Vizualizezi oferta croaziera Alaska, croziera Norwegian Cruise Line, croaziera Norwegian Jewel, croaziera Statele Unite ale Americii.

Croaziera Alaska cu Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Itinerariu:

Seattle, WA > Pe mare > Ketchikan, Alaska > Juneau, Alaska > Skagway, AK > Pe mare > Victoria, British Columbia > Seattle, WA >

Norwegian Cruise Line

Vasele Freestyle Cruising NSL va vor oferi un punct de vedere asupra lumii cu totul diferit. Fiecare vas are o gama larga de comoditati, activitati si divertisment de talie mondiala. Aveti la dispozitie vile cu gradini, cabine de lux conectate intre ele, balcoane private, restaurante diverse si incitante, teatre in stil Broadway, centre de fitness non-stop, statiuni de clasa mondiala, Internet Cafe si cazinouri dotate cu cele mai moderne automate si mese de joc.

NCL este mandra de achizitionarea in 2005 a doua vase noi: frumoasa Pride of America, programata pentru calatorii de 7 zile din Honolulu si croaziere de 3 si 4 zile intre insule intre Honolulu si Maui, si stralucitoarea Norvegian Jewel, programata pentru croaziere de 7 zile in Caraibele de est si de vest, din Miami si de 11 zile, Canada si New England din New York. In 2006 s-a mai alaturat flotei si Pride of Hawaii.

Norwegian Jewel

Vasul este special construit pentru croazierele in stil liber oferite doar de catre Norwegian Cruise Line. Cele 10 restaurante includ preferatele precum Cagney`s Steak House, Blue Lagoon si Le bistro.

Noul concept de “Centru-Bar” il veti regasi in barurile de martini, sampanie si vin, bere si whisky, conectate intre ele, insa fiecare dintre cele trei avand propria personalitate. Cabinele de lux sunt facute dupa modelul celor de pe Norwegian Star si Norwegian Dawn, si mai includ 10 apartamente care impart o curte privata, completata cu piscina, jacuzzi si o mica sala de sport.

Exista un mare numar de cabine interconectate, ceea ce face din Norwegian Jewel un vas ideal pentru familii. Facilitatile de la bord mai includ centrul de relaxare Bora Bora Health Spa, un club pentru copii Splashdown, piscina pentru copii Sapphire si clubul pentru adolescenti Underground.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Norwegian Cruise Line
  • Durata: 7 zile
  • Destinatie: Alaska
  • Imbarcare: Seattle
  • Debarcare: Seattle

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
13 Mai 2017 999 € Cabina interioara
13 Mai 2017 1,239 € Cabina exterioara
13 Mai 2017 1,789 € Cabina exterioara cu balcon

tarife incepand de la 999 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel