Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Andorra la Vella, Andora! Aici gasesti date generale Andorra la Vella precum: istorie Andorra la Vella, clima Andorra la Vella si economie Andorra la Vella. Rubrica stiati ca Andorra la Vella contine curiozitati si lucruri interesante despre Andorra la Vella. Daca esti in cautare de cazare in Andorra la Vella, poti verifica sectiunea de hoteluri Andorra la Vella pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Andorra la Vella este completat de colectia de harti turistice Andorra la Vella, evenimente si obiective turistice Andorra la Vella, restaurante Andorra la Vella, baruri Andorra la Vella, magazine Andorra la Vella si activitati Andorra la Vella.

Vezi harta interactiva Andorra la Vella, Andora

Andorra la Vella, Andora

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Recenziile turistilor

Calificativ 4.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Eftimie George Stefan

eftimie-george-stefan

Andorra la Vella este cunoscut ca un oras al cumparaturilor, pretul electronicelor, bauturilor, tigarilor, parfumurilor fiind mai mic decat in Spania si Franta cu 20-30%. Multi francezi, mai ales, vin sa isi faca cumparaturile aici. La electronice se poate si negocia. Carburantii sunt de asemenea mai ieftini dar daca ajungeti cu masina aveti grija ca daca veniti din Franta sau Spania in apropiere de Andorra nu prea mai sunt benzinarii tocmai din motivul asta, ca toti vor sa alimenteze din Andorra.
Pentru siguranta, daca faceti cumparaturi pastrati bonurile fiscale pentru a le putea arata la vama daca cumva sunteti “selectionat” fiind poate cu numar de Romanica.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Andorra la Vella