Vizualizezi oferta croaziera Transatlantic, croziera Costa Cruises, croaziera Costa Favolosa, croaziera Italia.

Croaziera Transatlantic cu Costa Cruises

Costa Cruises

Itinerariu:

Savona, Italia > Barcelona, Spania > Pe mare > Cadiz, Spania > Pe mare > Lanzarote, Insulele Canare > Las Palmas, Insulele Canare > Pe mare > Recife, Brazilia > Maceio, Brazilia > Salvador De Bahia, Brazil > Ilheus, Brazilia > Pe mare > Rio de Janeiro, Brazilia > Santos, Brazilia >

Costa Cruises

Compania italiana Costa Crociere cu sediul la Geneva se bucura de o reputatie de servicii de talie mondiala, in stil italian si se lauda cu cea mai moderna flota dintre toate companiile de croaziere europene. Costa va ofera croaziere “stil statiune” cu o flota de 12 vase frumoase cu facilitati moderne facute pentru a uimi, fiecare cu propriul stil italian, asigurandu-va tot comfortul.

Din momentul in care pasiti la bordul acestor nave si intrati in holul magnific va dati seama cat se speciale sunt croazierele Costa. Toate vasele Costa navigheaza sub pavilion italian si circula in Marea Mediterana, Europa de Nord, Caraibe, Asia si America de Sud. Costa Cruises se distinge prin urmarirea constanta a excelentei si asumarea unui stil inconfundabil; apartine Carnival Corporation Plc, lider mondial in croaziere, cu un portofoliu de 13 marci diferite.

Costa Favolosa

Noul vas amiral al flotei Costa, Costa Favolosa va crea atmosfera unui castel din povesti, combinatia ideala intre magie si tehnologie.

Costa Favolosa este vasul de croaziere ce va face parte din flota Costa Cruises incepand cu anul 2011. Vasul face parte din clasa Concordia si va fi construit in santierul naval din Venetia.

Vasul de croaziere Costa Favolosa este decorat cu materiale si piese de mobilier pretioase, perfectate de tehnologie de ultima generatie. Spatiile interioare in stil gotic intampina oaspetii la bord, unde petrecerile regale continua zi si noapte.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife croaziera

  • Operator: Costa Cruises
  • Durata: 20 zile
  • Destinatie: Transatlantic
  • Imbarcare: Savona
  • Debarcare: Santos

Calculeaza tariful croazierei in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif Cabina
24 Noiembrie 2017 789 € Cabina interioara

tarife incepand de la 789 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte croaziere similare

Pacific Travel