Vizualizezi oferta circuit Portugalia, vacanta Portugalia.

Circuit avion Portugalia

Circuit Portugalia
  • Tari: Portugalia
  • Orase tranzitate: Lisabona, Coimbra, Fatima, Braga, Porto, Batalha, Alcobaça, Obidos, Sintra, Evora

Descriere

Ziua 1: BUCURESTILISABONA (tur de oras) Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:15 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR spre Lisabona (zbor direct). Sosire in Lisabona la ora locala 09:55 si transfer in central orasului unde avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Transfer si cazare la hotel 4* in Lisabona. Timp liber pentru odihna.
Ziua 2: LISABONASINTRACABO DA ROCACASCAISESTORIL (excursie optionala) Mic dejun. Va propunem excursie optionala de o zi la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea vizita Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIVXVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa. (pret informativ valabil pentru min. 26 persoane participante: 60 EURO/ persoana). Seara o putem sarbatori intr-un restaurant cu specific portughez unde vom putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara arabeasca ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adanc inradacinata in constiinta oamenilor, constituindu-se metaforic in insusi destinul (fado) lor. Cazare in Lisabona.
Ziua 3: LISABONAARRABIDASESIMBRASETUBAL (excursie optionala) Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida zona declarata Parc Natural, vom vedea apoi Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Se continua drumul spre orasul Setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Vom face si o scurta oprire la Sao Simao de Arte unde se produc celebrele azulejos. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama. (pret informativ valabil pentru min. 26 persoane participante: 45 EURO/ pers). Timp liber in Lisabona sau vizitarea Oceanariului impreuna cu insotitorul de grup. Cazare in Lisabona.
Ziua 4: LISABONAOBIDOSALCOBACABATALHAPORTO (310 km) Mic dejun. Plecare spre Obidos. Se viziteaza Obidos – un oras medieval ce se intinde in partea de nord a Lisabonei si care este, fara indoiala una dintre cele mai reprezentative asezari fortificate din Portugalia. Vizitatorii pot admira, plimbandu-se printre metereze: morile de vant, viile si fermele din imprejurimi. Magazinele sunt pline cu diverse obiecte mestesugaresti. Se continua turul cu vizitarea Manastirii Alcobaca, deasemenea obiectiv UNESCO este una din cele mai importante din Europa – fondata in 1153 ca dar al Regelul Afonso Henriques catre Bernard de Clairvaux. Urmeaza apoi Nazare, un pitoresc sat de pescari unde dupa vizita la Sitio – un deosebit punct de panorama asupra Oceanului Atlantic, vom avea timp liber pentru o plimbare pe plaja sau masa de pranz cu specific pescaresc. Continuam apoi cu Manastirea Batalha declarata patrimoniu UNESCO ce dateaza din secolul al XV-lea. Seara ajungem in Porto. Cazare la hotel 4* in Porto.
Ziua 5: PORTOMINHO (190 km) – excursie optionala Mic dejun. Excursie optionala de o zi in regiunea Minho. Dimineata plecam spre Braga, capitala regiunii Minho care in timpul romanilor era capitala Galiciei. Vizita incepe pe dealul pe care se afla biserica si sanctuarul lui Iisus. Pentru a putea intelege de ce Braga a fost si este un prosper centru al crestinismului, va sugeram sa vizitati catedrala din oras cunoscuta pentru modul in care sunt sculptate treptele, ele aparand ca niste biserici in miniatura. Fiecare din ele simbolizeaza pasii facuti de Mantuitor pe drumul crucii. Continuam excursia noastra catre Ponte de Lima, apoi catre Viana do Castelo sau “Pintesa Raului Lima” , un activ port pescaresc si cu puternice traditii in navigatie. Aici vizitam
dealul Santa Luiza de unde vom avea o panorama deosebita asupra orasului si a portului. In centru vechi al orasului mai putem vedea si biserica Misericordia inconjurata de o eleganta fantana. Seara ne intoarcem in Porto (pret informativ valabil pentru min. 26 persoane participante: 60 EURO/ persoana). Cazare in Porto.
Ziua 6: PORTOCOIMBRA (125 km) Mic dejun. In prima jumatate a zilei avem programat un tur al oarsului Porto. Incepem cu Avenida da Boavista catre Castelo do Queijo si Foz, urcam apoi pe Avenida dos Aliados indreptandu-ne catre catedrala in stil romanesque/gotic ce dateaza din secolul al XII-lea, apoi catre biserica St Francis si Palatul Stock Exchange. Vom avea putin timp liber in zona Ribeira pentru fotografii iar apoi avem pogramata o croaziera pe raul Douro (45/50 minute). In continuare vizitam o crama cu vinuri in Vila Nova de Gaia unde avem inclusa si o degustare de vinuri. Vom pleca apoi catre Coimbra (prima capitala a Portugaliei) unde vom face o vizita cu ghid local ce include Universitatea si vechea Catedrala. Cazare la hotel 4* in Coimbra.
Ziua 7: COIMBRAFATIMAEVORA (300 km) Mic dejun. Plecam din Coimbra spre Fatima, binecunoscut centru crestin unde se spune ca in anul 1917 s-a aratat Fecioara Maria unor copii de ciobani. Vom avea aici timp liber pentru vizita. Plecam catre Evora oras cunoscut si sub numele de Orasul Roman fiind declarat de UNESCO patrimoniul universal. In turul pe care il efectuam in centrul istoric cu ghid local vizitam: Templul Roman, Catedrala si Biserica Franciscana. Vom avea apoi putin timp liber pentru a ne plimba pe strazile mestesugresti, unde putem admira obiecte din lut pictate, obiecte din cupru si mobila plina de culoare. Cazare hotel 4* in Evora.
Ziua 8: LISABONABUCURESTI Mic dejun. Vom pleca din Evora catre aeroportul din Lisabona pentru imbarcare cursa BLUE AIR Lisabona – Bucuresti. Vom ajunge in Bucuresti la ora locala 17:10.

ziua 1: bucuresti – lisabona (tur de oras) intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:15 la aeroportul henri coanda (otopeni) pentru imbarcare pe cursa blue air spre lisabona (zbor direct). sosire in lisabona la ora locala 09:55 si transfer in central orasului unde avem programat un tur cu ghid local al orasului lisabona. se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu biserica dos jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, turnul belem si padrao dos descobrimentos monument modern dedicat descoperirilor maritime ale portugaliei. vom vedea apoi piata marques de pombal, avenida da liberdade, piata restauradores si piata rossio. transfer si cazare la hotel 4* in lisabona. timp liber pentru odihna.

2: lisabona – sintra – cabo da roca – cascais – estoril (excursie optionala) mic dejun. va propunem excursie optionala de o zi la sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre unesco patrimoniu universal. vom putea vizita palatul national, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele xiv – xvi; timp liber in centrul orasului sintra. plecare spre cabo da roca, cel mai vestic punct al europei continentale. despre acest loc special, poetul portughez luis de camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. se continua drumul spre boca do inferno si cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. drumul de intoarcere spre lisabona trece prin estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din europa. (pret informativ valabil pentru min. 26 persoane participante: 60 euro/ persoana). seara o putem sarbatori intr-un restaurant cu specific portughez unde vom putea asculta muzica fado. fiind la origine o muzica populara arabeasca ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adanc inradacinata in constiinta oamenilor, constituindu-se metaforic in insusi destinul (fado) lor. cazare in lisabona.

3: lisabona – arrabida – sesimbra – setubal (excursie optionala) mic dejun. in prima parte a zilei va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la la arrabida, sesimbra, setubal. drumul ne va purta prin muntii arrabida zona declarata parc natural, vom vedea apoi sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. se continua drumul spre orasul setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. vom face si o scurta oprire la sao simao de arte unde se produc celebrele azulejos. ne vom intoarce in lisabona traversand al doilea pod peste raul tagus numit vasco da gama. (pret informativ valabil pentru min. 26 persoane participante: 45 euro/ pers). timp liber in lisabona sau vizitarea oceanariului impreuna cu insotitorul de grup. cazare in lisabona.

4: lisabona – obidos – alcobaca – batalha – porto (310 km) mic dejun. plecare spre obidos. se viziteaza obidos – un oras medieval ce se intinde in partea de nord a lisabonei si care este, fara indoiala una dintre cele mai reprezentative asezari fortificate din portugalia. vizitatorii pot admira, plimbandu-se printre metereze: morile de vant, viile si fermele din imprejurimi. magazinele sunt pline cu diverse obiecte mestesugaresti. se continua turul cu vizitarea manastirii alcobaca, deasemenea obiectiv unesco este una din cele mai importante din europa – fondata in 1153 ca dar al regelul afonso henriques catre bernard de clairvaux. urmeaza apoi nazare, un pitoresc sat de pescari unde dupa vizita la sitio – un deosebit punct de panorama asupra oceanului atlantic, vom avea timp liber pentru o plimbare pe plaja sau masa de pranz cu specific pescaresc. continuam apoi cu manastirea batalha declarata patrimoniu unesco ce dateaza din secolul al xv-lea. seara ajungem in porto. cazare la hotel 4* in porto.

5: porto – minho (190 km) – excursie optionala mic dejun. excursie optionala de o zi in regiunea minho. dimineata plecam spre braga, capitala regiunii minho care in timpul romanilor era capitala galiciei. vizita incepe pe dealul pe care se afla biserica si sanctuarul lui iisus. pentru a putea intelege de ce braga a fost si este un prosper centru al crestinismului, va sugeram sa vizitati catedrala din oras cunoscuta pentru modul in care sunt sculptate treptele, ele aparand ca niste biserici in miniatura. fiecare din ele simbolizeaza pasii facuti de mantuitor pe drumul crucii. continuam excursia noastra catre ponte de lima, apoi catre viana do castelo sau “pintesa raului lima” , un activ port pescaresc si cu puternice traditii in navigatie. aici vizitam
dealul santa luiza de unde vom avea o panorama deosebita asupra orasului si a portului. in centru vechi al orasului mai putem vedea si biserica misericordia inconjurata de o eleganta fantana. seara ne intoarcem in porto (pret informativ valabil pentru min. 26 persoane participante: 60 euro/ persoana). cazare in porto.

6: porto – coimbra (125 km) mic dejun. in prima jumatate a zilei avem programat un tur al oarsului porto. incepem cu avenida da boavista catre castelo do queijo si foz, urcam apoi pe avenida dos aliados indreptandu-ne catre catedrala in stil romanesque/gotic ce dateaza din secolul al xii-lea, apoi catre biserica st francis si palatul stock exchange. vom avea putin timp liber in zona ribeira pentru fotografii iar apoi avem pogramata o croaziera pe raul douro (45/50 minute). in continuare vizitam o crama cu vinuri in vila nova de gaia unde avem inclusa si o degustare de vinuri. vom pleca apoi catre coimbra (prima capitala a portugaliei) unde vom face o vizita cu ghid local ce include universitatea si vechea catedrala. cazare la hotel 4* in coimbra.

7: coimbra – fatima – evora (300 km) mic dejun. plecam din coimbra spre fatima, binecunoscut centru crestin unde se spune ca in anul 1917 s-a aratat fecioara maria unor copii de ciobani. vom avea aici timp liber pentru vizita. plecam catre evora oras cunoscut si sub numele de orasul roman fiind declarat de unesco patrimoniul universal. in turul pe care il efectuam in centrul istoric cu ghid local vizitam: templul roman, catedrala si biserica franciscana. vom avea apoi putin timp liber pentru a ne plimba pe strazile mestesugresti, unde putem admira obiecte din lut pictate, obiecte din cupru si mobila plina de culoare. cazare hotel 4* in evora.

8: lisabona – bucuresti mic dejun. vom pleca din evora catre aeroportul din lisabona pentru imbarcare cursa blue air lisabona – bucuresti. vom ajunge in bucuresti la ora locala 17:10.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
23 Aprilie 2019 850 €

tarife incepand de la 850 €

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, compania BLUE AIR (zbor direct), bagaj de cala inclus; • 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* conform program: 3 nopti in Lisabona, 2 nopti in Porto, 1 noapte Coimbra, 1 noapte Evora; • transferuri aeroport – hotel – aeroport; • transport pe teritoriul Portugaliei cu autocar aer conditionat; • ghizi locali pentru tururi de oras in Lisabona si Porto; • croaziera pe raul Douro si vizita cu degustare de vinuri in Porto; • intrarea la Manastirea Dos Jeronimos din Lisabona; • vizitarea oraselor Coimbra, Fatima, Obidos, Alcobaca, Batalha, Evora impreuna cu insotitorul de grup; • insotitor roman de grup; • taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

• taxa de oras in Lisabona 1 EURO/persoana/noapte si Porto 2 EURO/persoana/noapte (se achita la receptia hotelului) • asigurarea medicala de calatorie (optionala); • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup; • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

Tarife informative intrari obiective turistice: Universitatea din Coimbra 10 EURO/persoana, Manastirea Batalha 6 EURO/persoana, Manastirea Alcobaca 6 EURO/persoana, Palatul Bursei Porto 9 EURO/persoana

Observatii

25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu