Vizualizezi oferta croaziera Caraibe, croziera Norwegian Cruise Line, croaziera Norwegian Epic, croaziera Statele Unite ale Americii.

Croaziera Caraibe cu Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Itinerariu:

Port Canaveral, USA > Great Stirrup Cay (Insula privata NCL), Bahamas > Pe mare > Falmouth, Jamaica > George Town, Grand Cayman > Cozumel, Mexic > Pe mare > Port Canaveral, USA >

Norwegian Cruise Line

Vasele Freestyle Cruising NSL va vor oferi un punct de vedere asupra lumii cu totul diferit. Fiecare vas are o gama larga de comoditati, activitati si divertisment de talie mondiala. Aveti la dispozitie vile cu gradini, cabine de lux conectate intre ele, balcoane private, restaurante diverse si incitante, teatre in stil Broadway, centre de fitness non-stop, statiuni de clasa mondiala, Internet Cafe si cazinouri dotate cu cele mai moderne automate si mese de joc.

NCL este mandra de achizitionarea in 2005 a doua vase noi: frumoasa Pride of America, programata pentru calatorii de 7 zile din Honolulu si croaziere de 3 si 4 zile intre insule intre Honolulu si Maui, si stralucitoarea Norvegian Jewel, programata pentru croaziere de 7 zile in Caraibele de est si de vest, din Miami si de 11 zile, Canada si New England din New York. In 2006 s-a mai alaturat flotei si Pride of Hawaii.

Norwegian Epic

Norwegian Epic reprezinta noul concept Freestyle Cruising® prin care Norwegian Cruise Line a reinventat croazierele, oferindu-le pasagerilor libertate deplina.

Prin eliminarea orelor fixe de cina si a altor activitati, codului de tinuta si debarcarilor complicate, putem spune ca Norwegian Cruise Line a revolutionat intreaga industrie a croazierelor, iar vasul Norwegian Epic este doar o noua etapa a acestui proces.

In ceea ce priveste facilitatile oferite pe vasul de croaziere Norwegian Epic, printre cele mai noi se numara SVEDKA Ice Bar, cu adevarat unul dintre cele mai racoroase locuri din lume. In plus, aveti la dispozitie cluburi private elegante, dar si cluburi traditionale si faimosul White Hot Party.

Nici in timpul zilei Norwegian Epic nu va dezamageste: un Aqua Park urias, un complex sportiv cu toate dotarile, un perete de catarari, centru fitness, centru SPA, bowling, Wii™ pe doua etaje si inplus, peste 20 de locatii pentru a servi masa.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Norwegian Cruise Line
  • Durata: 7 zile
  • Destinatie: Caraibe
  • Imbarcare: Cape Canaveral
  • Debarcare: Cape Canaveral

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
23 Decembrie 2017 1,069 € Cabina interioara
23 Decembrie 2017 1,489 € Cabina exterioara cu balcon

tarife incepand de la 1,069 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel