Vizualizezi pagina obiectivului turistic Aleea Florilor din Cordoba, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cordoba, Spania precum: adresa Aleea Florilor, cum ajung la Aleea Florilor, program Aleea Florilor, preturi Aleea Florilor, poze Aleea Florilor, localizare pe harta Aleea Florilor si alte detalii Aleea Florilor.

  • Locatie: Cordoba, Andalucia, Spania

Aceasta strada mica, dar bine-cunoscuta – Callejon de las Flores – este strada cea mai fotografiata din Cordoba. O alee tipica ingusta si pietruita, marginita de case varuite in alb, ale caror balcoane si ziduri sunt impodobite cu flori in ghivece de teracota, in culori vii, cum ar fi muscate roz, violet sau rosii. Aleea Florilor este situata aproape de coltul nord-estic al Mezquita, dincolo de strada Victor Bosco, astfel incat atunci cand stai in piata mica de la capatul sau nordic, vei avea o imagine splendida a turnului Mezquitei, incadrat de peretii albi imbracati in flori. Veti vedea aceasta imagine pe mai multe carti postale din oras.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cordoba, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Aleea Florilor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Calle de las Flores, (lângă Mezquita, pe partea turnului). O frumoasă stradă îngustă, plină de flori, cu o minunată piateta la capăt și priveliști excelente ale Turnului Mezquita.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de un an

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.