Vizualizezi oferta croaziera Caraibe, croziera Norwegian Cruise Line, croaziera Norwegian Pearl, croaziera Statele Unite ale Americii.

Croaziera Caraibe cu Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Itinerariu:

New Orleans, LA > Pe mare > Cozumel, Mexic > George Town, Grand Cayman > Roatan, Honduras > Harvest Caye, Belize > Costa Maya, Mexic > Pe mare > New Orleans, LA >

Norwegian Cruise Line

Vasele Freestyle Cruising NSL va vor oferi un punct de vedere asupra lumii cu totul diferit. Fiecare vas are o gama larga de comoditati, activitati si divertisment de talie mondiala. Aveti la dispozitie vile cu gradini, cabine de lux conectate intre ele, balcoane private, restaurante diverse si incitante, teatre in stil Broadway, centre de fitness non-stop, statiuni de clasa mondiala, Internet Cafe si cazinouri dotate cu cele mai moderne automate si mese de joc.

NCL este mandra de achizitionarea in 2005 a doua vase noi: frumoasa Pride of America, programata pentru calatorii de 7 zile din Honolulu si croaziere de 3 si 4 zile intre insule intre Honolulu si Maui, si stralucitoarea Norvegian Jewel, programata pentru croaziere de 7 zile in Caraibele de est si de vest, din Miami si de 11 zile, Canada si New England din New York. In 2006 s-a mai alaturat flotei si Pride of Hawaii.

Norwegian Pearl

Aveti ocazia sa apreciati noul vas Norwegian Pearl, plin de optiuni incitante care va vor oferi o vacanta personalizata. La bord veti gasi 12 spatii unice de servire a mesei si 11 baruri si saloane in care va puteti relaxa.

Aveti chiar sio pista de bowling si un perete de catarari. Indreptati-va spre Alaska sau Caraibe, unde puteti alege intre optiunile de cazare, de la gradinile si curtile luxurioaselor vile pana la cabinele multiple potrivite pentru familii.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Norwegian Cruise Line
  • Durata: 8 zile
  • Destinatie: Caraibe
  • Imbarcare: New Orleans
  • Debarcare: New Orleans

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
30 Decembrie 2017 979 € Cabina interioara
30 Decembrie 2017 1,159 € Cabina exterioara
30 Decembrie 2017 1,489 € Cabina exterioara cu balcon

tarife incepand de la 979 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel