Vizualizezi oferta croaziera Caraibe, croziera Norwegian Cruise Line, croaziera Norwegian Dawn, croaziera Puerto Rico.

Croaziera Caraibe cu Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Itinerariu:

San Juan, Puerto Rico > Pe mare > Oranjestad, Aruba > Willemstad, Curacao > Kralendijk, Bonaire > St. George, Grenada > Bridgetown, Barbados > Castries, St. Lucia > Pe mare > Philipsburg, St. Maarten > Tortola, British V.I. > San Juan, Puerto Rico >

Norwegian Cruise Line

Vasele Freestyle Cruising NSL va vor oferi un punct de vedere asupra lumii cu totul diferit. Fiecare vas are o gama larga de comoditati, activitati si divertisment de talie mondiala. Aveti la dispozitie vile cu gradini, cabine de lux conectate intre ele, balcoane private, restaurante diverse si incitante, teatre in stil Broadway, centre de fitness non-stop, statiuni de clasa mondiala, Internet Cafe si cazinouri dotate cu cele mai moderne automate si mese de joc.

NCL este mandra de achizitionarea in 2005 a doua vase noi: frumoasa Pride of America, programata pentru calatorii de 7 zile din Honolulu si croaziere de 3 si 4 zile intre insule intre Honolulu si Maui, si stralucitoarea Norvegian Jewel, programata pentru croaziere de 7 zile in Caraibele de est si de vest, din Miami si de 11 zile, Canada si New England din New York. In 2006 s-a mai alaturat flotei si Pride of Hawaii.

Norwegian Dawn

O adevatara frumusete, veti recunoaste vasul Norwegian Dawn dupa Statuia Libertatii ce decoreaza exteriorul vasului de la debutul din New York in 2003.

Norwegian Dawn are la bord 13 restaurante diferite, 9 baruri si saloane, centru de fitness si SPA, teatru Broadway, casino, 3 piscine si multe alte facilitati care nu va vor lasa sa va plictisiti.

Imbarcati-va la bordul vasului Norwegian Dawn pentru a pleca spre Bahamas, Caraibe sau Canada si New England.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Norwegian Cruise Line
  • Durata: 11 zile
  • Destinatie: Caraibe
  • Imbarcare: San Juan
  • Debarcare: San Juan

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
17 Decembrie 2017 1,119 € Cabina interioara
17 Decembrie 2017 1,329 € Cabina exterioara
17 Decembrie 2017 1,859 € Cabina exterioara cu balcon

tarife incepand de la 1,119 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel