Vizualizezi pagina obiectivului turistic Castelul de Haar din Utrecht, Olanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Utrecht, Olanda precum: adresa Castelul de Haar, cum ajung la Castelul de Haar, program Castelul de Haar, preturi Castelul de Haar, poze Castelul de Haar, localizare pe harta Castelul de Haar si alte detalii Castelul de Haar.

  • Locatie: Utrecht, Olanda

Kasteel de Haar (Castelul de Haar) este cel mai mare castel din Olanda, situat chiar in afara orasului Utrecht si la o jumatate de ora de mers cu masina de la Amsterdam. De Haar are tot ceea ce iti doresti de la un castel, si anume turnuri, turele, santuri, porti si poduri suspendate. Castelul este, de asemenea, adapost pentru multe obiecte de arta. Langa castel puteti gasi o capela romantica, precum si parcuri si gradini minunate. Fara indoiala, castelul de Haar este unul dintre cele mai luxoase castele din Europa.

Puteti vizita interiorul castelului doar cu un ghid. Pe parcursul unuia dintre aceste tururi ghidate, veti afla mai multe despre constructie, arhitectura si interiorul acestui uimitor castel. Ghidul va explica, de asemenea, putin despre istoria acestui castel si legatura acestuia cu familia Van Zuylen. Exista un tur pentru copii, care transforma fiecare micut intr-un cavaler sau o printesa. Faceti-va aranjamentele pentru un tur inainte de a vizita castelul.

Castelul de Haar este amplasat intr-o zona verde cu parcuri si gradini bine intretinute si o frumoasa capela romantica. Acesta invita la plimbari lungi, picnicuri si chiar propuneri in casatorie spontane. Retraiti timpurile medievale, vizitand castelul de Haar.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Utrecht, Olanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Castelul de Haar?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Castelul De Haar este cel mai mare și mai luxos castel din Olanda. Este una dintre cele mai importante case istorice europene. O vizită la Castelul De Haar vă va duce înapoi în zilele de glorie ale castelului și vă va arăta splendoarea uluitoare care a înconjurat bogatul și faimosul castel la începutul secolului al XX-lea. Veți fi uimiți de luxul foarte ne-olandez în care familia Van Zuylen și oaspeții săi au trăit în mijlocul unei bogății de istorie și artă.

Câteva castele din Olanda pot egala De Haar pentru imaginea ideală a unei cetăți medievale cu turnuri și cetăți, șanțuri, porți și parapeturi. Ca un adevărat castel de basm se ridică maiestuos din parc cu copaci impresionanți, grădini vechi și iazuri. Castelul este situat în centrul Olandei, lângă Utrecht

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum 10 luni

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.