este necesar un paşaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii . Cumpărati programele optionale la momentul rezervării, pretul poate să difere la fata locului.
NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editaraii / postarii acestor oferte.
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice astfel: • in agentie (cash sau prin POS) • prin depunere numerar la banca in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale. • prin transfer bancar, in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale.
Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin POS doar pentru achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara anunt in prealabil.
Informatii si inscrieri:
Agentia de turism NEOTOUR Telefon: 021.250.15.63 Mobil: 0756.716.668 / 0723.424.646 Fax: 021.250.55.50 Email: [email protected] Web: http://www.neo-tour.ro Facebook: Agentia de Turism Neotour


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour