Vizualizezi oferta circuit Grecia, vacanta Grecia.

Circuit avion Grecia

Circuit Grecia
  • Tari: Grecia
  • Orase tranzitate: Atena

Descriere

Ziua 1: BUCURESTIATENA
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 14:35 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Atena (decolare la ora 16:35); sosire la Atena la ora 18:10. Transfer si cazare la hotel 3* superior. Optional se poate achita in agentie suplimentul pentru pachet de patru cine: 60 euro / persoana / pachet.
Ziua 2: ATENA
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita la Akropolis cu ghid grec, vorbitor de limba romana (pret informativ: 20 euro / persoana). Dupa amiaza, plimbari individuale sau, OPTIONAL, excursie “Apus de soare la Cap Sounion” (65 km). Ne vom indrepta spre cel mai sudic punct al Greciei continentale (daca nu luam in considerare Peloponezul), pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Pret informativ: 75 euro / persoana (grup minim 15
platitori) – include transport cu autocarul, dejun pescaresc. Cazare hotel 3*.
Ziua 3: MYCENEEPIDAVROSNAFPLIOCANALUL DE CORINT (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Peloponez (tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, vizitarea Palatului cu renumita “Poarta Leilor” si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, orasul-port construit de venetieni in secolul XIII, prima capitala a Greciei moderne dupa eliberarea de sub otomani. Oprire pentru fotografii in zona portului din Nafplion cu perspectiva spre insula Burzi si Cetatea Palamidi.
Pret informativ: 85 euro / persoana (grup 15 platitori) ce include: transport/autocar, pranz traditional, ghid local vorbitor de limba romana, bilete intrare obiective se platesc individual (nu sunt incluse in tariful initial) . Seara revenim in Atena pentru cazare.
Ziua 4: CROAZIERA LA INSULELE GOLFULUI SARONIC (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari sau vizite individuale. OPTIONAL, croaziera de o zi in Golful Saronic (Marea Egee) cu opriri in insulele Egina, Poros si Hydra. Pret informativ: 100 euro / persoana. Dejun inclus. Program folcloric pe vas. Se asigura transport cu autocarul la / de la punctul de imbarcare. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 5: ATENA- BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un loc amenajat la hotel. La ora 15:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 18:45. Sosire la Bucuresti la ora 20:20.

ziua 1: bucuresti – atena
intalnire la aeroportul international henri coanda (otopeni) cu insotitorul de grup la ora 14:35 pentru imbarcare pe cursa tarom cu destinatia atena (decolare la ora 16:35); sosire la atena la ora 18:10. transfer si cazare la hotel 3* superior. optional se poate achita in agentie suplimentul pentru pachet de patru cine: 60 euro / persoana / pachet.

2: atena
mic dejun. astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului atena pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram piata omonia & sintagma, parlamentul, universitatea, biblioteca nationala, stadionul tuturor atenienilor (olympic), unde s-a desfasurat prima olimpiada (1896). vizita la akropolis cu ghid grec, vorbitor de limba romana (pret informativ: 20 euro / persoana). dupa amiaza, plimbari individuale sau, optional, excursie “apus de soare la cap sounion” (65 km). ne vom indrepta spre cel mai sudic punct al greciei continentale (daca nu luam in considerare peloponezul), pe un traseu spectaculos, pe malul marii egee. pret informativ: 75 euro / persoana (grup minim 15
platitori) – include transport cu autocarul, dejun pescaresc. cazare hotel 3*.

3: mycene – epidavros – nafplio – canalul de corint (optional)
mic dejun. astazi va propunem o excursie optionala in peloponez (tur argolis), istmul corinth, mycene, vizitarea palatului cu renumita “poarta leilor” si mormantului dinastiei atrizilor, epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), nafplion, orasul-port construit de venetieni in secolul xiii, prima capitala a greciei moderne dupa eliberarea de sub otomani. oprire pentru fotografii in zona portului din nafplion cu perspectiva spre insula burzi si cetatea palamidi.
pret informativ: 85 euro / persoana (grup 15 platitori) ce include: transport/autocar, pranz traditional, ghid local vorbitor de limba romana, bilete intrare obiective se platesc individual (nu sunt incluse in tariful initial) . seara revenim in atena pentru cazare.

4: croaziera la insulele golfului saronic (optional)
mic dejun. timp liber pentru plimbari sau vizite individuale. optional, croaziera de o zi in golful saronic (marea egee) cu opriri in insulele egina, poros si hydra. pret informativ: 100 euro / persoana. dejun inclus. program folcloric pe vas. se asigura transport cu autocarul la / de la punctul de imbarcare. cazare la acelasi hotel.

5: atena- bucuresti
mic dejun. eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un loc amenajat la hotel. la ora 15:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa tarom cu plecare la ora 18:45. sosire la bucuresti la ora 20:20.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
13 Mai 2019 389 €

tarife incepand de la 389 €

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti – Atena – Bucuresti cu compania TAROM;
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* superior in Atena;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur panoramic cu autocarul in Atena (inclusiv zona Akropolis);
• ghid local vorbitor de limba romana pentru Atena;
• insotitor de grup din partea agentiei;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

• asigurarea medicala si asigurarea storno;
• excursile optionale si intrarile la obiectivele turistice nementionate in progeram;
• pachet 4 cine la hotel 60€/ persoana – se achita in agentie;
• taxa de oras conform clasificarii locale a unitatii: 3€/ zi / camera, se achita la receptie la sosire.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Paralela 45 Sibiu