Vizualizezi oferta croaziera Bahamas, croziera Norwegian Cruise Line, croaziera Norwegian Breakaway, croaziera Statele Unite ale Americii.

Croaziera Bahamas cu Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Itinerariu:

New York (Manhattan), NY > Pe mare > Port Canaveral, USA > Great Stirrup Cay (Insula privata NCL), Bahamas > Nassau, Bahamas > Pe mare > New York (Manhattan), NY >

Norwegian Cruise Line

Vasele Freestyle Cruising NSL va vor oferi un punct de vedere asupra lumii cu totul diferit. Fiecare vas are o gama larga de comoditati, activitati si divertisment de talie mondiala. Aveti la dispozitie vile cu gradini, cabine de lux conectate intre ele, balcoane private, restaurante diverse si incitante, teatre in stil Broadway, centre de fitness non-stop, statiuni de clasa mondiala, Internet Cafe si cazinouri dotate cu cele mai moderne automate si mese de joc.

NCL este mandra de achizitionarea in 2005 a doua vase noi: frumoasa Pride of America, programata pentru calatorii de 7 zile din Honolulu si croaziere de 3 si 4 zile intre insule intre Honolulu si Maui, si stralucitoarea Norvegian Jewel, programata pentru croaziere de 7 zile in Caraibele de est si de vest, din Miami si de 11 zile, Canada si New England din New York. In 2006 s-a mai alaturat flotei si Pride of Hawaii.

Norwegian Breakaway

Introducerea ultimului nostru concept de Freestyle Cruising, vasul Norwegian Breakaway. Designul vasului va oferi tot ce este mai bun din flota noastra curenta, in timp ce prin introducerea unei varietati de noi inovatii se doreste crearea celei mai bune vacante. Vasul va fi stabilit sa navigheze in vara anului 2013 de la New York, la plajele cu nisip roz din Bermuda, iar in timpul iernii, la tropicele Caraibelor, Bahamas si Florida.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Norwegian Cruise Line
  • Durata: 7 zile
  • Destinatie: Bahamas
  • Imbarcare: New York
  • Debarcare: New York

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
22 Decembrie 2017 1,309 € Cabina interioara
22 Decembrie 2017 1,499 € Cabina exterioara
22 Decembrie 2017 1,679 € Cabina exterioara cu balcon

tarife incepand de la 1,309 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel