Vizualizezi oferta cursa de autocar Bucuresti – Birmingham, bilet de autocar Birmingham, bilet de autocar Marea Britanie.

Cursa autocar Bucuresti - Birmingham

  • Tip transport: Autocar
  • Oras plecare: Bucuresti, Romania
  • Oras destinatie: Birmingham, Marea Britanie
  • Orar plecari: 02:00 Muzeul CFR

Detalii tarife cursa autocar

Tarif
Cursa dus 120 € Rezerva

Valabilitate oferta: 01 Iunie 2016 - 30 Decembrie 2018

Observatii

Ester Tours va pune la dispozitia dvs. curse regulate Bucuresti – Birmingham si in orasele : Calais , Dover , Maidstone , Londra , Luton , Milton Keynes ,Northampton , Coventry , Birmingham , Manchester cu bilete autocar .Transportul de persoane se face in deplina siguranta si confort cu autocare ultramoderne Mercedes ,Scania Irizar ,Setra dotate cu aer conditonat ,sistem audio video,toaleta ,scaune rabatabile.
REDUCERI: Grupurile de persoane, beneficiaza de reduceri importante: GRATUIT. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.
Pretul unui bilet autocar 100 euro/pers.
Plecari in fiecare Vineri din Bucuresti – Birmingham.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Curse autocar similare

Ester Tours

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.