Vizualizezi oferta croaziera Mediterana, croziera Costa Cruises, croaziera Costa Deliziosa, croaziera Italia.

Croaziera Mediterana cu Costa Cruises

Costa Cruises

Itinerariu:

Bari, Italia > Corfu, Grecia > Mykonos, Grecia > Santorini, Grecia > Pe mare > Dubrovnik, Croatia > Venetia, Italia > Bari, Italia >

Costa Cruises

Compania italiana Costa Crociere cu sediul la Geneva se bucura de o reputatie de servicii de talie mondiala, in stil italian si se lauda cu cea mai moderna flota dintre toate companiile de croaziere europene. Costa va ofera croaziere “stil statiune” cu o flota de 12 vase frumoase cu facilitati moderne facute pentru a uimi, fiecare cu propriul stil italian, asigurandu-va tot comfortul.

Din momentul in care pasiti la bordul acestor nave si intrati in holul magnific va dati seama cat se speciale sunt croazierele Costa. Toate vasele Costa navigheaza sub pavilion italian si circula in Marea Mediterana, Europa de Nord, Caraibe, Asia si America de Sud. Costa Cruises se distinge prin urmarirea constanta a excelentei si asumarea unui stil inconfundabil; apartine Carnival Corporation Plc, lider mondial in croaziere, cu un portofoliu de 13 marci diferite.

Costa Deliziosa

Vasul de croaziere Costa Deliziosa este caracterizat de arta seductiei, dar si de capacitatea de a indeplini orice dorinta.

Costa Deliziosa este “delicios” prin insasi natura sa – fiecare dotare de la bord a fost creata pentru a oferi placere invitatilor – mobilierul, maiestria sefilor bucatari, bufetul somptuos, barurile elegante, divetismentul spumos, centrele de infrumusetare si relaxare.

Facilitatile de la bordul vasului Costa Deliziosa includ 1.130 cabine, 4 restaurante, 11 baruri, 4 jacuzzi, 3 piscine, Samsara Spa, teren de sporturi, cinematograf 4D, cazino, discoteca, simulator Grand Prix si golf.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Costa Cruises
  • Durata: 7 zile
  • Destinatie: Mediterana
  • Imbarcare: Bari
  • Debarcare: Bari

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
04 Septembrie 2017 849 € Cabina interioara
04 Septembrie 2017 1,009 € Cabina exterioara
04 Septembrie 2017 1,269 € Cabina exterioara cu balcon
Data plecare Tarif Cabina
11 Septembrie 2017 849 € Cabina interioara
11 Septembrie 2017 1,009 € Cabina exterioara
11 Septembrie 2017 1,269 € Cabina exterioara cu balcon
Data plecare Tarif Cabina
18 Septembrie 2017 849 € Cabina interioara
18 Septembrie 2017 1,009 € Cabina exterioara
18 Septembrie 2017 1,269 € Cabina exterioara cu balcon

tarife incepand de la 849 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel