Vizualizezi oferta croaziera Caraibe, croziera Norwegian Cruise Line, croaziera Norwegian Getaway, croaziera Statele Unite ale Americii.

Croaziera Caraibe cu Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Itinerariu:

Miami, FL > Pe mare > Roatan, Honduras > Harvest Caye, Belize > Costa Maya, Mexic > Cozumel, Mexic > Pe mare > Miami, FL >

Norwegian Cruise Line

Vasele Freestyle Cruising NSL va vor oferi un punct de vedere asupra lumii cu totul diferit. Fiecare vas are o gama larga de comoditati, activitati si divertisment de talie mondiala. Aveti la dispozitie vile cu gradini, cabine de lux conectate intre ele, balcoane private, restaurante diverse si incitante, teatre in stil Broadway, centre de fitness non-stop, statiuni de clasa mondiala, Internet Cafe si cazinouri dotate cu cele mai moderne automate si mese de joc.

NCL este mandra de achizitionarea in 2005 a doua vase noi: frumoasa Pride of America, programata pentru calatorii de 7 zile din Honolulu si croaziere de 3 si 4 zile intre insule intre Honolulu si Maui, si stralucitoarea Norvegian Jewel, programata pentru croaziere de 7 zile in Caraibele de est si de vest, din Miami si de 11 zile, Canada si New England din New York. In 2006 s-a mai alaturat flotei si Pride of Hawaii.

Norwegian Getaway

Fiind cea mai noua nava din clasa Breakaway, Getaway combina facilitatile pe care flota Norway le are de oferit cu Waterfront, o promenada inovatoare, in aer liber, conceputa pentru a conecta oaspetii vasului cu oceanul, ca niciun alt vas de croaziera. O conexiune constanta a fluxurilor de libertate, energie si entuziasm. Incepand cu iarna 2014, Getaway ajunge la tropice, pe tot parcursul anului, pornind de la Miami, intr-o croaziera de 7 zile.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Norwegian Cruise Line
  • Durata: 7 zile
  • Destinatie: Caraibe
  • Imbarcare: Miami
  • Debarcare: Miami

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
22 Ianuarie 2017 689 € Cabina interioara
22 Ianuarie 2017 779 € Cabina exterioara
22 Ianuarie 2017 919 € Cabina exterioara cu balcon

tarife incepand de la 689 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel