Vizualizezi pagina obiectivului turistic Castelul Regilor Crestini din Cordoba, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cordoba, Spania precum: adresa Castelul Regilor Crestini, cum ajung la Castelul Regilor Crestini, program Castelul Regilor Crestini, preturi Castelul Regilor Crestini, poze Castelul Regilor Crestini, localizare pe harta Castelul Regilor Crestini si alte detalii Castelul Regilor Crestini.

  • Locatie: Cordoba, Andalucia, Spania
  • Adresa: Campo Santo de Los Mártires
  • Pret: intrare €4; Vineri gratuit
  • Program: 10am-2pm & 5.30-7.30pm Mar-Sam, 9.30am-2.30pm Dum & sarbatori

Vizavi de Puente Romano, de la Torre de la Calahorra ne intoarcem spre stanga si vedem Alcázar de los Reyes Cristianos. Unele parti ale zidurilor masive si turnurilor dateaza din perioada maura, dar cele mai multe dintre ele au fost construite cand Alfonso XI a fortificat cetatea, in secolul 14. Acesta contine un numar de mozaicuri romane foarte fine. In jurul Alcázar-ului, in interiorul zidurilor, sunt gradini frumoase, cu piscine si fantani ornamentale, care sunt iluminate in serile de vara. In fata cladirii principale se afla o piata numita Camposanto de los Martires, despre care se spune ca a fost locul de executie a martirilor crestini. Gradinile Alcázar sunt neobisnuite, in sensul ca au fost amenajate in stil arab, incorporandu-se iazuri, fantani, garduri vii si flori.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cordoba, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Castelul Regilor Crestini?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Construit în secolul al VIII-lea ca reședință califată pe locul cetății vizigote, Alcazar a fost folosita ca reședință și cetate a lui Ferdinand și Isabella (“monarhii creștini”dupa care clădirea este acum numită), precum și un sediu pentru Inchiziția spaniolă. Cetatea, cu artefactele sale ( o serie de mozaicuri romane și un sarcofag roman) și două turnuri este acum deschisă pentru turnee, dar principala atracție aici sunt grădinile luxuriante .

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum 12 luni

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.