Vizualizezi oferta circuit Turcia, vacanta Turcia.

Circuit autocar Turcia

Circuit Turcia
  • Tari: Turcia
  • Orase tranzitate: Kusadası, Istanbul

Descriere

Ziua 1 | Vineri 26.04.2019: BUCUREȘTI – CANAKKALE

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul București – Giurgiu – Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne – Eceabat – Canakkale. Seara cazare în Canakkale la Hotel Bogaz 2*/similar. Timp liber pentru cumpărături sau plimbare prin oraș, unul dintre cele mai ietine orașe din Turcia.

Ziua 2 | Sambată 27.04.2019: CANAKKALETROIABERGAMA (Cetatea Pergamon) – KUSADASI

Dimineața, după micul dejun, ne continuăm itinerariul spre Kusadasi. În drum vom face o oprire la Troia – povestea războiului troian fiind una din cele mai faimoase din istorie, iar legenda Elenei din Troia încântă de peste 3.000 de ani. Mai departe, ne îndreptăm spre Cetatea Pergamon, locul unde a fost inventat pergamentul. Cetatea Pergam este citata și în cartea Apocalipsei, spunându-se despre aceasta că este una dintre cele șapte biserici din Asia. În prezent, siturile arheologice principale ale anticului Pergam se regăsesc în partea de Nord și de Vest a orașului modern Bergama. Drumul continuă spre Kusadasi, unde vom ajunge spre seara – cină și cazare la hotelul Palm Wings Ephesus 5*, Kusadasi.Dupa cina vom fi preluati de autocar si vom porni spre Izmir pentru a participa la slujba de Inviere la Biserica Aya Fotini. HRISTOS A INVIAT!

Ziua 3 | Duminica 28.04.2019: KUSADASI – timp liber

Mic dejun. Timp liber pentru a profita de facilitățile hotelului: piscină interioară, saună, baie turcească (hammam), centru de fitness, masaj, centru de înfrumusețare dotat cu echipamente moderne. Cazare și masă la Palm Wings Ephesus 5*, Kusadasi.

Ziua 4 | Luni 29.04.2019: KUSADASIPAMUKKALE (opțional)

Mic dejun. Timp liber la hotel sau, opțional, excursie la Pamukkale. Supranumit și Castelul de Bumbac, terasele de calcar reprezintă un fenomen unic în lume care stârnește reacții de uimire și contemplare. În fața albului imaculat incrustrat parcă cu pietre prețioase, cuvintele sunt lipsite de esență. Tot acolo, orașul antic Hierapolis și Piscina Cleopatrei cu apă termală se dezvăluie precum acum 2000 de ani. Orașul antic Hierapolis impresionează prin Teatrul Român foarte bine conservat, prin numeroasele morminte descoperite și Templul lui Apollo. Fosta stațiune termală, Pamukkale, prin Piscina Cleopatrei, vă oferă beneficiile apei termale cu temperatura de 36 grade Celsius și ocazia de a descoperi o piscina în aer liber, pavată cu coloane ale Templului lui Apollo. Seara ne întoarcem în Kusadasi , cazare și masă la hotel Palm Wings Ephesus 5*.

Ziua 5 | Marti 30.04.2019: KUSADASIEFES & CASA FECIOAREI MARIA (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă /shopping în Kusadasi, sau, opțional excursie la Efes – unul dintre cele mai faimoase orașe ale Antichității și Casa Fecioarei Maria – locul în care Fecioara Maria și-a petrecut ultimii ani din viață. După-amiază ne întoarcem în Kusadasi, cazare și masă la hotel Palm Wings Ephesus 5*.

Ziua 6 | Miercuri 01.05.2019: KUSADASISIRINCE (opțional)

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă /shopping în Kusadasi, sau, opțional excursie la Sirince – vechiul sat grecesc ce va asteapta sa degustati vinul fructat pentru care este recunoscut in intreaga Turcie si sa admirati peisajele pitoresti. Turul include vizita unei vechi biserici si oprire la magazinul de specialitati turcesti. După-amiază ne întoarcem în Kusadasi, cazare și masă la hotel Palm Wings Ephesus 5*.

Ziua 7 | Joi 02.05.2019: KUSADASIISTANBUL

Mic dejun. Plecare spre Istanbul, urmând traseul Izmir – Bursa. Spre seara, sosire în Istanbul – tur de oraș cu autocarul. Cazare la Hotel Kaya 3*/similar.

Ziua 8 | Vineri 03.05.2019: ISTANBUL – Croaziera pe Bosfor (opțional)

Mic dejun. Plimbare pietonala prin centrul istoric: piata Sultanahmet, Hipodromul, si Obeliscul Egiptean (cel mai vechi monument din Istanbul) adus din orasul Karnak, provincia egipteana Luxor, de catre imparatul roman Theodosius I (379-395 d.Hr.). Urmeaza Catedrala Sfanta Sofia construita in anul 537 d.Hr., simbolul arhitecturii Bizantine, care pentru aproape 1000 de ani a fost cea mai mare catedrala din lume. Dupa caderea Constantinopolelui a fost transformata in moschee, iar din 1935 a devenit muzeu, care atrage astazi milioane de vizitatori. Continuam cu Topkapi – resedinta sultanilor pana in 1856, unde admiram celebrul palat, gradinile, Haremul si tezaurul unde sunt expuse sabia lui Stefan cel Mare si toiagul lui Moise, apoi cu Basilica Cisterna, construita in secol IV si transformata intr-o uriasa cisterna cu apa, menita sa alimenteze Palatul Topkapi. Cele 336 de coloane din marmura din interior sunt frumos luminate și conduc vizitatorii spre locul unde se află 2 capete ale Meduzei. Incheiem cu Moscheea Albastra, denumita astfel datorita celor 21000 de bucati de faianta bleu din interior. Timp liber sau optional – croaziera pe Bosfor. Seara cazare în Istanbul, la Hotel Kaya 3*/similar.

Ziua 9 | Sambata 04.05.2019: ISTANBULEDIRNEBUCURESTI

După micul dejun plecăm spre București. În drumul către țară vom trece prin orașul Edirne, fosta capitală a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye – cunoscută că și moscheea celor 999 de ferestre datorită arhitecturii unice a cupolei, dar și a tunelelor subterane ce leagă moscheea de fosta Academie Militară, tunele ce acum adăpostesc numeroase magazine în care veți găsi produse tradiționale turcești, prilej și pentru achiziționarea ultimelor suveniruri. Seara sosire în București, în funcție de trafic si formalități vamale

ziua 1 | vineri 26.04.2019: bucureȘti – canakkale

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30 în parcarea din fața academiei militare romÂne (universitatea națională de apărare carol i) – acces dinspre bd eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul bucurești – giurgiu – ruse – stara zagora – svilengrad – capitan andreevo – edirne – eceabat – canakkale. seara cazare în canakkale la hotel bogaz 2*/similar. timp liber pentru cumpărături sau plimbare prin oraș, unul dintre cele mai ietine orașe din turcia.

2 | sambată 27.04.2019: canakkale – troia – bergama (cetatea pergamon) – kusadasi

dimineața, după micul dejun, ne continuăm itinerariul spre kusadasi. În drum vom face o oprire la troia – povestea războiului troian fiind una din cele mai faimoase din istorie, iar legenda elenei din troia încântă de peste 3.000 de ani. mai departe, ne îndreptăm spre cetatea pergamon, locul unde a fost inventat pergamentul. cetatea pergam este citata și în cartea apocalipsei, spunându-se despre aceasta că este una dintre cele șapte biserici din asia. În prezent, siturile arheologice principale ale anticului pergam se regăsesc în partea de nord și de vest a orașului modern bergama. drumul continuă spre kusadasi, unde vom ajunge spre seara – cină și cazare la hotelul palm wings ephesus 5*, kusadasi.dupa cina vom fi preluati de autocar si vom porni spre izmir pentru a participa la slujba de inviere la biserica aya fotini. hristos a inviat!

3 | duminica 28.04.2019: kusadasi – timp liber

mic dejun. timp liber pentru a profita de facilitățile hotelului: piscină interioară, saună, baie turcească (hammam), centru de fitness, masaj, centru de înfrumusețare dotat cu echipamente moderne. cazare și masă la palm wings ephesus 5*, kusadasi.

4 | luni 29.04.2019: kusadasi – pamukkale (opțional)

mic dejun. timp liber la hotel sau, opțional, excursie la pamukkale. supranumit și castelul de bumbac, terasele de calcar reprezintă un fenomen unic în lume care stârnește reacții de uimire și contemplare. În fața albului imaculat incrustrat parcă cu pietre prețioase, cuvintele sunt lipsite de esență. tot acolo, orașul antic hierapolis și piscina cleopatrei cu apă termală se dezvăluie precum acum 2000 de ani. orașul antic hierapolis impresionează prin teatrul român foarte bine conservat, prin numeroasele morminte descoperite și templul lui apollo. fosta stațiune termală, pamukkale, prin piscina cleopatrei, vă oferă beneficiile apei termale cu temperatura de 36 grade celsius și ocazia de a descoperi o piscina în aer liber, pavată cu coloane ale templului lui apollo. seara ne întoarcem în kusadasi , cazare și masă la hotel palm wings ephesus 5*.

5 | marti 30.04.2019: kusadasi – efes & casa fecioarei maria (optional)

mic dejun. timp liber pentru odihnă /shopping în kusadasi, sau, opțional excursie la efes – unul dintre cele mai faimoase orașe ale antichității și casa fecioarei maria – locul în care fecioara maria și-a petrecut ultimii ani din viață. după-amiază ne întoarcem în kusadasi, cazare și masă la hotel palm wings ephesus 5*.

6 | miercuri 01.05.2019: kusadasi – sirince (opțional)

mic dejun. timp liber pentru odihnă /shopping în kusadasi, sau, opțional excursie la sirince – vechiul sat grecesc ce va asteapta sa degustati vinul fructat pentru care este recunoscut in intreaga turcie si sa admirati peisajele pitoresti. turul include vizita unei vechi biserici si oprire la magazinul de specialitati turcesti. după-amiază ne întoarcem în kusadasi, cazare și masă la hotel palm wings ephesus 5*.

7 | joi 02.05.2019: kusadasi – istanbul

mic dejun. plecare spre istanbul, urmând traseul izmir – bursa. spre seara, sosire în istanbul – tur de oraș cu autocarul. cazare la hotel kaya 3*/similar.

8 | vineri 03.05.2019: istanbul – croaziera pe bosfor (opțional)

mic dejun. plimbare pietonala prin centrul istoric: piata sultanahmet, hipodromul, si obeliscul egiptean (cel mai vechi monument din istanbul) adus din orasul karnak, provincia egipteana luxor, de catre imparatul roman theodosius i (379-395 d.hr.). urmeaza catedrala sfanta sofia construita in anul 537 d.hr., simbolul arhitecturii bizantine, care pentru aproape 1000 de ani a fost cea mai mare catedrala din lume. dupa caderea constantinopolelui a fost transformata in moschee, iar din 1935 a devenit muzeu, care atrage astazi milioane de vizitatori. continuam cu topkapi – resedinta sultanilor pana in 1856, unde admiram celebrul palat, gradinile, haremul si tezaurul unde sunt expuse sabia lui stefan cel mare si toiagul lui moise, apoi cu basilica cisterna, construita in secol iv si transformata intr-o uriasa cisterna cu apa, menita sa alimenteze palatul topkapi. cele 336 de coloane din marmura din interior sunt frumos luminate și conduc vizitatorii spre locul unde se află 2 capete ale meduzei. incheiem cu moscheea albastra, denumita astfel datorita celor 21000 de bucati de faianta bleu din interior. timp liber sau optional – croaziera pe bosfor. seara cazare în istanbul, la hotel kaya 3*/similar.

9 | sambata 04.05.2019: istanbul – edirne – bucuresti

după micul dejun plecăm spre bucurești. În drumul către țară vom trece prin orașul edirne, fosta capitală a imperiului otoman, pentru a vizita moscheea selimiye – cunoscută că și moscheea celor 999 de ferestre datorită arhitecturii unice a cupolei, dar și a tunelelor subterane ce leagă moscheea de fosta academie militară, tunele ce acum adăpostesc numeroase magazine în care veți găsi produse tradiționale turcești, prilej și pentru achiziționarea ultimelor suveniruri. seara sosire în bucurești, în funcție de trafic si formalități vamale

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 9 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3,5
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
26 Aprilie 2019 349 €

tarife incepand de la 349 €

Servicii incluse

Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;

» 1 noapte cazare cu mic dejun în Canakkale – Hotel Bogaz 2*/similar;
» 5 nopți cazare in camere Standard (main-building), cu Ultra All Inclusive în Kusadasi – Palm Wings Ephesus Beach Resort 5* (se intră cu Cina și se iese cu Mic Dejun)
» 2 nopți cazare cu mic dejun în Istanbul – Kaya Hotel 3*/similar;
» Vizita Bergama și Troia;
» Tur panoramic în Istanbul cu autocarul și pietonal;
» Edirne – Moscheea Selimiye;
» Transfer la Izmir pentru Slujba de Inviere ;
» Însoțitor de grup.

Servicii neincluse

» Bilet Ferry-boat Çanakkale si Pod Yalova – 10 €/pers – se achita la autocar! Copil 0-6.99 ani – Gratuit; Copil 7-11.99 ani – achita 6 €
» Asigurarea medicală;
» Asigurare Travel (medicala+storno);
» Intrările la obiectivele turistice și serviciile de ghizi locali – 12 €/pers – se achita in autocar la ghidul insotitor;
» Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu