Vizualizezi oferta croaziera Caraibe, croziera Costa Cruises, croaziera Costa Pacifica, croaziera Republica Dominicana.

Croaziera Caraibe cu Costa Cruises

Costa Cruises

Itinerariu:

La Romana, Rep. Dominicana > Insula Catalina, Republica Dominicana > St. Kitts > Antigua, Caraibe > Martinica > Guadelupe > St. Maarten, Antilele Olandeze > La Romana, Rep. Dominicana >

Costa Cruises

Compania italiana Costa Crociere cu sediul la Geneva se bucura de o reputatie de servicii de talie mondiala, in stil italian si se lauda cu cea mai moderna flota dintre toate companiile de croaziere europene. Costa va ofera croaziere “stil statiune” cu o flota de 12 vase frumoase cu facilitati moderne facute pentru a uimi, fiecare cu propriul stil italian, asigurandu-va tot comfortul.

Din momentul in care pasiti la bordul acestor nave si intrati in holul magnific va dati seama cat se speciale sunt croazierele Costa. Toate vasele Costa navigheaza sub pavilion italian si circula in Marea Mediterana, Europa de Nord, Caraibe, Asia si America de Sud. Costa Cruises se distinge prin urmarirea constanta a excelentei si asumarea unui stil inconfundabil; apartine Carnival Corporation Plc, lider mondial in croaziere, cu un portofoliu de 13 marci diferite.

Costa Pacifica

Tematica vasului de croaziere Costa Pacifica este Muzica – o limba universala ce aduce fericire si incantare. Astfel croazierele pe acest vas vor fi de neuitat.

Secretul consta in stilurile muzicale variate, dar si in facilitatile moderne si distractive de la bordul vasului – simulatorul Grand Prix, puntile externe spectaculoase, cinematograful si multe altele.

Costa Pacifica face parte din clasa de vase de croaziera Concordia si este dotat cu 1.504 cabine, 5 restaurante, 13 baruri, 4 jacuzzi, 4 piscine, Samsara Spa, terenuri de sport multifunctionale, teatru pe trei nivele, cazino, discoteca. Costa Pacifica este primul vas de croaziere ce are la bord un studio de inregistrari cu echipament sofisticat.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Costa Cruises
  • Durata: 7 zile
  • Destinatie: Caraibe
  • Imbarcare: La Romana
  • Debarcare: La Romana

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
18 Decembrie 2017 399 € Cabina interioara
18 Decembrie 2017 559 € Cabina exterioara
18 Decembrie 2017 679 € Cabina exterioara cu balcon

tarife incepand de la 399 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel