Vizualizezi oferta croaziera Bahamas, croziera Norwegian Cruise Line, croaziera Norwegian Sky, croaziera Statele Unite ale Americii.

Croaziera Bahamas cu Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Itinerariu:

Miami, FL > Nassau, Bahamas > Great Stirrup Cay (Insula privata NCL), Bahamas > Miami, FL >

Norwegian Cruise Line

Vasele Freestyle Cruising NSL va vor oferi un punct de vedere asupra lumii cu totul diferit. Fiecare vas are o gama larga de comoditati, activitati si divertisment de talie mondiala. Aveti la dispozitie vile cu gradini, cabine de lux conectate intre ele, balcoane private, restaurante diverse si incitante, teatre in stil Broadway, centre de fitness non-stop, statiuni de clasa mondiala, Internet Cafe si cazinouri dotate cu cele mai moderne automate si mese de joc.

NCL este mandra de achizitionarea in 2005 a doua vase noi: frumoasa Pride of America, programata pentru calatorii de 7 zile din Honolulu si croaziere de 3 si 4 zile intre insule intre Honolulu si Maui, si stralucitoarea Norvegian Jewel, programata pentru croaziere de 7 zile in Caraibele de est si de vest, din Miami si de 11 zile, Canada si New England din New York. In 2006 s-a mai alaturat flotei si Pride of Hawaii.

Norwegian Sky

Vasul de croaziere a fost construit in anul 1999 sub denumirea Pride of Aloha, insa in anul 2008 a fost renovat si redenumit Norwegian Sky.

Va asteptam la bordul vasului Norwegian Sky pentru o excursie eliberatoare de 7 zile pe 4 insule. Vasul nostru este unic – decor insular relaxat, fara constrangeri si un echipaj receptiv la dorintele pasagerilor.

Frumusetea naturala a insulelor va va inconjura in timp ce va aventurati din port in port, unde veti avea libertatea sa va organizati timpul liber dupa bunul plac

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Norwegian Cruise Line
  • Durata: 3 zile
  • Destinatie: Bahamas
  • Imbarcare: Miami
  • Debarcare: Miami

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
26 Decembrie 2017 639 € Cabina interioara
26 Decembrie 2017 729 € Cabina exterioara
26 Decembrie 2017 919 € Cabina exterioara cu balcon
26 Decembrie 2017 1,479 € Suita

tarife incepand de la 639 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel