Vizualizezi oferta croaziera Caraibe, croziera Norwegian Cruise Line, croaziera Norwegian Jade, croaziera Statele Unite ale Americii.

Croaziera Caraibe cu Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Itinerariu:

Miami, FL > Pe mare > Roatan, Honduras > Harvest Caye, Belize > Santo Tomas de Castilla, Guatemala > Cozumel, Mexic > Costa Maya, Mexic > Pe mare > Miami, FL >

Norwegian Cruise Line

Vasele Freestyle Cruising NSL va vor oferi un punct de vedere asupra lumii cu totul diferit. Fiecare vas are o gama larga de comoditati, activitati si divertisment de talie mondiala. Aveti la dispozitie vile cu gradini, cabine de lux conectate intre ele, balcoane private, restaurante diverse si incitante, teatre in stil Broadway, centre de fitness non-stop, statiuni de clasa mondiala, Internet Cafe si cazinouri dotate cu cele mai moderne automate si mese de joc.

NCL este mandra de achizitionarea in 2005 a doua vase noi: frumoasa Pride of America, programata pentru calatorii de 7 zile din Honolulu si croaziere de 3 si 4 zile intre insule intre Honolulu si Maui, si stralucitoarea Norvegian Jewel, programata pentru croaziere de 7 zile in Caraibele de est si de vest, din Miami si de 11 zile, Canada si New England din New York. In 2006 s-a mai alaturat flotei si Pride of Hawaii.

Norwegian Jade

Ce ar fi sa va scrieti propriile povesti, in timp ce explorati unele dintre cele mai frumoase orase din Europa? Norwegian Jade are 10 restaurante internationale si 10 baruri is saloane in care puteti servi masa si bautura preferata cand si cum vreti.

La asta se adauga cele mai inovative spatii de cazare pe mare si gama de optiuni care va vor crea o vacanta plina de distractii si relaxare.

Vasul de croaziere Norwegian Jade este fostul vas Pride of Hawaii, care si-a schimbat denumirea in anul 2007.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Norwegian Cruise Line
  • Durata: 8 zile
  • Destinatie: Caraibe
  • Imbarcare: Miami
  • Debarcare: Miami

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
28 Decembrie 2017 1,219 € Cabina interioara
28 Decembrie 2017 1,449 € Cabina exterioara
28 Decembrie 2017 2,239 € Cabina exterioara cu balcon

tarife incepand de la 1,219 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel