Vizualizezi oferta croaziera Caraibe, croziera Celebrity Cruises, croaziera Celebrity Eclipse, croaziera Statele Unite ale Americii.

Croaziera Caraibe cu Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Itinerariu:

Miami, FL > Pe mare > Philipsburg, St. Maarten > St. John, Antigua > Castries, St. Lucia > Bridgetown, Barbados > Basseterre, St. Kitts > Pe mare > Miami, FL >

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises este una dintre cele mai apreciate linii de croaziera din lume mai ales pentru atentia pe care o acorda detaliilor, pentru dotarile, facilitatile si serviciile sale.

La bord s-au imbinat tehnologia moderna cu eleganta clasica, astfel ca va puteti bucura de tot confortul intr-o atmosfera rafinata, conturata de decoruri din lemn, sticla si marmura, obiecte de arta, portelanuri fine.

Celebrity Eclipse

In luna aprilie 2010 Celebrity Cruises a lansat cel de-al treilea vas din clasa Solstice, numit Celebrity Eclipse. Vasul este cel mai mare si mai elegant din intreaga flota.

La bordul sau se intalnesc spatii generoase si numeroase atractii precum Lawn Club sau Celebrity iLounge care va gazdui atat un centru de conectare la internet, cat si un spatiu dedicat iubitorilor ultimelor tehnologii Apple care pot beneficia de consilierea expertilor in domeniu si pot incerca ultimele produse lansate.

Noul restaurant Qsine, a fost creat pentru a-i rasfata chiar si pe cei mai pretentiosi oaspeti, incercand sa aduca la bord preparate specifice din toate colturile lumii.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Celebrity Cruises
  • Durata: 11 zile
  • Destinatie: Caraibe
  • Imbarcare: Miami
  • Debarcare: Miami

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
10 Decembrie 2017 789 € Cabina interioara
10 Decembrie 2017 1,019 € Cabina exterioara
10 Decembrie 2017 1,249 € Cabina exterioara cu balcon
10 Decembrie 2017 2,579 € Suita

tarife incepand de la 789 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel