Vizualizezi oferta circuit Spania, vacanta Spania.

Circuit avion Spania

Circuit Spania
  • Tari: Spania
  • Orase tranzitate: Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla, Madrid

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Barcelona – Costa Brava (3 nopti)
Barcelona este destinatia ideala de vacanta datorita plajelor sale la Mediterana si a atractiilor turistice diverse: Sagrada Familia – emblema Barcelonei si opera neterminata a lui Antoni Gaudi, Las Ramblas, centrul vechi al orasului, se intinde de la Placa de Catalunya pana la statuia lui Cristofor Columb, Cartierul Gotic, Parcul Guell si Casa Milla (operele lui Gaudi), Montjuic – dealul care confera o vedere panoramica a orasului, Port Olimpic. Cazare Costa Brava, zona situata la 60 km de Barcelona. Sorra D’Or Hotel, Posseig de Llevant 1-5, 08380 Malgrat de Mar, Spain. Mese incluse: Cina.

Ziua 2: Costa Brava – Montserrat (160 km)
Vizita optionala la Manastirea Montserrat, capitala religioasa a Cataluniei amplasata printre turlele naturale de piatra ale muntilor cu acelasi nume. Manastirea Montserrat este o manastire benedictina, aflandu-se sub varful estic al masivului muntos. Langa manastire se afla “Drumul Crucii” unde este amenajata “Pestera Sfanta” si locul legendar unde o fost gasita icoana Sfintei Fecioare din Montserrat. In manastire admiram statuia neagra a Fecioarei Maria “La Moreneta”. Seara optional spectacolul de sunet si lumini Fantanile Magice din Barcelona (in functie de programul de functionare al acestora). Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 3: Costa Brava – Andorra (210 km)
Optional excursie Andorra – este locul de vacanta ideal pentru cei care vor sa se bucure de atmosfera relaxata, gustand din specialitatile culinare traditionale sau colindand magazinele. Andorra iti incanta privirea cu stilul arhitectural al cladirilor si stradutele inguste printre care se zaresc in splendoarea lor crestele Pirineilor. Optional, vizita la cel mai mare parc de divertisment din Spania. Port Aventura – se afla la 60 km de Barcelona pe Costa Daurada. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 4: Barcelona – Valencia (350 km) (1 noapte)
Plecare spre Valencia supranumit “Orasul luminilor”: Vizita panoramica in Orasul Stiintelor si Artelor sau “Ciutat de les Arts i les Ciencies”, este un mare complex cultural, educational si de divertisment, format din Muzeul Stiintei, Planetariu, cinematograf IMAX si Acvariu. Complexul este faimos datorita arhitecturii semnate de Santiago Calatrava. Plaza del Mercado este locul unde se gasesc doua dintre cele mai importante cladiri din Valencia: “Lonja de la Seda”, cel mai bun exemplu de arhitectura gotica, o cladire impresionanta ce se gaseste pe lista Patrimoniului Umanitatii (UNESCO) si Iglesia de los Santos Juanes. Turnurile Serranos sunt considerate ca fiind cea mai mare poarta de intrare in oras in stil gotic din Europa si au fost construite la sfarsitul secolului al XIV-lea de catre Pere Balaguer ca parte din fortificatiile orasului. Catedrala din Valencia este unul dintre cele mai importante lacasuri catolice de cult, aici gasindu-se cupa folosita la Cina cea de Taina, dupa cum sustine Vaticanul. Cazare la Holiday Inn Express Valencia Bonaire, Parque Comercial y de Ocio Aldaia, 46960 Aldaia, Spain. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Valencia – Granada (511 km) (1 noapte)
