Vizualizezi oferta croaziera Caraibe, croziera Norwegian Cruise Line, croaziera Norwegian Gem, croaziera Statele Unite ale Americii.

Croaziera Caraibe cu Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Itinerariu:

New York (Manhattan), NY > Pe mare > San Juan, Puerto Rico > St. Thomas, U.S. Insulele Virgine > Philipsburg, St. Maarten > Basseterre, St. Kitts > Tortola, British V.I. > Pe mare > New York (Manhattan), NY >

Norwegian Cruise Line

Vasele Freestyle Cruising NSL va vor oferi un punct de vedere asupra lumii cu totul diferit. Fiecare vas are o gama larga de comoditati, activitati si divertisment de talie mondiala. Aveti la dispozitie vile cu gradini, cabine de lux conectate intre ele, balcoane private, restaurante diverse si incitante, teatre in stil Broadway, centre de fitness non-stop, statiuni de clasa mondiala, Internet Cafe si cazinouri dotate cu cele mai moderne automate si mese de joc.

NCL este mandra de achizitionarea in 2005 a doua vase noi: frumoasa Pride of America, programata pentru calatorii de 7 zile din Honolulu si croaziere de 3 si 4 zile intre insule intre Honolulu si Maui, si stralucitoarea Norvegian Jewel, programata pentru croaziere de 7 zile in Caraibele de est si de vest, din Miami si de 11 zile, Canada si New England din New York. In 2006 s-a mai alaturat flotei si Pride of Hawaii.

Norwegian Gem

Cand vine vorba de croazierele in stil liber Norwegian Cruise Line, noutatea este intotdeauna un lucru bun. Va prezentam Norwegian Gem!

Acest vas nou va ofera tot ce adorati la Norwegian Cruise Line – toate restaurantele, barurile si saloanele, plus lipsa de strictete in ceea ce priveste orarul. Este cel mai nou din clasa de nave Jewel si nava sora a Norwegian Pearl.

Atractiile vasului Norwegian Gem sunt cele 15 garuri si saloane, 10 restaurante, o pista de bowling, vile cu gradini sicurti, in exclusivitate, cabine interconectate, perfecte pentru familii si grupuri de prieteni.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Norwegian Cruise Line
  • Durata: 11 zile
  • Destinatie: Caraibe
  • Imbarcare: New York
  • Debarcare: New York

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
18 Aprilie 2017 1,119 € Cabina interioara
18 Aprilie 2017 1,309 € Cabina exterioara
18 Aprilie 2017 1,679 € Cabina exterioara cu balcon

tarife incepand de la 1,119 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel