Vizualizezi oferta circuit Cehia, vacanta Cehia.

Circuit avion Cehia

Circuit Cehia
  • Tari: Cehia
  • Orase tranzitate: Praga, Karlovy Vary, Kutna Hora, Dresda

Descriere

Ziua 1: BUCURESTIPRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:50 dimineata pentru imbarcare pe cursa Tarom spre Praga cu decolare la ora 07:50. Sosire in Praga la ora locala 08:45 si transfer in centrul orasului pentru un tur panoramic cu insotitorul de grup, cu opriri la: Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí unde vom face o oprire la ora fixa pentru a admira “spectacolul” papusilor, Cartierul Evreiesc Josefov, Piata Republicii, Casa Municipala – o frumoasa cladire art nouveau care adaposteste sala de concerte Smetana si Turnul Pulberariei, monument gotic care separa orasul vechi de cel nou. Transfer si cazare la hotel Duo 4* sau similar.
Ziua 2: PRAGATUR PIETONAL CU INSOTITORUL DE GRUP
Mic dejun. Azi va propunem sa continuati explorarea orasului intr-un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup (transferul hotel – oras – hotel nu este inclus). Vom vedea mai intai Manastirea Strahov si Biserica Loreta, dupa care vom admira indeaproape frumosul castel din Praga, a carui constructie a inceput in secolul al IX-lea, ca cetate de scaun a regilor Boemiei. In ziua de azi, castelul este sediul oficial al Presedintelui Cehiei. In apropierea castelului vom vedea Catedrala Sf. Vitus, simbolul spiritual al statului ceh, dupa care vom traversa cartierul Mala Strana (cartierul mic) in drum spre faimosul pod Carol peste raul Vltava, pe care il vom traversa si noi. Seara, optional, va propunem o croaziera cu cina pe raul Vltava. In timpul croazierei veti putea admira luminile orasului Praga, care sunt fermecatoare.
Ziua 3: EXCURSIE OPTIONALA LA KARLOVY VARY
Mic dejun. Excursie optionala la Karlovy Vary, renumita statiune balneoclimaterica din Europa centrala, datorita izvoarelor sale termale.
Karlovy Vary sau Karlsbad (denumirea germana) este situat in vestul Bohemiei, la confluenta raurilor Ohre si Tepla, la o distanta de 130 km de
Praga, iar numele sau a fost dat in cinstea lui Carol al IV-lea, Imparatul Imperiul Roman si Rege al Bohemiei care a fondat orasul in anul 1370.
Statiunea este atat de faimoasa datorita abundentei de izvoare termele: 13 izvoare principale, alte 300 de izvoare mici si raul Tepla cu apa calda. Insa, apele termale nu sunt singura bogatie a orasului, ci si obiectele din cristal de Bohemia sau portelan produse in fabricile mestesugarilor de aici. Pe drumul dintre Praga si Karlovy Vary vom propunem o oprire la fabrica de bere Krušovice, care a fost intemeiata in 1581 si era fabrica care furniza bere pentru familia imperiala a Austriei. Seara, intoarcere la Praga si cazare.
Ziua 4: EXCURSIE OPTIONALA LA KUTNA HORA
Mic dejun. Excursie optionala la orasul medieval Kutna Hora din secolul al XIII-lea, situat la 70 km distanta de Praga. Orasul care gazduieste o mina de argint este bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante se pot mentiona: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras ca si importanta, dupa Praga. A fost inclus in patrimoniul UNESCO in anul 1995. Dupa amiaza, intoarcere la Praga si cazare. Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere.
Ziua 5: EXCURSIE OPTIONALA LA DRESDA
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Dresda. Dresda, numita si “Florenta de pe Elba” este capitala landului Saxonia si este situata foarte aproape de granita cu Cehia. Orasul este situat pe malul fluviului Elba si pastreaza o bogata mostenire culturala si arhitecturala, fiind capitala regilor Saxoni. In trecut, orasul mai era numit si “cutia cu bijuterii” datorita centrului construit in stil baroc si rococo. Vom putea admira castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Intoarcere la Praga.
Ziua 6: PRAGABUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor TAROM cu decolare la ora 09:35, respectiv 12:00 (in functie de data plecarii). Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 12:25, respectiv 14:50 (in functie de data plecarii).

ziua 1: bucuresti – praga
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul otopeni, ora 05:50 dimineata pentru imbarcare pe cursa tarom spre praga cu decolare la ora 07:50. sosire in praga la ora locala 08:45 si transfer in centrul orasului pentru un tur panoramic cu insotitorul de grup, cu opriri la: piata wenceslas, piata staromestske námestí unde vom face o oprire la ora fixa pentru a admira “spectacolul” papusilor, cartierul evreiesc josefov, piata republicii, casa municipala – o frumoasa cladire art nouveau care adaposteste sala de concerte smetana si turnul pulberariei, monument gotic care separa orasul vechi de cel nou. transfer si cazare la hotel duo 4* sau similar.

2: praga – tur pietonal cu insotitorul de grup
mic dejun. azi va propunem sa continuati explorarea orasului intr-un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup (transferul hotel – oras – hotel nu este inclus). vom vedea mai intai manastirea strahov si biserica loreta, dupa care vom admira indeaproape frumosul castel din praga, a carui constructie a inceput in secolul al ix-lea, ca cetate de scaun a regilor boemiei. in ziua de azi, castelul este sediul oficial al presedintelui cehiei. in apropierea castelului vom vedea catedrala sf. vitus, simbolul spiritual al statului ceh, dupa care vom traversa cartierul mala strana (cartierul mic) in drum spre faimosul pod carol peste raul vltava, pe care il vom traversa si noi. seara, optional, va propunem o croaziera cu cina pe raul vltava. in timpul croazierei veti putea admira luminile orasului praga, care sunt fermecatoare.

3: excursie optionala la karlovy vary
mic dejun. excursie optionala la karlovy vary, renumita statiune balneoclimaterica din europa centrala, datorita izvoarelor sale termale.
karlovy vary sau karlsbad (denumirea germana) este situat in vestul bohemiei, la confluenta raurilor ohre si tepla, la o distanta de 130 km de
praga, iar numele sau a fost dat in cinstea lui carol al iv-lea, imparatul imperiul roman si rege al bohemiei care a fondat orasul in anul 1370.
statiunea este atat de faimoasa datorita abundentei de izvoare termele: 13 izvoare principale, alte 300 de izvoare mici si raul tepla cu apa calda. insa, apele termale nu sunt singura bogatie a orasului, ci si obiectele din cristal de bohemia sau portelan produse in fabricile mestesugarilor de aici. pe drumul dintre praga si karlovy vary vom propunem o oprire la fabrica de bere krušovice, care a fost intemeiata in 1581 si era fabrica care furniza bere pentru familia imperiala a austriei. seara, intoarcere la praga si cazare.

4: excursie optionala la kutna hora
mic dejun. excursie optionala la orasul medieval kutna hora din secolul al xiii-lea, situat la 70 km distanta de praga. orasul care gazduieste o mina de argint este bogat in monumente gotice. printre monumentele importante se pot mentiona: primaria veche, catedrala sf. barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta monetarie regala, palatul regal. oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, kutna hora a fost in trecut al doilea oras ca si importanta, dupa praga. a fost inclus in patrimoniul unesco in anul 1995. dupa amiaza, intoarcere la praga si cazare. seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere.

5: excursie optionala la dresda
mic dejun. timp liber sau excursie optionala la dresda. dresda, numita si “florenta de pe elba” este capitala landului saxonia si este situata foarte aproape de granita cu cehia. orasul este situat pe malul fluviului elba si pastreaza o bogata mostenire culturala si arhitecturala, fiind capitala regilor saxoni. in trecut, orasul mai era numit si “cutia cu bijuterii” datorita centrului construit in stil baroc si rococo. vom putea admira castelul zwinger, biserica frauenkirche, opera semper, palatul regal vechi de peste 700 de ani si catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din saxonia. intoarcere la praga.

6: praga – bucuresti
mic dejun. eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor tarom cu decolare la ora 09:35, respectiv 12:00 (in functie de data plecarii). sosirea la bucuresti este prevazuta pentru ora 12:25, respectiv 14:50 (in functie de data plecarii).

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
23 Mai 2019 480 € Rezerva

tarife incepand de la 480 €

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur, compania TAROM;
• 5 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel 4*;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur panoramic de oras in Praga;
• insotitor roman de grup.
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);

Servicii neincluse

• asigurarea medicala (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Cehia,
se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu