Vizualizezi oferta cursa de autocar Timisoara – Budva, bilet de autocar Budva, bilet de autocar Muntenegru.

Cursa autocar Timisoara - Budva

  • Tip transport: Autocar
  • Oras plecare: Timisoara, Romania
  • Oras destinatie: Budva, Muntenegru
  • Orar plecari: 19:30

Detalii tarife cursa autocar

Tarif
Cursa dus 50 € Rezerva
Cursa dus/intors 70 € Rezerva

Valabilitate oferta: 06 Februarie 2018 - 06 Ianuarie 2019

Observatii

Transport Muntenegru – staţiunea Budva
Perioada 22 iunie – 07 septembrie 2017 (ultima plecare)

Plecări săptămânale în fiecare zi de VINERI, începând cu 22 iunie, ultima plecare fiind 07 septembrie – cu intrare la cazare sâmbătă – sejur de 7 nopţi.

Reduceri copii:
Infant 0-2 ani – gratuit, cu loc în autocar/microbuz în funcţie de disponibilitate/ dus-întors.
Copil 2-6.99 ani – achită 80 euro/dus-întors şi opţional transfer din alte oraşe.
Copil 2-6.99 ani din Arad şi Timişoara – achită 50 euro/dus-întors.

Suplimente:
Tarif supliment 2 săptămâni: 40 euro/persoană

Observatii:
Comunicarea orei de transfer se va face cu 1 zi inainte de plecare, printr-o informarea trimisă turiştilor ce va conţine: ora, locul îmbarcării, nr. de înmatriculare al maşinii şi numărul de telefon al şoferului/însoţitorului de transfer.
Pentru transferurile din oraşele: Satu-Mare, Baia-Mare, Bistriţa, Zalău – se va face transfer la Cluj-Napoca. Din Tg Mureş – se va face transfer la Turda/ Cluj. Transferurile se vor face cu masini proprii de capacitate diferita, pentru minim 2 persoane, pe fiecare plecare în parte.
Pentru transferurile din Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Sibiu – se va face transfer pe curse de linie până la Sebeş sau la Arad (timp asteptare aprox 1h30min). La retur, transferul se va face de la Arad până la Bucureşti.
Traseu: Cluj-Napoca – Turda – Alba-Iulia – Sebeş – Deva – Timişoara (Stamora Moraviţa) – Vrsac – Smederevo – Kragujevac – Kraljevo – Novi Pazar – Berane – Kolasin – Podgorica – Budva.
Plecări garantate: transportul se va realiza cu microbus cu urmatoarele dotări: climatronic, sistem de încălzire independent, scaune rabatabile, radio. In cazul în care se depăseşte numărul de 30 de persoane, transportul se va realiza cu autocar.
Repartiţia în maşină se va face în ordinea înscrierilor, numărul locului va fi comunicat la îmbarcare pe baza diagramei de către însoţitorul de grup. Aşezarea în autocar/microbus se va face în ordinea înscrierilor, începand cu bancheta a doua.
Orele de îmbarcare sunt informative şi pot suferi modificări în funcţie de trafic. Agenţia îşi asumă dreptul de a schimba sau decala orele de îmbarcare în funcţie de turiştii pe care îi are în momentul plecării.
Sosirea în Budva este sâmbăta dimineaţa (ora 11:00 a.m., ora locală în Muntenegru GMT/UTC + 1h), putând aparea întarzieri datorită condiţiilor de trafic (ambuteiaje, închiderea sau schimbarea unor sectoare de drum, etc.), vreme, a vămilor sau a întârzierii unor turişti. Turiştii vor fi lăsaţi in benzinaria Eko, din centrul staţiunii. Datorită traficului din plin sezon (01.07-01.09.2017) pot apare unele întârzieri.
Returul din Budva este sâmbăta, de la ora 15:00 p.m. (ora locală în Muntenegru GMT/UTC + 1h), de la benzinaria Eko.
Agenţia turoperatoare îşi rezervă dreptul de a modifica traseul autocarelor/microbuselor în funcţie de numărul de turişti şi oraşele de îmbarcare.
Agenţia turoperatoare îşi rezervă dreptul de a înlocui, fără notificare prealabilă, mijlocul de transport anunţat iniţial cu altul, având condiţii similare sau superioare de confort.

Documente necesare călătoriei: Carte de identitate/ paşaport, valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii.

Biletete se pot achizitiona numai online la adresa: [email protected] sau la tel. 0742 009 675 .

Modalitati de plata : depunere in cont, transfer bancar sau online cu cardul.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Curse autocar similare

Alfa Tours

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.