Vizualizezi oferta croaziera Bahamas, croziera Royal Caribbean, croaziera Majesty of the Seas, croaziera Statele Unite ale Americii.

Croaziera Bahamas cu Royal Caribbean

Royal Caribbean

Itinerariu:

Port Canaveral, USA > Nassau, Bahamas > Cococay, Bahamas > Pe mare > Port Canaveral, USA >

Royal Caribbean

Unde in lume mai puteti patina pe gheata in jurul unei insule din Caraibe, puteti face catarari alpine deasupra Venetiei sau va puteti relaxa intr-un centru spa in mijlocul unei paduri tropicale? Doar intr-o croaziera Royal Caribbean!

Personalul de la Royal Caribbean are o multime de idei pentru a va face vacanta ideala. Fie ca vreti sa va casatoriti, planificati o seara romantica, sau vreti sa oferiti o croaziera cadou unei persoane iubite, aveti la dispozitie diverse optiuni.

Puteti inota cu pisicile de mare in apele Caraibelor, puteti escalada un perete stancos inalt de 60m deasupra oceanului, sau puteti conduce o sanie trasa de caini pe tundra inghetata din Alaska. Royal Caribbean International reprezinta inceputul uneia dintre cele mai incitante aventuri din viata dumneavoastra.

Majesty of the Seas

Multumita renovarilor complete, Majesty of the Seas este mai maiestuos ca niciodata.

Pasagerii care iubesc Bahamas se pot bucura de o piscina noua, un centru de spa si fitness extins, cabine de lux remobilate cu paturi luxoase si televizoare cu ecran plat, plus multe altele. Si bineanteles, va asteapta plajele fine si apele cristaline din Bahamas.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Royal Caribbean
  • Durata: 4 zile
  • Destinatie: Bahamas
  • Imbarcare: Cape Canaveral
  • Debarcare: Cape Canaveral

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
22 Decembrie 2017 580 € Cabina interioara
22 Decembrie 2017 594 € Cabina exterioara
22 Decembrie 2017 1,364 € Suita

tarife incepand de la 580 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel