Vizualizezi oferta cursa de autocar Botosani – Aachen, bilet de autocar Aachen, bilet de autocar Germania.

Cursa autocar Botosani - Aachen

  • Tip transport: Autocar
  • Oras plecare: Botosani, Romania
  • Oras destinatie: Aachen, Germania
  • Orar plecari: ora 09.30
Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife cursa autocar

Tarif
Cursa dus 130 € Rezerva

Valabilitate oferta: 01 Iunie 2016 - 30 Decembrie 2018

Observatii

Ester Tours – va pune la dispozitia dvs. curse rapide Botosani – Aachen ,Germania direct la adresa dorita cu microbuze .Transportul de persoane se face in deplina siguranta si confort cu microbuze moderne Mercedes, Volkswagen dotate cu aer conditonat, sistem audio video, scaune rabatabile.
Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri importante, copii intre 2 ani si 10 ani au 50 % reducere . În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita de 40 kg care se vor depozita in spatele remorci pentru bagaje al microbuzului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul microbuzului.
Pretul unui bilet de microbuz 130 Euro/pers.
Plecari saptamanale Luni , Joi ora 09.30 Peco OMV ( Calea Sucevei ) si Marti , Vineri , Duminica 06.00 (vis a-vis de A.R.R, langa stadion ) Botosani – Germania la adresa


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Curse autocar similare

Ester Tours

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.