Scurta oprire si vizita la Alicante. Optional vizita la Palatul Alhambra si Gradinile Generalife. Palatul Alhambra a fost construit in anul 1238 ca fortareata si zona rezidentiala. Numele de Alhambra are origine araba si inseamna “castel rosu sau chinovar” si provine probabil de la culoarea turnurilor si zidurilor ce inconjoara complet colina la Sabica, ce capata tonuri argintii in lumina stelelor, iar sub razele soarelui devine aurie. Palatul Generalife s-a construit in secolul al XIV-lea alaturi de Alhambra ca resedinta a monarhilor nazareni. Palatul pune in evidenta minunatiile arhitecturii arabe, reflectata in special in sculpturi si gradini. Numele lui provine din originalul arab Yannat al-Arif ce inseamna “gradinile arhitectului” sau “cea mai sublima gradina”. Cazare in Granada, Hotel Conquista de Granada, I Avda Reina Sofia S/N, 18210 Peligros, Spain. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Granada – Sevilla (264 km) (2 nopti)
Plecare spre Sevilla, tur panoramic Sevilla. Aici admiram Catedrala, Mormantului lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret), Fortareata Alcazar. Seara cazare zona Sevilia. Apartamentos Resitur 4 Salado, 41010 Seviile, Spain. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Sevilla
Optional Gibraltar, unul dintre cele mai mici state din Europa, colonie britanica situata in sud-ul Spaniei, marginind stramtoarea Gibraltar care leaga Mediterana cu Oceanul Atlantic. Admiram maimutele macaci, un simbol al acestui loc ce fac parte din Rezervatia Naturala Upper Rock si Pestera Sf. Michael, o grota impresionanta folosita de locuitorii din Neolitic ai Gibraltarului. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 8: Sevilla – Cordoba – Toledo (491 km) (1 noapte)
Plecare spre Cordoba, considerat orasul care ascunde in zidurile sale cheia catre sufletul Andaluziei – este un important punct de referinta a culturii europene, un amestec al diverselor culturi care s-au stabilit aici de-a lungul istoriei. Orasul o fost declarat patrimoniu mondial. Optional se viziteaza Moscheea-Catedrala Mezquita (unica in lume). Catedrala-moschee din Cordoba este unul dintre cele mai vechi si semnificative exemple de arhitectura islamica spaniola. Pentru aceasta, numarul de pelerini ce ii calca pragul este foarte mare. Moscheea din secolul al VIII-lea era cea de-a doua din lume, ca marime. Timp liber pentru plimbare in Toledo, capitala spirituala a Spaniei si orasul unde a trait si creat EI Greco. Se viziteaza: Biserica Sf.Toma, pictata de EI Greco, Piata Zocodover, Santa Cruz Catedrala (inchisa vizitei turistice pe durata slujbelor). Toledo este unul din cele mai vechi orase din peninsula Iberica. De altfel, intre Toledo si Madrid se inalta, in varful unui deal numit EI Cerro de Los Angeles (Dealul ingerilor), considerat a fi centrul geografic al Spaniei, o statuie a mantuitorului Iisus, simbol al Spaniei catolice. Cazare zona Toledo, Hotel Mayoralm, Av. Castilla La Mancha, 3, 45003 Toledo, Spain. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 9: Toledo – Madrid (75 km)
Transfer la Madrid, asezat in centrul peninsulei Iberice, pe raul Manzanores si la o altitudine de mai mult de 650 metri, Madridul de pe platoul Castilian reprezinta combinatia perfecta intre altitudinea inalta si briza montana, care genereaza o atmosfera unica. Tur panoramic: Palatul Regal, Teatrul Regal, Parcul Buen Retiro, Bulevardul Gran Via, Piata Spaniei, Puerta del Sol, Piata Columb, Plata Cibeles. Dupa amiaza timp liber in Madrid pentru cumparaturi si plimbare. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 10: Madrid – Escorial Valea celor Cazuti (56 km)
Excursie optionala de ½ zi la Manastirea San Lorenzo din EI Escorial, simbol al maretiei Imperiului spaniol si Valea celor Cazuti, monumentala basilica in stanca muntelui sapata in memoria victimelor Razboiului Civil. Aici se gaseste mormantul Generalului Franco. Dupa amiaza timp liber pentru vizita Muzeul Prado, pinacoteca faimoasa pentru panzele clasicilor spanioli: Goya, EI Greco, Zurbaran, Velasquez. Cazare Madrid, Hotel Praga, C/Antonio Lopez 65, 28019 Madrid, Spain. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 11: Madrid – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun

ziua 1: bucuresti – barcelona – costa brava (3 nopti)
barcelona este destinatia ideala de vacanta datorita plajelor sale la mediterana si a atractiilor turistice diverse: sagrada familia – emblema barcelonei si opera neterminata a lui antoni gaudi, las ramblas, centrul vechi al orasului, se intinde de la placa de catalunya pana la statuia lui cristofor columb, cartierul gotic, parcul guell si casa milla (operele lui gaudi), montjuic – dealul care confera o vedere panoramica a orasului, port olimpic. cazare costa brava, zona situata la 60 km de barcelona. sorra d’or hotel, posseig de llevant 1-5, 08380 malgrat de mar, spain. mese incluse: cina.

2: costa brava – montserrat (160 km)
vizita optionala la manastirea montserrat, capitala religioasa a cataluniei amplasata printre turlele naturale de piatra ale muntilor cu acelasi nume. manastirea montserrat este o manastire benedictina, aflandu-se sub varful estic al masivului muntos. langa manastire se afla “drumul crucii” unde este amenajata “pestera sfanta” si locul legendar unde o fost gasita icoana sfintei fecioare din montserrat. in manastire admiram statuia neagra a fecioarei maria “la moreneta”. seara optional spectacolul de sunet si lumini fantanile magice din barcelona (in functie de programul de functionare al acestora). mese incluse: mic dejun si cina.

3: costa brava – andorra (210 km)
optional excursie andorra – este locul de vacanta ideal pentru cei care vor sa se bucure de atmosfera relaxata, gustand din specialitatile culinare traditionale sau colindand magazinele. andorra iti incanta privirea cu stilul arhitectural al cladirilor si stradutele inguste printre care se zaresc in splendoarea lor crestele pirineilor. optional, vizita la cel mai mare parc de divertisment din spania. port aventura – se afla la 60 km de barcelona pe costa daurada. mese incluse: mic dejun si cina.

4: barcelona – valencia (350 km) (1 noapte)
plecare spre valencia supranumit “orasul luminilor”: vizita panoramica in orasul stiintelor si artelor sau “ciutat de les arts i les ciencies”, este un mare complex cultural, educational si de divertisment, format din muzeul stiintei, planetariu, cinematograf imax si acvariu. complexul este faimos datorita arhitecturii semnate de santiago calatrava. plaza del mercado este locul unde se gasesc doua dintre cele mai importante cladiri din valencia: “lonja de la seda”, cel mai bun exemplu de arhitectura gotica, o cladire impresionanta ce se gaseste pe lista patrimoniului umanitatii (unesco) si iglesia de los santos juanes. turnurile serranos sunt considerate ca fiind cea mai mare poarta de intrare in oras in stil gotic din europa si au fost construite la sfarsitul secolului al xiv-lea de catre pere balaguer ca parte din fortificatiile orasului. catedrala din valencia este unul dintre cele mai importante lacasuri catolice de cult, aici gasindu-se cupa folosita la cina cea de taina, dupa cum sustine vaticanul. cazare la holiday inn express valencia bonaire, parque comercial y de ocio aldaia, 46960 aldaia, spain. mese incluse: mic dejun.

5: valencia – granada (511 km) (1 noapte)
scurta oprire si vizita la alicante. optional vizita la palatul alhambra si gradinile generalife. palatul alhambra a fost construit in anul 1238 ca fortareata si zona rezidentiala. numele de alhambra are origine araba si inseamna “castel rosu sau chinovar” si provine probabil de la culoarea turnurilor si zidurilor ce inconjoara complet colina la sabica, ce capata tonuri argintii in lumina stelelor, iar sub razele soarelui devine aurie. palatul generalife s-a construit in secolul al xiv-lea alaturi de alhambra ca resedinta a monarhilor nazareni. palatul pune in evidenta minunatiile arhitecturii arabe, reflectata in special in sculpturi si gradini. numele lui provine din originalul arab yannat al-arif ce inseamna “gradinile arhitectului” sau “cea mai sublima gradina”. cazare in granada, hotel conquista de granada, i avda reina sofia s/n, 18210 peligros, spain. mese incluse: mic dejun.

6: granada – sevilla (264 km) (2 nopti)
plecare spre sevilla, tur panoramic sevilla. aici admiram catedrala, mormantului lui cristofor columb, giralda (vechiul minaret), fortareata alcazar. seara cazare zona sevilia. apartamentos resitur 4 salado, 41010 seviile, spain. mese incluse: mic dejun.

7: sevilla
optional gibraltar, unul dintre cele mai mici state din europa, colonie britanica situata in sud-ul spaniei, marginind stramtoarea gibraltar care leaga mediterana cu oceanul atlantic. admiram maimutele macaci, un simbol al acestui loc ce fac parte din rezervatia naturala upper rock si pestera sf. michael, o grota impresionanta folosita de locuitorii din neolitic ai gibraltarului. mese incluse: mic dejun.

8: sevilla – cordoba – toledo (491 km) (1 noapte)
plecare spre cordoba, considerat orasul care ascunde in zidurile sale cheia catre sufletul andaluziei – este un important punct de referinta a culturii europene, un amestec al diverselor culturi care s-au stabilit aici de-a lungul istoriei. orasul o fost declarat patrimoniu mondial. optional se viziteaza moscheea-catedrala mezquita (unica in lume). catedrala-moschee din cordoba este unul dintre cele mai vechi si semnificative exemple de arhitectura islamica spaniola. pentru aceasta, numarul de pelerini ce ii calca pragul este foarte mare. moscheea din secolul al viii-lea era cea de-a doua din lume, ca marime. timp liber pentru plimbare in toledo, capitala spirituala a spaniei si orasul unde a trait si creat ei greco. se viziteaza: biserica sf.toma, pictata de ei greco, piata zocodover, santa cruz catedrala (inchisa vizitei turistice pe durata slujbelor). toledo este unul din cele mai vechi orase din peninsula iberica. de altfel, intre toledo si madrid se inalta, in varful unui deal numit ei cerro de los angeles (dealul ingerilor), considerat a fi centrul geografic al spaniei, o statuie a mantuitorului iisus, simbol al spaniei catolice. cazare zona toledo, hotel mayoralm, av. castilla la mancha, 3, 45003 toledo, spain. mese incluse: mic dejun.

9: toledo – madrid (75 km)
transfer la madrid, asezat in centrul peninsulei iberice, pe raul manzanores si la o altitudine de mai mult de 650 metri, madridul de pe platoul castilian reprezinta combinatia perfecta intre altitudinea inalta si briza montana, care genereaza o atmosfera unica. tur panoramic: palatul regal, teatrul regal, parcul buen retiro, bulevardul gran via, piata spaniei, puerta del sol, piata columb, plata cibeles. dupa amiaza timp liber in madrid pentru cumparaturi si plimbare. mese incluse: mic dejun.

10: madrid – escorial valea celor cazuti (56 km)
excursie optionala de ½ zi la manastirea san lorenzo din ei escorial, simbol al maretiei imperiului spaniol si valea celor cazuti, monumentala basilica in stanca muntelui sapata in memoria victimelor razboiului civil. aici se gaseste mormantul generalului franco. dupa amiaza timp liber pentru vizita muzeul prado, pinacoteca faimoasa pentru panzele clasicilor spanioli: goya, ei greco, zurbaran, velasquez. cazare madrid, hotel praga, c/antonio lopez 65, 28019 madrid, spain. mese incluse: mic dejun.

11: madrid – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul spre bucuresti. sosire in bucuresti. mese incluse: mic dejun

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 10 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
24 Iunie 2017 729 €
Data plecare Tarif
01 Iulie 2017 729 €
Data plecare Tarif
19 Septembrie 2017 729 €

tarife incepand de la 729 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Barcelona si Madrid – Bucuresti
10 nopti de cazare la hoteluri de 2*/3* cu mic dejun inclus
Tururi si transferuri conform cu itinerariul excursiei
Asistenta turistica limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport, 189 euro/persoana
Asigurarea medicala si storno
Intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghid local
Excursii optionale
Alte servicii neincluse in program

Observatii

Bucuresti – Barcelona: 08:30 – 10:40
Madrid – Bucuresti: 12:15 – 16:50


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours