Vizualizezi oferta croaziera Insulele Canare, croziera Costa Cruises, croaziera Costa Magica, croaziera Italia.

Croaziera Insulele Canare cu Costa Cruises

Costa Cruises

Itinerariu:

Roma (Civitavecchia), Italia > Savona, Italia > Marseille, Franta > Pe mare > Lanzarote, Insulele Canare > Santa Cruz, Tenerife, Insulele Canare > Funchal, Madeira, Portugalia > Pe mare > Malaga, Spania > Pe mare > Roma (Civitavecchia), Italia >

Costa Cruises

Compania italiana Costa Crociere cu sediul la Geneva se bucura de o reputatie de servicii de talie mondiala, in stil italian si se lauda cu cea mai moderna flota dintre toate companiile de croaziere europene. Costa va ofera croaziere “stil statiune” cu o flota de 12 vase frumoase cu facilitati moderne facute pentru a uimi, fiecare cu propriul stil italian, asigurandu-va tot comfortul.

Din momentul in care pasiti la bordul acestor nave si intrati in holul magnific va dati seama cat se speciale sunt croazierele Costa. Toate vasele Costa navigheaza sub pavilion italian si circula in Marea Mediterana, Europa de Nord, Caraibe, Asia si America de Sud. Costa Cruises se distinge prin urmarirea constanta a excelentei si asumarea unui stil inconfundabil; apartine Carnival Corporation Plc, lider mondial in croaziere, cu un portofoliu de 13 marci diferite.

Costa Magica

Costa Magica este o destinatie spectaculoasa de vacanta. Ambianta si stilul zonelor publice si a piscinelor sunt inspirate de unele dintre cele mai frumoase locuri din Italia: Portofino, Coasta de Smarald, Maratea, Bellagio.

In centrul vietii sociale de la bordul navei Costa Magica se afla Gran Bar Salento, cu uriasele sale ferestre pe toate partile. Puntile exterioare ofera vederi panoramice si destule activitati pentru a nu avea timp sa va plictisiti; piscina de la pupa si cele doua jacuzzi au acoperis retractabil, astfel ca pot fi folosite indiferent de vreme.

Prestigioasa Academia di Brera din Milan a creeat o serie de lucrari de arta pe tema “magiei”, care acum decoreaza casa scarilor de pe nava si cateva dintre apartamentele de la bord.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Costa Cruises
  • Durata: 11 zile
  • Destinatie: Insulele Canare
  • Imbarcare: Roma
  • Debarcare: Roma

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
02 Noiembrie 2017 849 € Cabina interioara

tarife incepand de la 849 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel