Vizualizezi oferta croaziera Bahamas, croziera Royal Caribbean, croaziera Grandeur of the Seas, croaziera Statele Unite ale Americii.

Croaziera Bahamas cu Royal Caribbean

Royal Caribbean

Itinerariu:

Baltimore, MD > Pe mare > Charleston, Carolina de Sud > Port Canaveral, USA > Grand Bahama, Bahamas > Nassau, Bahamas > Cococay, Bahamas > Pe mare > Baltimore, MD >

Royal Caribbean

Unde in lume mai puteti patina pe gheata in jurul unei insule din Caraibe, puteti face catarari alpine deasupra Venetiei sau va puteti relaxa intr-un centru spa in mijlocul unei paduri tropicale? Doar intr-o croaziera Royal Caribbean!

Personalul de la Royal Caribbean are o multime de idei pentru a va face vacanta ideala. Fie ca vreti sa va casatoriti, planificati o seara romantica, sau vreti sa oferiti o croaziera cadou unei persoane iubite, aveti la dispozitie diverse optiuni.

Puteti inota cu pisicile de mare in apele Caraibelor, puteti escalada un perete stancos inalt de 60m deasupra oceanului, sau puteti conduce o sanie trasa de caini pe tundra inghetata din Alaska. Royal Caribbean International reprezinta inceputul uneia dintre cele mai incitante aventuri din viata dumneavoastra.

Grandeur of the Seas

Acest vas este atat de maret incat a trebuit sa-l numim Grandeur of the Seas.

Vasul de 2.446 de oaspeti este dotat cu un centru spa, sase piscine, un traseu de alergari exterior si optiuni nesfarsite de baruri si restaurante.

Grandeur of the Seas efectueaza croaziere de 7 nopti spre Caraibele de vest, Riviera Mexicana, Coasta Californiei si Canalul Panama, dar efectueaza si un tur al Caraibelor intr-o aventura de 11 nopti de neuitat.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Royal Caribbean
  • Durata: 9 zile
  • Destinatie: Bahamas
  • Imbarcare: Baltimore
  • Debarcare: Baltimore

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
30 Noiembrie 2017 621 € Cabina interioara
30 Noiembrie 2017 677 € Cabina exterioara
30 Noiembrie 2017 1,125 € Cabina exterioara cu balcon
30 Noiembrie 2017 1,342 € Suita

tarife incepand de la 621 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel