Vizualizezi oferta croaziera Bahamas, croziera Royal Caribbean, croaziera Enchantment of the Seas, croaziera Statele Unite ale Americii.

Croaziera Bahamas cu Royal Caribbean

Royal Caribbean

Itinerariu:

Miami, FL > Key West, FL > Nassau, Bahamas > Cococay, Bahamas > Miami, FL >

Royal Caribbean

Unde in lume mai puteti patina pe gheata in jurul unei insule din Caraibe, puteti face catarari alpine deasupra Venetiei sau va puteti relaxa intr-un centru spa in mijlocul unei paduri tropicale? Doar intr-o croaziera Royal Caribbean!

Personalul de la Royal Caribbean are o multime de idei pentru a va face vacanta ideala. Fie ca vreti sa va casatoriti, planificati o seara romantica, sau vreti sa oferiti o croaziera cadou unei persoane iubite, aveti la dispozitie diverse optiuni.

Puteti inota cu pisicile de mare in apele Caraibelor, puteti escalada un perete stancos inalt de 60m deasupra oceanului, sau puteti conduce o sanie trasa de caini pe tundra inghetata din Alaska. Royal Caribbean International reprezinta inceputul uneia dintre cele mai incitante aventuri din viata dumneavoastra.

Enchantment of the Seas

Vasul de croaziere Enchantment of the Seas va ofera croaziere de 5 si 9 nopti din Marea Britanie spre Caraibele de Vest si croaziere spre Caraibele de Est de 9 zile.

Exista o croaziera de 5 nopti care pleaca din Fort Lauderdale spre Key West, Cozumel si Costa Maya in Mexic si din nou spre Fort Lauderdale. Cealalta pleaca din Fort Lauderdale spre Jamaica, Grand Cayman si retur.

Croaziera de 9 nopti spre Caraibele de Vest pleaca din Fort Lauderdale spre Key West, Cozumel, Costa Maya, Grand Cayman si retur, iar croaziera de 9 nopti spre Caraibele de Est pleaca spre Puerto Rico, St, Maarten, Insulele Virgine SUA si Bahamas, din si inspre Fort Lauderdale.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Royal Caribbean
  • Durata: 4 zile
  • Destinatie: Bahamas
  • Imbarcare: Miami
  • Debarcare: Miami

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
22 Decembrie 2017 552 € Cabina interioara
22 Decembrie 2017 636 € Cabina exterioara
22 Decembrie 2017 1,098 € Cabina exterioara cu balcon
22 Decembrie 2017 1,378 € Suita

tarife incepand de la 552 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel