Vizualizezi pagina obiectivului turistic Groapa cu Ursi din Berna, Elvetia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Berna, Elvetia precum: adresa Groapa cu Ursi, cum ajung la Groapa cu Ursi, program Groapa cu Ursi, preturi Groapa cu Ursi, poze Groapa cu Ursi, localizare pe harta Groapa cu Ursi si alte detalii Groapa cu Ursi.

  • Locatie: Berna, Berne, Elvetia
  • Adresa: la est de centru
  • Program: 09:00-17:30 Apr-Sep, 09:00-16:00 Oct-Mar

Berna a fost fondata de ducele Berthold V de Zähringen in anul 1191. Conform legendei, ducele a fost numit Bern dupa un urs pe care l-a intalnit in timpul unei vanatori in padurea inconjuratoare (unul din cuvintele germane pentru ‘urs’ este ‘bären’). In anul 1220, ursul si-a facut loc pe blazonul Bernei, iar in 1513 bernezii s-au intors victoriosi din Batalia de la Novara carand un urs. Prin urmare, ursul a devenit sinonim cu Berna.

Primul parc cu ursi al Bernei (de asemenea, cunoscut ca Bear Pit, Bärenpark sau Bärengraben) a fost deschis in 1857. Aflat la capatul indepartat al Nydeggbrucke, langa raul Aare, autentica groapa de ursi este inregistrata ca un obiect de insemnatate culturala nationala.

Astazi, Groapa cu ursi si cei 6.000 metri patrati interconectati de teren, adapostesc patru ursi bruni: Byörk si Finn si cei doi pui ai lor, nascuti in decembrie 2009, Ursina si Berna. Pot fi adesea gasiti luptandu-se in joaca in incinta lor ierboasa, inotand sau mancand mere, pepeni ori alte mancaruri vegetariene.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Berna, Elvetia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Groapa cu Ursi?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Parcul ursilor găzduiește pe Finn, Björk și fiica lor Ursina. Animalele au locuit în parcul nou de pe malul Aare din 2009. Noul Parc al ursilor oferă un peisaj unde urșii bruni pot urca, pescui și juca, dar și se pot retrage și se pot relaxa.Parcul are zone forestiere, arbuști, grote și o piscină spațioasă care se desfasoara paralel cu raul Aare.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum 10 luni

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.