Vizualizezi oferta croaziera America de Sud, croziera Norwegian Cruise Line, croaziera Norwegian Sun, croaziera Chile.

Croaziera America de Sud cu Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Itinerariu:

Santiago (Valparaiso), Chile > Pe mare > Puerto Montt, Chile > Portul Chacabuco, Chile > Fiordurile Chiliene > Patagonic Channels, Chile > Stramtoarea lui Magellan > Punta Arenas, Chile > Beagle Channel > Ushuaia, Argentina > Capul Horn > Insulele Falkland > Pe mare > Puerto Madryn, Argentina > Pe mare > Montevideo, Uruguay > Buenos Aires, Argentina >

Norwegian Cruise Line

Vasele Freestyle Cruising NSL va vor oferi un punct de vedere asupra lumii cu totul diferit. Fiecare vas are o gama larga de comoditati, activitati si divertisment de talie mondiala. Aveti la dispozitie vile cu gradini, cabine de lux conectate intre ele, balcoane private, restaurante diverse si incitante, teatre in stil Broadway, centre de fitness non-stop, statiuni de clasa mondiala, Internet Cafe si cazinouri dotate cu cele mai moderne automate si mese de joc.

NCL este mandra de achizitionarea in 2005 a doua vase noi: frumoasa Pride of America, programata pentru calatorii de 7 zile din Honolulu si croaziere de 3 si 4 zile intre insule intre Honolulu si Maui, si stralucitoarea Norvegian Jewel, programata pentru croaziere de 7 zile in Caraibele de est si de vest, din Miami si de 11 zile, Canada si New England din New York. In 2006 s-a mai alaturat flotei si Pride of Hawaii.

Norwegian Sun

Fara program, fara restrictii – fiti originali! Norwegian sun a fost construit pentru croaziere in stil liber, asa ca daca va doriti sa va simtiti mai tineri in centrul Body Waves Spa, sa va distrati cu prietenii in sun Club Casino sau vreti sa nu faceti nimic, la bordul acestui vas le puteti face pe toate.

Diversificati-va cina in fiecare seara, cititi o carte, sau mai bine 10 carti si bucurati-va de vacantele in Alaska, Hawaii sau Caraibe.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Norwegian Cruise Line
  • Durata: 14 zile
  • Destinatie: America de Sud
  • Imbarcare: Santiago
  • Debarcare: Buenos Aires

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
23 Decembrie 2017 2,329 € Cabina interioara
23 Decembrie 2017 2,699 € Cabina exterioara
23 Decembrie 2017 2,929 € Cabina exterioara cu balcon

tarife incepand de la 2,329 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel