Vizualizezi oferta croaziera Marea Adriatica, croziera Costa Cruises, croaziera Costa Luminosa, croaziera Italia.

Croaziera Marea Adriatica cu Costa Cruises

Costa Cruises

Itinerariu:

Venetia, Italia > Trieste, Italia > Pe mare > Athena (Piraeus), Grecia > Katakolon, Grecia > Corfu, Grecia > Dubrovnik, Croatia > Venetia, Italia >

Costa Cruises

Compania italiana Costa Crociere cu sediul la Geneva se bucura de o reputatie de servicii de talie mondiala, in stil italian si se lauda cu cea mai moderna flota dintre toate companiile de croaziere europene. Costa va ofera croaziere “stil statiune” cu o flota de 12 vase frumoase cu facilitati moderne facute pentru a uimi, fiecare cu propriul stil italian, asigurandu-va tot comfortul.

Din momentul in care pasiti la bordul acestor nave si intrati in holul magnific va dati seama cat se speciale sunt croazierele Costa. Toate vasele Costa navigheaza sub pavilion italian si circula in Marea Mediterana, Europa de Nord, Caraibe, Asia si America de Sud. Costa Cruises se distinge prin urmarirea constanta a excelentei si asumarea unui stil inconfundabil; apartine Carnival Corporation Plc, lider mondial in croaziere, cu un portofoliu de 13 marci diferite.

Costa Luminosa

Vasul de croaziere Costa Luminosa este unic prin materialele pretioase utilizate, atractiile si arhitectura incantatoare si in acelasi timp inovativa.

O croaziera pe acest vas este caracterizata de lumina – de la transparenta structurilor de sticla, pana la candelabrele din sticla de Murano si jocul de lumini din Teatrul Phoenix.

Facilitatile de la bordul vasului Costa Luminosa au fost create pentru a va oferi momente de neuitat – 1.130 cabine, 4 restaurante, 11 baruri, 4 jacuzzi, 3 piscine, Samsara Spa, sala de sporturi, cinematograf 4D, teatru pe trei nivele, cazino si discoteca.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Costa Cruises
  • Durata: 7 zile
  • Destinatie: Marea Adriatica
  • Imbarcare: Venetia
  • Debarcare: Venetia

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
02 Decembrie 2017 499 € Cabina interioara

tarife incepand de la 499 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel