Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cascada Drimona din Evia, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Evia, Grecia precum: adresa Cascada Drimona, cum ajung la Cascada Drimona, program Cascada Drimona, preturi Cascada Drimona, poze Cascada Drimona, localizare pe harta Cascada Drimona si alte detalii Cascada Drimona.

  • Locatie: Evia, Grecia

Cascada Drimona de afla in partea de nord a Insulei Evia, la o altitudine de 620 m, la 4 km distanta de manastirea ‘Osiou David’. Apele iuti, in calea lor, formeaza alte doua cascade mici si doua lacuri mari. Cascada este situata intr-o padure frumoasa de brad si de pin negru iar apele cad de la o inaltime de 15 m. La intrare este o expozitie de plante si fosile. Regiunea este amenajata cu trasee, scari, locuri pentru relaxare si locuri de joaca. Marea cascada este destul de impresionanta, mai ales in lunile cand are debit marit de apa, de la inceputul primaverii pana la inceputul lunii mai.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Evia, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cascada Drimona?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Raul Drimona din Insula Evia are o serie de cascade iar apele lui au sapat cataracte impresionante.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ un an

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Evia